Кипърски Холдинг (14)

• 21 756
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
ДОБРО УТРО,КРАСАВИЦИИИИИИ!
Ами хайде честито на всичкиииии за придобивките-да си ги носите,ползвате,радвате със здраве !!!
Myriam ,приеми най-добрите ми пожелания за твоя татко.    bouquet
Кате, съжалявам за коленцата.Но не се и съмнявах,че сравнението ще бъде свързано с футбола......,нали покрай теб тази тема  е в пълна сила с тези трима мъже!Друго,което исках да спомена-китайка не китайка -много не се  доверявай.  Stop Ще ти кажа защо.Имаме и ние една приятелка от Филипини-та една друга дружка я заболя главата.И Кети вика---``Дай ръката -няма проблем!Има точка на дланта за главоболие!`` Натистна близо до палеца-другата писна......После една седмица ходи със синина на ръката.Определено лечителката имаше най-добри чувства и намерения,но нещо обърка точките/точковата система/   Laughing  Laughing  Laughing
Блонди, еее това е хубава новина.Но измъчи се Лорка с това оче.Бая време мина.Айде бързо да минава.Стискам палци.
Муце, виж сега Уинкс,Уинкс ама ако си мислиш ,че не разбирам......лъжеш се!Не каза- лилав ли е?Розов ли е? И с коя е чадърчето -Stella,Bloom, Flora......................???
Гери, днес ли беше изпита ти?? newsm78 Аз като една баба питам-все забравям  Tired Стискам палци  Hug

# 136
Добро утро....Закуската е сервирана.....

# 137
Добро утро на всичкииииии!
Мастерче, благодарско за обилната закуска, обаче къде е кафенцето???? Айде аз ще го подсигуря ей сегичка.........
  А кой как го предпочита???

# 138
  • София
Ауууу, каква закуска!
Мастерче, ти си мноого ценен кадър шЪ знаИш! Mr. Green

Мириам, да ти е жив и здрав таткото! Много да го радвате и да ви  слушка! Весел празник ви желая!

Да ти е честито и на тебе шлиферчето и да си го носиш със здарве и късмет!
А, за срещичката .....да вземем да се преброим и да решиме кога?! newsm78 Само да е събота и/или неделя.
Та, моля всички потенциални участници да предложат вариант. Ние дето сме тук сме лесни. Нали Мириам, Мастерче, Шпунц?

Жужи, да си призная честно, не им знам имената още на Уинксите! Embarassed Обаче май са доста накачени.
Иначе цветът е силно розово със силно зелена харбаличка в края и зелена дръжка. Много е шарен и сладичък. Ама дано не го използваме много често, че хич не обичам да вали и да съм навън.

Баба Мими, прекрасно, че наминаваш и  ще е още по-прекрасно да е по честичко!  Heart Eyes

Блонди, за ечемик знам да се натърква внимателно със златен пръстен колкото пъти се сетиш. Обаче при вас се разпукал и май не става.?! newsm78

Това е от мен засега!
Приятен ден и много усмивки!   bouquet

Дани, заедно пишем душице! Много сладки тез котенца... Laughing

# 139
    Айде днес пийнете по едно френско, а?

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИИИИИ

# 140
Ауууу, каква закуска!
Мастерче, ти си мноого ценен кадър шЪ знаИш! Mr. Green

[
Хи-хи-хи....Благодаря!  Blush
Аз обаче предпочитам да готвя на живо...Така виртуално е много лесно  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Пък и не се пълнее..хи-хи-хи-хи-хи.....

Благодаря за поканата за гостито....И аз мога само събота или неделя,че моят график на работа е много страшен  ooooh! Ама вие решете кога,как,къде....Пък аз ще видя дали ще мога да се включа в отбора на замезващите и пийващите  Joy Joy Joy
Аааа,да....И да питам на какво гости ще се събираме?На кафе,сладки,кекс или на нещо по-сериозно,че и мезетата да измислим.... Joy Joy Joy Joy
Аз съм навита на всякакви варианти Peace Както кажете!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 09:51 от TheNMaster

# 141
  • Larnaca, Cyprus
Доброооо утрооооо.......  bouquet
Мастерче чудесна закусчица   bouquet Дани тенкю за кефенцето .....  bouquet
Мириам..ау рожден ден на татко чудесааааа те винаги се опитват да скрият че остаряват милите толкова са сладки.... Hug.....айде да ти е жив и здрав дълги години да ви радва и помага  bouquet  bouquet
За тези които все още се интересуват монокини-шоуто от снощи дефакто не се получи лошо за наблюдаващите ..... Crossing Armsдобре за мен Laughing
Момичета днес съм добре само дето се затруднявам с изкачването по стълби ама няма нищо ако има кой да ме подбутва отзад се изкачвам по бързо Wink
Бабо Миме питаш как се прибрах ами кво да ти кажа по най лесния начин.....с колата .... Joy...ама как натисках педалите не ме питай ..... Mr. Greenа ти защо се губиш така то и аз от работа ви пиша ама моя шеф мъжо не се кара Mr. Greenщото ако се кара познай веееднага го слагам на пости сещаш се за кои пости говорим Wink Wink Twisted Evil
Жуже тая масажистка дето казваш не я познавам ама мойта си свърши работата нямам никакви синини.....само подуто и червено... Peace...верно Гери зачезна....какво ли е станало с изпита newsm78......да не го е ударила на ракийка от сега.... newsm78

ААААА кви са тез Гостита Муцка тука ме съблазнявате събалин ще взема да хвана самолета накрая.......обаче не днеска щото трябва се боядисам първо че да не изплаша някой абе напоследък незнам от времето ли какво от шампуана ли ама мнооого бързо ми пада боята за коса ...... newsm78...да взема да набия фризиора ли май той някакви шмекерии прави.. newsm78..я кажете при вас как е пада ли не пада ли..... newsm78

# 142
Мириам, жив и здрав да ти е татето и още дълги години да споделяте заедно хубави моменти и да сте си взаимна упора в трудните!  bouquet

Мастерче, честно лигите ми потекоха от тая закуска... особено от пържените филийки и тоя ягодов шейк ли е, какво е...  Yum

Момичета, благодаря ви на всички че така със загриженост откликвате на проблема с очето на Лорка! Hug  То вече бая неща пробвахме, включително и това със златния пръстен, дето го предлага Муцанка.., ама тоя ечемик е вътрешен, т.е. няма връхче от към външната страна на клепача... и сигурно затова е толкова упорит... Sick... Виж Гугунка ми даде много интересна идея снощи на ЛС, ама уви няма откъде да си набавя тоз мат`реял Mr. Green... Така че продължаваме да упорстваме с капките и мехлема.

А на мене Гери ми е голям дерт... хич не се появи да каже как е минал изпита.. Rolling Eyes.., пък аз стисках ли стисках палци fingerscrossed

Кати, мила писали сме заедно...

# 143
здравейте момичета,
от скоро и аз се присъединих към кипърската група. Може би е добре да посетя малко курсове/уроци по гръцки и понеже нямам сили да преровя всички теми до тук, дали може да ми дадете links (към някоя стара тема , ако и други са питали) или контакти на някои добри курсове. Интересуват ме вечерни след 18:00 и да са в Никозия.
10х

# 144
Хи-хи-хи...Ама ви раздразних апетита май.....С тая закуска  Joy Joy Joy Joy

Кати,айде Фащай го тоз самолет...Пък дали си боядисана или не-Голям праз!....
Аз си се боядисвам сама,щото колкото пъти ме е боядисвал фризьор и не съм доволна.Лесно и бързо ми пада боята и става едно грозноооо  ooooh! ooooh! ooooh!

Блонде,това с пръстена(за ечемика говоря) се прави за да не избие.А когато вече е избил - помагат само антибиотиците(пасти,капки) или в краен случай има лекарска намеса(цепват го и го изчистват,но това не е гаранция,че няма пак да се появи....Затова най-добре пасти и капки..ЩЕ МИНЕ няма страшно.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 11:35 от TheNMaster

# 145
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Благодаря на всички за пожеланията!

Предлагам да срещата да е на по-сериозно ниво, да си спретнем една богата трапеза, Софиянки да сме домакини, щом и Мастерчето много обича да готви да опитаме гозбите й, а ние да допълним с каквото можем

и на мен ми е най-удобно събота или неделя, а сигурно още повече и за момичета извън София

върти ми се едно предложение за дата, но е през Ноември /но тъкмо до тогава да можем да се организираме/ - около деня на Християнското семейство, тъй като тук вече всички сме си като едно семейство

# 146
За гозбите...Казвайте какво искате,пък и колко човека ще се сберем,та да знаем какво ще е подходящо.....Печено пиле с картофки,Печено агнешко - дробсърма,свински хапки с картофено пюренце.....Или плата с мезенца и баничка на хапки.... newsm78 newsm78 newsm78
Има много варианти.Аз проблеми с готвенето нямам...Решавайте!  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 11:43 от TheNMaster

# 147
  • София
Блонди, като писа за материал се сетих и за кърма в очето.
Мнооого ефикасно било. Аз не съм пробвала, но съм го чувала
от доста хора. Ти си пордължавай да си капеш антибиотика, но
погледни и в кърмаческия за инфо относно банки с кърма в Бургас.
(е, ако няма наоколо "кравичка", де Mr. Green)

Сега внимание ще излеза с едно предложение относно ДАТАТА.  hahaha
Мириам чудесно си се сетила за деня на Християнското семейство, но моята
малка принцеса Алекс е родена на 3-ти Ноември. Та в този ред на мисли
понеже се пада понеделник, а рожден ден знам, че не се празнува преди
датата мога да го организирам на 8-9 Ноември и да го отпразнуваме всички заедно.
То не, че повод ни е нужен да се  Crazy, ама все пак. Heart Eyes
Какво ще кажете?!

Кати, почвай да гледаш самолетните билети....!

Newcomer, добре дошла! Аз не мога да помогна синфо, но девойкиет от
Кипрото съссигурност ще се отзоват!

# 148
Здравейте момичета,
Вече толкова пъти се опитвам да влезя при вас и все неуспешно... Да си призная нямам опит с участие във форуми  Embarassed, но пък много искам да ви се представя.
Искрено се надявам този път да успея да се включа...
Попаднах на вас търсейки повече информация за Кипър, защото от скоро съпругът ми работи и живее в Никозия. И така четейки всеки ден аз сякаш вече ви познавам. Понякога искрено се забавлявам, друг път ми става тъжно с неволите ви. Толкова е шарена и динамична темата ви, или по- скоро вашето общуване, колкото струва ми се е истинският живот. Вашата искреност и прямота много ме впечатлиха...
Ще се радвам ако мога да бъда част от вашата весела компания!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 12:58 от pavlinkata

# 149
pavlinkata ,Колко мило представянееее   Crazy Crazy Crazy Crazy CrazyHug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт