Кипърски Холдинг (14)

• 21 758
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
 Embarassed Моля да ме извините, но пропуснах нещо много важно...
Пожелавам прекрасен и усмихнат ден на всички!  newsm03

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 13:00 от pavlinkata

# 151
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
.........моята
малка принцеса Алекс е родена на 3-ти Ноември. Та в този ред на мисли
понеже се пада понеделник, а рожден ден знам, че не се празнува преди
датата мога да го организирам на 8-9 Ноември и да го отпразнуваме всички заедно.
То не, че повод ни е нужен да се  Crazy, ама все пак. Heart Eyes
Какво ще кажете?![/color]

Кати, почвай да гледаш самолетните билети....!

Муци, страхотно предложение - аз съм твърдо за и на линия, Кати стягай куфарите

добре дошла на Павлинката - толкова положителна енергия внесоха думите ти и позитивизъм

# 152
Ето ме отново.
Нали знаете,че много главата не ме слуша.  От 10 часа---аз с една дружка, с  чадърите и по магазините,токове,води да се разплатим в този дъжд ........... ooooh!  Laughing Луд умора няма ей сега се прибрах мокра,като кокошка-Как вървя?- До коленете съм мокра.  umbrella
Муце, пиши ме в протеиновата диета.Сварила съм си пил.воденички.Извара си набавих..........както си му е реда. До ноември докато се видим ще се приведа ли в приличен вид?  newsm56
Myriam идета за ноември е супер и Муци те подкрепя.Аз да мисля  как ще ги врътна нещата.Да сме живи и здрави до тогава ще го измисля ааз!  Hug
Мастерче, то е лесно бе душице.Всеки ,като спретне по нещо ако се съберем примерно 5 ето ти хапване за една седмица.  LaughingАз да ти кажа на кое съм майстор.Гледаш ли ``Перфектната вечеря``?---------Та там миналата година имаше една рускиня,която показа пълнено пиле но и как да му махнеш кокалите и то да си остане цяло.  WinkИ го пълня с ориз,гъбки,кис.краставички..................ммммммм става фантазия.И си режеш порциите ,като саламче.Мъжо ,като му го направих за първи път  smile3556 малки са тези очички.Но и го бях аранжирала с едни марули.....красота. Та така-гледала ли си този епизод?Рецептата я има и в сайта им.  Peace
newcomer,здравей и добре дошла..... Hug Момичетата от Кипър ще ти кажат кой-каквото знае.
Кате, какво става боядиса ли се?С каква боя те вапца твоята фризьорка......марката кажи?Да изкажа мнение по въпроса-ако ми е известна естественно.   bouquet
pavlinkata, показа се от храстите.Обещаното си е обещано-имаш го от мен!  newsm10 Ха сега здравей. Hug Добре дошла при нас!Ще се радвам да се включваш честичко и да си говорим за всичко,което ни вълнува ...........   bouquet Прекрасно си се справила с включването.Каквото искаш -питай,който може-помага.  Peace
Айййййййде сега по едно малко,че е дъждовно времето  Wink

# 153
Мастерче, то е лесно бе душице.Всеки ,като спретне по нещо ако се съберем примерно 5 ето ти хапване за една седмица.  LaughingАз да ти кажа на кое съм майстор.Гледаш ли ``Перфектната вечеря``?---------Та там миналата година имаше една рускиня,която показа пълнено пиле но и как да му махнеш кокалите и то да си остане цяло.  WinkИ го пълня с ориз,гъбки,кис.краставички..................ммммммм става фантазия.И си режеш порциите ,като саламче.Мъжо ,като му го направих за първи път  smile3556 малки са тези очички.Но и го бях аранжирала с едни марули.....красота. Та така-гледала ли си този епизод?Рецептата я има и в сайта им.  Peace

Не съм я гледала...ама ти ще ме светнеш как става номера..Може ли?  Praynig Praynig Praynig
Интересно ми звучи....
Като решим кога ще се събираме ще решим кой какво ще направи и готово..Олеле майкоу...какво хапване се заформяяяя  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 154
Хей момичета, страхотни сте...
Така се радвам, че вече се познаваме.
С най- голямо удоволствие ще се включвам в "разговорите"...
Накарахте ме да се почувствам щастлива...   bouquet Това е за всяка от вас...

# 155
Здравейте момичета,съжалявам,че вчера не се включих,но имах доста задачи след изпита,а той мина успешно,взех го с 5 и съм много щастлива,вече официално съм даскал по история.. Laughing Laughing Laughing Laughing..
Мерси,че ми стискахте палци,сигурна съм,че затова всичко мина добре..
Жужи,извинявай,че не минах ама в този дъжд полудях,хората не се съобразяват как карат,а малката плачеше,днес имахме имунизация и се разстрои,затова бързах да се прибера,а пък то и ти не си била вкъщи..
Муци,в събота 17 часа тръгва рейса от автогарата,аз ще съм там 16,30..

# 156
Блондинка към друга блондинка:
- Знаеш ли, че за да се оплете един пуловер, трябват три овце!
- Какви ги приказваш! Аз даже не знаех, че те могат да плетат...
----------------
Мутра се провиква през прозореца към сина си :
- Я да престанеш да биеш това момче с бухалката! Ще се изпотиш и ще настинеш!
---------------
Иванчо влиза по средата на часа, с бинтована глава. Учителят го пита:
- Какво става, защо закъсня?
- Паднах от третия етаж.
- Е какво, цял час ли пада, че чак сега идваш?

gera_nasko ,ЧЕСТИТО! Пожелавам ти само успехи в професията!

# 157
Герииииии , ха честито бе душко златна официално даскал-историчка Hug Hug Hug ....
И нека първия ти букет като на учителка бъде от мен -------

pavlinkata , добре си ни дошла... и щом като си ни харесала само четейки, надявам се че ще ти е още по приятно да бъдеш активно част от нашата компания!  bouquet

Муце, точно това с кърмата ми каза Гугунка Mr. Green... ама пусто, нямам позната дето да кърми.

Жужке, пиле шарено, само не разбрах като сте миткали толкоз по магазините с какво ново си се обзавела Smile

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 15:00 от blondy-mamma

# 158
  • Larnaca, Cyprus
Охоооо много народ се насъбрал гледам ..... HugБраво браво... Hug
newcomer Добре дошла   bouquet за курсове че и в Никозия не мога да ти кажа ноооо можеш да звъннеш в редакцията на БГ вестника и да попиташ....телефоните са на първа страница на темата .....до колкото си спомням имаше там БГ училище за малки може да са направили някакъв вид курсове за големите питай... Heart Eyes....
Мастерче я да ме светнеш сега как се боядисваш сама отпред е ясно обаче отзад и отстрани .... newsm78
Павлинката добре дошла  bouquet иии как се зарадвах като ти прочетох името имах една мнооого добра приятелка в училище така се казваше навя ми много мили спомени ..... Hug.....за съжаление със нея през годините се изгубихме ноооо надявам се ти да си останеш тук при нас .. Heart Eyes
Жуже Щом си се намокрила до колената не ти е хубав чадъра да знаеш .... Mr. Green...я Питай Муцка да те светне на тема чадъри... Wink
А пък боята знам ли някаква италианска обаче за имена хич не питай щото незнам  Mr. Green....обаче гледам са пуснали тук БГ боя в Бг магазинчето че ме блазни да си взема обаче чакам Мастерчето да ме светне как се боядисва сама първо и тогава се почвам Twisted Evil
Гери smile3501 много се радвам еее друго е сега кат питам щерката като порасне каква е мама ....и тя гордо да заяви ...учителка по история....  bouquet  bouquet  bouquet
Муцка да не изпуснеш Гери че чакам всички вкуснотии а и не само ..... Heart Eyes....ааааах колко бих се радвала да мога да дойда за рожденния ден на Алекс охххх натъжих се сега да му се невиди  Cry Cryма мойто мъжо сама няма да ме пусне еййй много е страхлив някой да не ме крадне #Crazy.....ми то с такъв образ кат мен.....няма скука все нещо ще се случи и все ще е на мен ..... Mr. Green
Айде зарязвам ви отивам да прибера челядта и право в къщи за поредния футболен турнир със съседските дечурлига ............... Mr. Green Mr. Green

# 159

Мастерче я да ме светнеш сега как се боядисваш сама отпред е ясно обаче отзад и отстрани .... newsm78

Ами лесно е...В банята пред огледалото.....Разделям си косата на пътче ,почвам отпред назад...След като съм се намазала отпред се навеждам напред,така,че косата да падне напред и с четката си взимам от боята(ако е в съдче...щото нали има и в шишенце на което само му се отрязва връхчето,,,тогава само си изтискваш директно отзад на косата..) и намацвам.След това с ръцете(които са с ръкавици) разтърквам и завивам косата на кок,защипвам с щипка и засичам времето....Около 25 мин.После разресвам,така,че да се разнесе боята и към краищата ,ако има нужда де... Стоя още 10 мин и се мия.....

П.П. Божкеееее,какво обяснение  ooooh! Дали ме разбра?!

# 160
  • София
Поздравления Гери!
Ето и от мен един прекрасен букет за нашата учителка. Mr. Green

Ще кажа на майка ми и прдполагам към 16,15 ще се видите.
Ще я познаеш щото и тя е учителка и отдалече се разпознава. Mr. Green
С коса цвят коняк , подстригана на черта и с очила. Висока и стройна! Heart Eyes
Ще ти пратя на ЛС телефона й, че да имате връзка!

Павлинка, добре дошла мила!   Hug

Кати, няма да се разберем! Naughty
Взимаш и мъжо ако трябва и децата задължително и ТЕО и ви чакаме.
Не мож` то така! Crossing Arms Имате време до ноември да се организирате.
Ще ти изпратя и разписанието на полетите.

Повечето то българските бои не стават за нищо! Praynig

Абе Жужи, аз не разбрах сметки ли сте плащали
или по магазините сте ходили?! newsm78

# 161
Здравейте,аз май не съм писала тук няколко дни.-
Та ето ме сега.
Кумата ми даде от тази пуста елда,и два дни ям от нея,че като ми втекна една енергия.До среди нощи не се спирам.Все си намирам какво да правя.
Сега малчо като стане на 7мес.ще му дам и на него.
Само че ако вземе да щурее повече от сега и направо ще загина.
Айде стига от мен.

# 162
Ето ме с рецептата.
Но първо: Гери, честито миличка!!! Знаех си аз,че ще го вземеш само където се притесняваше.Виж сега-дай да се видим-утре малкия е на градина----живот и здраве се караме в 8 часа.После времето е мое.Казвай къде------- да не стане така ,че да заминеш без да се видим на кафе и на Кати бурканчето да ти дам.Телефона запазила ли си го?Ако ни -звъни на скайпа.Ако искаш взимай Деси и у нас,ако искате вън----както кажете.  Peace
Еейййй Недоразбралки, Блонди,Муце и двете неща-и по магазините и тока платих.Водата си плати  мойта дружка.  smile3534Нищо не си купих-харесах си червени ботуши.И стоя и се чудя да си ги купя ли?  newsm78 Много ми харесаха...............но толкова много,че няма да ги сваля от краката си и викам на мойта приятелка/тя се пукна от смях/Да не стане така ,някой който иска да каже нещо за мен и да вика--------------``Еееееее тая,бе.....с едни червени ботуши.``  Joy Wink Laughing Joy  newsm78  newsm78 ooooh! Tired
Деси, обади се на Гери и се разберете.
Така и така си се развихрила-е къде съм. Wink Grinning
Мастерче, не става и не става да копирам страницата цяла.Ето ти сайта:
http://www.vecheria.tv/participants_view.php?season=2&w=6&p=135&r=553
Отиваш на 2-ри сезон,6-та седмица.Цъкаш на менюто на Лидия и отиваш на``Фантазии от пиле``.Има снимки-стъпка по стъпка и всичко.Аз така го приготвих но малко импровизирах-това,което ние обичаме повече и месото не го смлях а го нарязах на дребни парченца.Дори е по-вкусно ,понеже разбираш какво ядеш.Ако има някакъв проблем със сайта свиркай.

# 163
Здравейте мацки. newsm51
Аз съм грипава и се чувствам много зле. WearyЗапочна вчера с дразнене в гърлото,веднага почнах едно билково сиропче и ми мина,но се качи по нагоре.Сега носа ми е запушен и не мога да дишам,правя го като куче през устата. smile3514Голяма гадориа. newsm61Пък и не мога да пия каквото и да е защото кърмя.И така с едно спрейче с евкалипт и фисиомер се мъча,но не помагат,колкото повече се издухвам,толкова ми е по запушен носа. yu5Чак нервите ме хващат. smile3511Не пожелавам на никого такава гадориа.Дано малката не прихване,но мисля че и давам антитела,защото и друг път съм се разболявала,а тя не.Дано и сега е така. newsm17
Гери браво за изпита.Поздравления!!![smilie=smile3501.gif] smile3501
Кати и аз преди години имах червена коса и на мене ми се струваше,че пада много бързо боята и много често ходех на фризьор.И тогава някой ми каза,че не му се насищаш на червеното.Всеки път искаш да е по червено от това,което е. af
Мими да ви е жив и здрав дядото и още дълги години да ви се радва и помага.  cook smile3525
Честити возила на Мастерче и Desi.Леко и безаварийно ползване.
Муцка,Алекс,Блоди и Мими със здраве да си ползвате/носите придобивките. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Блонди аз съм "кравичка" както казва Муцка,но сме далече да и цръкна на Лорка в оченцето да видиш колко бързо ще се оправи.newsm47Скорошно оздравяване и на вас. newsm51
Павлинката добре дошла.
Aбе Жужка все готини мацки ги ловиш.smile3521На всички останали,които пропуснах приятно изкарване на остатъка от деня  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
bouboulino, верно си е голяма гадория тоя грип.. Sick.., ами дано поне опазиш слънчицето... Оправяй се бързо!  Пък за кърмата да ти кажа правичката, първо за теб се сетих Mr. Green  ама много солено ще ми излезе да ми пращаш примерно шишенце по куриер Crazy Joy

Жужони, еми недоразбралка съм душице, кво да прайш Laughing... А за тия червени ботушки да ти кажа - щом толкова са ти легнали на сърцето, вземай ги, щото иначе после ако ги видиш нечии чужди крачка да потропват кокетно с тях.., е тогава вече ще ти иде да се изядеш от яд дето си дрямала, че не си ги взела hahaha hahaha

Деси, я сподели точно как я консумираш тая елда - да пробвам и аз щом така енергизиращо действа.., че нали също го давам анемична... все с ниско кръвно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт