С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 688
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 135
Благодар ви!  bouquet

# 136
  • Sofia, BG
Привет  Mr. Green

Да ви се оплача, че много ми е студено  cold Парно нЕма, трябва явно печка да си купувам..За пръв път ми се дощя малко  Wine Glass че да се стопля  Mr. Green
И второ оплакване - за 10 дена само -500гр Ми не съм доволна.  Naughty
Но като пресметна за 3те месеца стават -17кг, което си е много добър резултат.  bowuu
Май много от нас са се впечатлили от пилето на сол на Цоци - аз също си пекох горни бутчета, станаха много вкусни! Не ми полепна сол и не бяха солени после.
Много готини снимки сте пуснали  smile3501 а зеленкото - цял комикс  Joy
Ако имам грешки - сори - пръстите са ми вкочанясали  Close

Лека!  newsm46

# 137
  • Бургас
Привет,дружина! Hug
Много хубави снимки!Ниночка,резултатът е   thumbsup
Монннн,и при теб страхотна визия! yes
Татит,очарователна и сияеща! newsm51
Бърди,как бе,мила,да не се вижда разликата?Вижда се и още как,не слушай завистници,и на мен вчера на работа ми каза една колежка,че дебела ме харесвала повече! doh smile3556
ива нета,супер е,че става костюмчето!Кажи какво е десертчето! newsm22
БОХУ,и при теб резултатът е супер! yes
нелсън,каква е тази магия,момиче,за една нощ почти 9 килца,давай и на нас! newsm78 Heart Eyes
Поци,Честита ви годишнина!Много любов и късмет!Много да се слушкате!
Тунинг,Честито ти постигане на първата цел! smile3501
А сега малка критика:нали си говорихме за ценните неща,не помниш ли,пак за външния вид на мадамата се хващаш,а сърцето,душата,те къде са?Не се ли опари веднъж?Недей,бре,пак no
зеленкото,е такива снимки много ме радват и кефят! preggo newsm74

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 23:06 от sanny3

# 138
Да ти кажа честно ."Прасето в мен е живо и никога няма да умре" Mr. Green Embarassed
Цял живот трябва да се съобразяваш.За мен четвърта е най-трудна .Много лесно се плъзваш по наклона. Naughty

Перле, и аз така мисля! И трета също ме плаши! Сега поне си знам: това и това НЕ и точка! Обаче после..... Ту ядеш торта, ту не ядеш... Да не се освимчим пак? Sad newsm78  Страшно си е, трябва мнооооооооого дисциплина!  newsm50

Всички снимки са жестоки! Зеленкооооsmile3501 newsm30  Стискам ти палци, ти си супер!  bouquet

Аз днес успях да си купя едно якенце /номер 50, йеееееее!/ и една блузка /XL, ама е от 4 me, там са все малки.../!
Обувки не можах, лелеее, какви са тия грозни модели и космически цени в тая София, бре? Shocked #Cussing out Закъсах го направо! Cry

# 139
Грух!
Тунинг, без коментар!

# 140
  • София
Sanny, не аз бе, мила! Iva_neta пробваше да ни разбуди! А аз нещо омазах работата с цитатите.........

Бърди, най - сетне ги отворих тез твойте снимки! То си пишело, ама кой да гледа?!  animal085   А, за визията - ми страхотна си!!!!

Bohu,  браво на момичето!

ЗЕЛЕНКОТО,   love001

Абе, някой сподели, че е изял слон ....................... е аз таз вечер изядох брат му /на слона де!/............

# 141
  • Бургас
здравейте и от мен   Heart Eyes
много се радвам като ви чета, още повече се надъхвам и знам,че трябва да успея и аз  Hug
на мен днес ми е 5 ден на П и съм свалила само 2 кг, но не се отчайвам .
обаче ми е проблем пиенето на толкова много вода, абе аз от 00 не излизам  Mr. Green
цяла нощ ходя като сомнамбул и това е вече 4 дни, само при мен ли е така ?  Thinking
дано  утре да се похваля с някое свалено кило  Praynig

# 142
  • София
Didavas,  водицата е задължителна - иначе можеш да си скапеш бъбреците!!!!!  Naughty  За да нямаш проблеми вечер - пии по - голямото количество през деня.

# 143
  • Бургас
nelsun smile3555-сори!

# 144
Хм , за 5 дни си свалила САМО 2 килограма  Thinking
Ами това малко ли е ? Като ги качвахме , да бяхме мислили  :35
Аз за 5 дни ударен свалих 2 и 800 . Ще ги пребориш - трябва търпение и воля   bouquet

# 145
Нелсън, аз вчера изядох, ама не цял, оставих опашката, ушите и хобота! Много му е дебела кожата на слончо, не за друго! Laughing
А ти днес да унищожиш брат му? Тцтцтц, горката майка - слоница! Confused Mr. Green

Аз днес нормално ядох, без слонове! Peace И ти утре ще си така! Wink

# 146
  • Бургас
едно голямо благодаря    bouquet
аз и през деня си пийвам водица, но явно вечер ми се събира повечко
ще се коригирам  ooooh!

# 147
  • Бургас
Лека и отслабваща! smile3524

# 148
# 149
лека нощ и от мен! smile3524