Кипърски Холдинг (14)

• 21 770
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
.
А я да ви питам,рано - рано ,какви са тез кожни термометри дето ги приказвате.
Недейте така момичета.
.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми казват ,че помагало да ти мине по-бързо  hahaha hahaha hahaha hahaha
Та затова Laughing Laughing Laughing Laughing

Мръсница! Mr. Green Joy hahaha

# 181
Що мръсница бе....Сутринта съм се къпала..... hahaha hahaha hahaha hahahaОт мен всичко може да се очаква  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Шегувам се бееее,ми то какво ми остана иначе....Офффф,много ми е зле....Как ще изкарам дне,направо не ми се мисли ooooh!

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 11:34 от TheNMaster

# 182
Здравейте на всички,
Искам да ви призная, че като изпратих малкият човек на училище и седнах пред компютъра... Обаче като видях, че никой още не е влязъл в темата за да сервира закусчица, аз засрамена (нали съм още новак и риших да не рискувам) си излязох... Обаче като попаднах на тема за CorelDRAW, та до сега.
Всъщност аз не ви разказах, че няколко дена след като изпратих съпругът си за Никозия, отивам на работа след отпуск (тук сигурно е мястото да кажа, че работех в сферата на образованието  Embarassed) и хоп - съкращение на щата...
Но надявам се, че вече го преживях. Няма да крия, че в първият момент бях уплашена, но после си казах "Така е трябвало да стане"...
А вие болнички момичета, дано бързо да оздравеете! Лягайте в леглата и се наспете... Нали казват, че сънят е здраве.
Дани и аз съм 73 Grinning
Хубав и усмихнат ден на всички! Скоро пак ще се включа...

# 183
Павлинката,ако 73 е набора ти,то много наборчета станахме тука.
Иначе с Корела справяш ли се.
Показвай до къде си стигнала.

# 184
Павлинче,що така си си излязла бе душко?Ма няма да се притесняваш така.Караш си спокойно и без нерви.Моля те!
Понеже не можах да сервирам закуска,сега сервирам обяд тогава  hahaha hahaha hahaha

# 185
Павлинката,ако 73 е набора ти,то много наборчета станахме тука.

И аз съм 73 .... Blush Blush Blush Blush

# 186
Мастерче, бива ли такива изкушения? Аз направо започнах да преглъщам... Принципно правя някакви нещастни опити поне хляб да не похапвам, но моят голям проблем са сладките неща   Rolling Eyes
Страхотно е, че сме се събрали толкова наборчета...
Ама не ви ли се струва странно колко различни хора, живеещи на различни места, с различен живот, сме обединени от темата Кипър. Аз още го проумявам...
До скоро за мен този остров беше просто част от света и въобще нищо не знаех за хората и за живота там. Не че вече знам кой знае колко много, но мислите ми всеки ден са там...
И имено любопитството ми ме доведе при вас.
Блонди, разбираш ли защо толкова много ви харесах - та вие бяхте хората които преживяват вълнения подобни на моите... И така четейки ви всеки ден, сякаш започвах да ви познавам от дълго време и пиейки кафе пред компютъра, все едно го правех с вас.

# 187
Здравейте и от мен.Как сте мили момичета?Болните оздравяха ли?
Гледам че срещичка си заформяте/а мене.../Към Варна нямате ли път, че да се съберем?
И аз съм набор 73.
Лек ден от мен.

# 188
  • София
Брях колко наборчета се събраха!
Я, кат шЪ сЪ фалим с годинките днес аз пък съм 76. Mr. Green

Svetlaibobo
, хващате се с Блондичка и хоп до Софето.

# 189
  • Larnaca, Cyprus
ЗДРРРРАвейте и то мен  bouquet..за съжаление интернета в къщи ми е все още развален и затова ще се включвам само преди обед от офиса няма да плачетте нали Cry
Мастерче разбрах мноого добре как се боядисва нооо не ми допада гледката на бодисана коса с найлонова шапчица на тиквата обикалайки из къщи пред очите на мъжо някак си не е много секси Rolling Eyes Rolling Eyes
Буболинка Аз като бях бременна навремето и се разболях което е почти равносилно все едно кърмиш защото каквото и да погълнеш все при детето отива де та ми бяха предписали сиропче NORADRAN три пъти на ден по една супена лъжичка то е билково във зелена кутийка и ми мина сравнително бързо заедно с това поглъщах в огромни количества Стрепсилс или Халс тия бонбонките дето се смучат .............а и рецептата на Десито с лимоновия сок я пробвах ауууу много ужасно обаче така изгаря гърлото и всякакви там микроби и болести супеер Peace
Жужка никога не е късно да си купиш червени ботушки  Heart Eyes още повече че коледа и нова година наближава никога не е късно да спретнеш едно шоу на мъжо в тип снежанка с червените ботушки Mr. Green
Павлинката даваййй добре се справяш чудесно обаче нещо ща се бием май почна да задаваш неудобни въпроси за наборчета гледам Crossing Arms Naughty....аз без бой не казвам  Mr. Green Mr. Green
Муцка какъв е тоя кромиден сок нещо ново Shocked ааааааа като стана въпрос за кромид да ви кажа една случка ама не се смейте много ...... Hug
Та значи една година идва мамето на гости както обикновенно ииии една сутрин нещо се почувствала че се разболява и станала рааааано рано да прилага народната медицина обаче не ме събужда за помощ  Stop...и ставам аз съответно към седем и половина е било слизам доло в кухнята .....майка през това време със гръб към мен прави филийки или палачинки не си спомням както и да е ...обаче в кухнята ви казвам вониииии на кромид не мож  се диша и почвам аз .....абе маме не ти ли мирише на кромид  newsm78...бе да не се е развала някоя главичка в кюпа....я да проверя и се навеждам да видя кромидите а тя в тоя момен прихва в някакъв истеричен смях и вече се обръща към мен .............и вика......а аааа аз знам от къде мирише ама не е оттам....... hahahaеййй кат я видях с две глави обелен лук в ноздрите за спиране на хремата еййй така съм се смяла ..... Joy Joy Joy
Мастерче забравих да кажа че обяда е чудесен..........а на Павлинка да благодарим за закусчицата и кайвето което ще си пийна след обед   bouquet
А после ще се включа да ви светна тая сутрин къде бях  smile3508че много дълъг стана поста май...... Embarassed

# 190
Недейте така момичета.
Ей, развратнички, Naughty... що мърсувате без мен бе, ааааа! Wink Joy
Деска, първо да ти кажа, че да ти бодне "чичко Доктор" кожения термометър, по никое време на денонощието не е рано! Mr. Green  condomuu  Ама вярвам ти това добре го знаеш Wink... Лошото в нашия случай с Мастерчето е, че си нямаме под ръка лично "ДжиПи" /тъй да се каже/.., та ще си останем един вид "недо....прегледани - недо....лекувани" 
rotfImbo   rotfImbo   rotfImao   rotfImao
Впрочем Мастерче мерси за разкошния обяд!

Павлинка, разбрах те бе, душко - твойта работа с озоваването в нашата темичка е като "търкулнало се гърнето, па си намерило похлупака" Joy

Маатете, къде зачезна бе мила? Надявам се не се е усложнило пак нещо със зъбчето... Sick

Жужка, бързо да ти минава умната главица, че туй схватливите блондинки и без друго сме кът Mr. Green..., пък и как можахме всичките да се съберем в тая тема 4470 - пу-пу да не ни е уроки! Laughing

Кате, я изплюй камъчето къде си ма`ала  гащи тая сутрин... не ни дръж тука в съспенс Crossing Arms Whistling

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 15:00 от blondy-mamma

# 191
Недейте така момичета.
Ей, развратнички, Naughty... що мърсувате без мен бе, ааааа! Wink Joy
Деска, първо да ти кажа, че да ти бодне "чичко Доктор" кожения термометър, по никое време на денонощието не е рано! Mr. Green  condomuu  Ама вярвам ти това добре го знаеш Wink... Лошото в нашия случай с Мастерчето е, че си нямаме под ръка лично "ДжиПи" /тъй да се каже/.., та ще си останем един вид "недо....прегледани - недо....лекувани" 
rotfImbo   rotfImbo   rotfImao   rotfImao
А,а,а,а...един дето ме е разбрал правилно .... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
То затва не ще да ми мине.....Щот съм не.....допрегледана  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 192
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
всички от Черноморието да се организират сръчно и да са в София за срещичката в началото на Ноември, че няма да разочароваме малката Алекс за рождения й ден да не се появим, децата много ще се забавляват като ги съберем

аз пък съм 81-ви набор

# 193
Момичетаааа...имам си нов племенник Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Родил се е вчера......Син е на моя първи братовчед,който ми е като брат....Много се обичаме и поддържаме...Ох,много съм щастлива!

# 194
Чаках...исках нещо да ви кажа а и нещо не ми беше добре. Обхвана ме меланхолията и не ми се пишеше. Сега започвам.
Мастерче честита ти колкичка с здраве да си я караш и много верен приятел да ти бъде Heart Eyes.
Дани и на теб честита кола и честита годишнина  bouquet. Много семейно щастие и любов ви желая Hug.
Блонди на теб честит шлифер пожелавам ти като се фръцкаш с него по улиците да се чувстваш така (както казваха в една реклама) все едно вървиш по червения килим Hug.
Павлинката добре дошла при нас Hug. Много мило ми стана докато те четях Grinning. надявам се да се включваш честичко  bouquet.
Кате, много жестоко падане бе жена ooooh!. Обаче и описанието на падането беше жестоко #Crazy. Надявам се вече да си добре.
Сигурна съм, че пропускам някой за това ще се върна назад да попрочета и пак ще пиша Wink.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 18:16 от maatete

Общи условия

Активация на акаунт