Кипърски Холдинг (14)

• 21 763
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Жужи, благодаря ти. С напитката се сгрях в този студен и мрачен ден, но още по- топло ми стана от милите думи...  Kissing Heart
Кати, радвам се, че името ми е свързано с приятни спомени за теб. И знаеш ли какво си мисля, животът понякога ни прави такива изненади, че нищо чудно отново да срещнеш твоята приятелка...
blondy-mamma, как е възможно да не ви хареса някой? Та вие сте срахотни - толкова искрени, емоционални и усмихнати...
bouboulino, моето детенце което е на 9 години също беше болничко, но с повече витамин це, Тайлол хот за деца, смучещи таблетки за гърлото и капки за хремата за два дни е ОК. Пожелавам и на теб скорошно оздравяване и дано детенце да не се зарази!
TheNMaster, благодаря ти! Аз също те прегръщам... Ама наистина сте много мили  Hug
Муци, благодаря и на теб. Страхотни сте... Радвам се, че вече съм част от групата.
Бих искала да поздравя Гери за успешното дипломиране.
Сигурна съм, че това те изпълва с много гордост заради личният успех, с много надежди и сремежи за утрешният ден... Желая ти късмет...
Много се страхувам да не пропусна някого и ако се случи, моля ви да ми простите!  newsm03
Бъдете снизходителни към моите първи форумски стъпки  Embarassed
И нека вечерта на всички да е изпълнена с много приятни емоции!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 18:45 от pavlinkata

# 166
  • София
Буболинке, изцеди си сок от лук, разреди го с толкова
вода колкото лучен сок се получил и капи в носа по две капки в ноздрапоне по три пъти на ден. Ако можеш и по-често.
Отвратително е,но е безотказно при хрема!!!!
Ако имаш мехлемче от евкалипт и или ментол мазвай под носа, на гърдите, гърлото и гърба за да подмогнеш дишането.
В България имаме такова мазилце - от серията Himalaya.
Мехлем за облекчаване на простудни състояния. Съдържа основно масло от евкалипт и мента. Няма начин в Кипър да няма такова. По произход е индийско.

Блонди, в София има център за събиране на кърма. Може и в Бургас да има към някой от родилните ви домове. newsm78

Жуже, ако се разминете нещто с Гери, майка ми е в Пловдив и ще ви организирам една срещичка за бурканчето. Mr. Green Само ми пишете какво сте измислили.

Павлинка, спокойно!И да изпуснеш някой няма да ти се караме!
Спряваш се повече от чудесно!

# 167
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Буболинке, много е неприятен този грип наистина, разбирам те, аз от седмица получих някаква кашлица, като се закашлям, чак ми иде да повърна, излиза някъде от дробовете ми сякаш, а не ме боли гърло или нещо такова, е, вече ме боли от толкова дерене

# 168
Муцони, в Бургас имаме само едно родилно отделение - към ОРБ, но и да има такъв център, едва ли кърмата ще се продава безконтролно.. Rolling Eyes.., в смисъл че сигурно трябва да се регистрираш че си с бебе на определена възраст и т.н. newsm78  Но нищо не пречи да проверя де...

Павлинка, по-леко бре моме с тия комплименти, че просто усещам как на гърба ми почват да боцкат та да поникнат крилца  angel008 - току виж съм почнала да пърхам из въздуха като Идна пИпИрудЪ smile3535 Joy

Мириамче, купи си "Тавипек" и почни да пиеш - много са ефикасни  Hands Thumbsup  Малко ще ти се образува гаден дъх в устата, защото са с извлек на някакви етерични масла, но за кашлица действат много добре.

Аз да ви питам гледахте ли "Сървайвър"? - Ей много ме накефи тоя епизод /той още 2-ри де/ - особено накрая се попиках от смях... И изобщо действието в този сезон започва динамично, което някак липсваше в предните...

Хайде лека ви нощ и сладки сънища! smile3524

# 169
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Блонди, жива и здрава да си

миналата година по това време имах същата кашлица, една колежка ми каза за тези Тавипек и си купих - невероятен ефект, и сега имам от тях, но ги бях забравила

а на мен от тях дъхът ми става много приятен даже newsm78

# 170
Добро утро на всички от холдинга! Аз си изпратих ученика и се залавям с готвене  cook, чистене  clean и други подобни  1dishes. Че и да банката трябва да прибягам  afwitchНоооо първо ще се насладя на едно кафенце пред ПС-то, разбира се! Заповядайте и вие!

Специални поздрави на Гери за успешно взетия изпит. ЧЕСТИТО, Гери! Чувството е наистина страхотно, нали? Вече ще разпуснеш от ученето заслужено!
  Привет на новодошлите, то нали и аз съм бебе тук  smile3522...заедно ще прохождаме  newsm30
   ЛЕК И ВЕСЕЛ ДЕН!

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 08:23 от dani73

# 171
Добро утро и от мен...

Ко прайте бей?Аз съм леко болничка,ама не се давам за сега....Аман от тва гадно време....

# 172
  • София
Добро утроооо!

Мастерче, ФчерЪ нямашИ ти нищо? Ко` се случи!? newsm78
Лимончет, мед, чайче, мноого течност, супичка и сън е решението! Mr. Green

Дани,   bouquet

Вчера се загледах и в сървайвър и паралелно в Биг Брадър, ама нещо до този момент не ми паснаха. Еле, Биг Брадър-а.
Дано стане по-интересно нататък....Dancing Stars ми е най-добре! newsm19

Весел ден на всички!

# 173
Добро утроооо!

Мастерче, ФчерЪ нямашИ ти нищо? Ко` се случи!? newsm78
Лимончет, мед, чайче, мноого течност, супичка и сън е решението! Mr. Green

[
Ми ко.....Втресе ме след обяд и мало вдигнах Т .....Като се прибрах се позагрях,хапнах малко,пих парацетамол и вит С и си легнах...Ам днес съм кат парцал....
Ще се оправя...Сигурно някой от учениците ми ме е заразил....

# 174
    Ааааа, Мастерче, имаш нужда от разтривка май! Няма ли някой мъж наоколо...да те понамачка  smile3508
То тези леките неразположения, най-трудно отминават /поне при мен де/....

# 175
    Ааааа, Мастерче, имаш нужда от разтривка май! Няма ли някой мъж наоколо...да те понамачка  smile3508

Може и кожен термометър да ми сложи,та да провери дали имама Т...хи-хи-хи-хи-
Ама около мен няма таквиз екстри...

# 176
Охххххххх днес са ни споходили болежките.Ще ми се пръсне УмНаТа главица  Mr. Green Joy Sick  Много ме боли глава,крака..всичко...както и да е .........ще се оправя аз!
Друго да питам Гери от коя автогара трътваш  в събота?  В София или в Пловдив? И аз ще се довлека ако е в Пловдив .  Peace
Муце, казвай ако знаеш.
Отивам да положа болна кратунка,докато подейства хапчето.  Tired Пак ще се включа.  Hug

# 177
  • София
От името на Гери. Дано не ми се сърди, че разпространявам
такъв вид инфо Mr. Green, ама тук сме си наши хора...но въпреки това ще ти пратя ЛС с инфото.

# 178
Ето мееееееее.Добро утро.
Я всички болни да грабват по един лимон и да му изцедят сока.И да си нарежат кромид като за саладка и да си го хапнат.После по една лъжичка горчица и сте ОК.
Блонди,ами елдата/гречка/ се вари като ориз,1чаша елда,3чаши вода.На бавен огън,и става като сварено жито.След това слагаш масло,сирене,захар може и ядеш.
Жужи,много вали душице,иначе бих скокнала до вас.Но съм с малчо и ще го навали дъжда.
Друг път ще го оставим.С теб може да се виждаме,ама виж с Гери няма да е скоро.
На мен ми е много мъчно ,но не й казвайте на Гери. Cry
Като си помисля че сигурно чак догодина по това време ще я видя и..........но нали е за добро.Нека успеят децата и да са щастливи,пък ние ще се справим.
Ето казах си болката.
Кате,да хвърляш по едно очо на момичето ми там.
А я да ви питам,рано - рано ,какви са тез кожни термометри дето ги приказвате.
Недейте така момичета.
Айде,от мен толкова за днес.По-късно може пак нещо да напиша.
Но ви проверявам стриктно,а болните ще чакам да кажат как са .но си хапнете горчицата  и кромида - без майтап - действа.

# 179
.
А я да ви питам,рано - рано ,какви са тез кожни термометри дето ги приказвате.
Недейте така момичета.
.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми казват ,че помагало да ти мине по-бързо  hahaha hahaha hahaha hahaha
Та затова Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт