Кипърски Холдинг (14)

• 22 106
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Уф, явно не съм чела внимателно... освен Блонди и някой друг си имаше нов шлифер, друг пък нещо друго ново newsm78 а на някой татко му имаше рожден ден... много съм отвеяна. Моля тези, които съм пропуснала да ме извинят Embarassed.

п.п. На 7-ми или 10-ти Октомври ще летим Party.

# 196
Добър вечер и от мен!
Малко ме беше хванала липсата ама то е заради интернета:(
Честити придобивки на всички,със здраве да си ги ползвате/носите  bouquet
Добре дошли и на Павлинката и newcomer  Hug
Всички болни,оздравявате ли?
Кати,минаха ли коленцата вече? А за боядисването да ти кажа че и на мене ми направи впечатление че много бързо ми пада тука цвета ама като че ли повече през лятото newsm78 Може би да е от слънцето и морската вода,знам ли Thinking
маатете, има защо да си отвеяна, то не останало Simple Smile
А за мойта работа,Блонди,дано да си права Simple Smile И аз на това се надявам...ама при нас проблема е че не се знае колко ще останем тука и затова колкото по-бързо си намеря нещо,толкова по-добре...
Виждам срещичка си планирват на Бг земя, да вземем и ние тука пример от тях ли Peace
Лека вечер на всички Heart Eyes

# 197
shankulova наистина може и от слънцето да е Peace. Моята коса по принцип е с неопределен цвя Crazyт... нито съм блондинка нито пък брюнетка Flutter. След като се върнах от Кипър ме питаха дали не съм си правила кичури #Crazy, други пък направо поздравяваха фризьора ми колко естествено ми е направил кичурите ooooh!. Ей тия кипърски фризьори големи спецове по кичурите Laughing.

# 198
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Маатете, с втория шлифер и с таткото рожденик съм аз, ама ти прощавам  Flutter, ти пак забиваш към Кипър ли?

Мастерче, благодаря за страхотнатааааа почерпка, още по-важно е бебчето да е живо  и здраво и да порасне честен и отговорен човек, който да ви радва

# 199
Маатете, с втория шлифер и с таткото рожденик съм аз, ама ти прощавам  Flutter, ти пак забиваш към Кипър ли?

Мастерче, благодаря за страхотнатааааа почерпка, още по-важно е бебчето да е живо  и здраво и да порасне честен и отговорен човек, който да ви радва

Embarassedзнаех си че е някой с "М" .
Да пак в Кипър. Ужасна съм.

# 200
Здравейте момичета,мерси за поздравите,аз утре тръгвам,Муци,чухме се с майка ти и се разбрахме..
Мерси за гостоприемството,но ще остана при моята кръстница,а на другия ден си хващам самолета..
Известно време няма да ме има в форума,но ще гледаме бързо да си прекараме нет,за да се включа отново само да не ме забравите до тогава..целувам ви всички,ще ми липсвате..
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 201
gera_nasko Пожелавам ти лек път Peace. Ще стискаме палци бързо да си прекарате нет и да се включиш. Няма да те забравим Hug, ще те чакаме да се включиш  bouquet.

# 202
лек път, Гери, и от мен

# 203
Мастерче, няма нищо по- хубаво от това, да съобщиш новината, че се е родило детенце... Да ви е живо и здраво! Страхотно е, че приемаш братовчед си като брат. Пожелавам ви все така да се обичате и помагате и вашите деца да продължат да го правят...
Моето детенце, което все си мечтае да си има братче или сестричка (а в краен случай - котенце или кученце), скоро ми сподели, че за него братовчедите му са като братчета... Това много ме зарадва. А те милите са по- големи от него единият с 10, а другият с 11 години... Но аз и тях съм гледала като мои деца. Ние сме много близки със сестра ми, която аз винаги съм наричала кака, защото е с 6 години по- голяма от мен.
gera_nasko, лек и приятен път и от мен... Дано тази нощ успееш да се наспиш. Сигурно вече си представяш как си на летището и лицето на твоето момче грейва... Хайде, попътен вятър и късмет!
Лека и изпълнена с приятни сънища нощ пожелавам на всички...

# 204
  • тук и там
Здравейте,милички!
Минавам само да ви пожелая лека нощ.Четери дни ще съм в почивка и ще имам време да наминавам по често.

# 205
   Добро утро, момичетаааа! И днес ли съм 1-ва....ще си проспите младините, ей! Нали знаете, че от сън спомени няма? Айде бързо се излюпвайте! Учете се от кака си Дани. Тя вече прочете и първият за тази година урок по история на сина си, а вие спите! Срамота!
  Разреших на Алекс/сина ми/ да играе малко на ПС-то, нали е събота все пак, но с уговорката, че следобед ще си понаучи за понеделник. Има на едни въпроси след урока по история да отговаря, че реших да се просветля малко по темата! То не било шега работа да четеш урок по история на гръцки език, да ви кажа....Баш си е зор! Той сигурно затова и не ги чете редовно моя хубостник...на каквото е запомнил в час разчита само.
Айде отивам да си довърша четивото, белким ми стане ясно нещо по въпроса за преселението на народите! smile3529

# 206
Добро ви утро, поспаливки!

Хайде, отваряйте очички,
кафенцето и закуската са сервирани

Гери, лек път и щастливо завръщане в обятията на любимия... и много скоро след това да сте си отново тримката заедно! Hug lovekiss  С нетърпение ще чакаме скорошното ти включване от Кипрото.

Мастерче, живо и здраво да ти е малкото племенниче, а също и неговите мама и тати!  bouquet

Маатете, радвам се и за теб мила - то почти не о станало до отпътуването ви  обратно при вашия татко... Hug

Мириам, взе ли си Тавипека... как е кашлицата?

Момичета, пожелавам на всички ви слънчево настроение въпреки противното време навън /в БГ де... в Кипър вярвам си е супер Mr. Green/!

# 207
добро утро и от мен

аз станах рано - зарана и чистя апартамента, докато мъжо спи, пък и до може после да сме свободни да хойкаме - в НДК има изложение на цветя и коледни украси, и други неща, ама това е най-интересно за мен

Блонди, благодаря за закусчицатааа, мммм - ослади ми се

взех си Тавипека току що, веднага има резултат, мъжът ми не вярваше ама вчеря цял ден го пих - е, три пъти само, и снощи спах спокойно, тенкс за съвета   bouquet

айде аз отивам да доизчистя, че съм накрая и ще ви видя по-късно

# 208
Добро утро.
Myriam ,разкажи после за изложението в НДК.Приятна разходка.
Блонди, чудесна закуска.Както винаги добре си се справила---чудно изглежда.  Hug
Дани, как е похода на великото преселение на народите?И нас това ни чака,но след някоя и друга година.Засега още-кривим буквите.А днес съм му обещала да го науча на календара-----дни,месеци-как да ги засича........./понеделници....и т.н./  ooooh! Каза ми ,че нещо много,много не разбира календара.Дословно:``Нещо ,като английския-не го разбирам тоя календар--но ще го науча.. Thinking``  Joy
Аз се чудя как да я съчетая днес?  ooooh! Ще ходим да избираме плочки за ``00``.Племенницата трябва да посрещна от София а и Гери искам да изпратя за София....  ooooh!
Деси, дай едно рамо помощ.

Гери, писах ти на скайпа--звънни ми,пиленце.Нямам ти телефона.  Hug

# 209
  • София
Добър ден и от мен!

Гери, моля те, обади се или ми прати мобилен, че нямам.
Можем да се видим утре на летището или днес като пристигнеш.
Само да се свържем по някакъв начин.

Мастерче, честито! Да е живо и здраво детенцето и ...лелята! Mr. Green

Жуже, ще се справиш с организацията войводке!

Дани, с доста трудна мисия  си се захванала. Аз на български не я долюбвах историята пък кво' остава на гръцки. Успех!

Мириам, вчера минах покрай НДК-то и  имаше и нещто за мебели.
То тия дни трябва и Кожен свят да започне или там както му казваха на изложението за кожените изделия.(без термометри!!!! Mr. Green)

Павлинката, Баба Мими, Шанкулова,Блонди, Маатете и всички други за вас много целувки!    bouquet Heart Eyes

Приятен ден и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт