С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 718
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 525
АМИ ДА ИМА РАЗЛИКА КАТО ЦЯЛО И СПОРЕД МЕН. АКО СИ 120 КИЛОГРАМА И СВАЛИШ 20 НЯМА ДА ЛИЧИ ТОЛКОВА КОЛКОТО АКО СИ 70 И СТАНЕШ 50

# 526
Здравей Дюканска банда!
Явно вчерашното ми оплакване е помогнало и днес съм с 1 кг по-малко! Най-накрая се добрах до заветните 70кг! Цоци беше права - като тръгнах на работа ми е по-лесно да не се освинвам....
А и да ви се оплача - сутринта  бързаща и мокра влизам в сградата и точно пред вратата на офиса се подхлъзвам и пльос!!! Протегнах се на пода по цялата си дължина и върху дюканската си чанта..  Mr. Green   Mr. Green Ужас! Кутийката с дробчетата беше направена на парчета и добре размазана по вътрешността на чантата. И сега ще тичам да си взема нещо за папкане, защото много папкам и много слушкам...а и най-вече не мога да изкарам без обед  Laughing  Laughing  Laughing
Обичам ви и ви пожелавам хубава и отслабваща седмица!

# 527
Здравейте прекрасни  Hug
Имам едно въпросче.нали четох четох за рибата която ме съветвате да увелича пък и към всички други че и полезна и отслабващ, та се сетих как у дома имам риба скумрия на консерва залята с доматен сок.досега не я бях консумирала от страх че не е режимна но сега ми се иска да я хапвам в ПЗ особено ще ми е страхотно като увеличено меню с риба и полезно и отслабващо.(рибата консерва е внос и я няма в търговската мрежа) Та освен 2 големи парчета скумрия до горе е залята с доматен сок.какво ще ме посъветвате-дали да си я хапвам или не-страшно ми се иска?За съжаление няма етикет с хр. вещества, иначе е около 400 грама,страхотна е.
Дорчи  Hug Напълно си права за триците и за тортата ми, и аз вътрешно се укорявах че вечер ми идва макар и малко в повече защото тортата я правя в доста по широка  тавичка и не ми се пада повече от половин лъжица трици но ще намаля ако трябва сутринта на 2 1/2 триците а вечер да остане тази половин  лъжица ,защото точно тогава ми се хапва сладичко Simple SmileОх че прекалих, извинявайте Hug

# 528
  • София
Мацки да ви запитам , видях че всякаква риба е разрешена , но има ли ограничения  за пушената  newsm78

# 529
музичка  тук рибата няма добавена мазнина ... дано и твоята е така... а за сладко вечер аз си правя фалшив крем карамел и той ми засища глада за сладко както и млякото със степ пробвай така
lepidopteria хапвай пушена риба стига не е прекалено солена
а за разликата в килата Maci  е права... аз свалих 11 и ми личи мнооого, а моя близо 20 и не му личи толкова но той почна от 153 Naughty а аз САМО от 71  hahaha

# 530
Освен кола лайт може ли да се пие и друго безалкохолно,например derby и бриз са направени с подсладители и съдържат 0,1 гр. въглехидрати

# 531
  • София
музичка, аз лично не съм виждала риба в консерва без мазнина, не бих рискувала. Купи си риба и си сготви, не е трудно  Peace

steidi, може, аз си пия Дерби редовно, че кофеина в колата ми идва в повечеко  Mr. Green

# 532
Момичета, благодаря ви за пожеланията. Нямам търпение да взема детето от градината и да празнуваме в детския кът. Иначе беше много щастлива като занесох тортата в градината и духаха свещите с децата.

Сега по същество и за каквото сме се събрали  hahaha
Видях снимки, МЕРИИИИИИИИИИИИИ страшна си бе, направо ти се изменила физиономията. За тяло да не говорим  Hug
Авентура, скъпа, предния път като пусна снимки си викам. А бе тва кльощавото ко да му гледам  Joy
Сега като прегледах целия албум се сетих, че и преди съм го гледала и толкова много се възхищавах на промяната ти. Сега си казвам, ааааааа то това било същото момиче. Супер си.

Пропуснала съм Рождения ден на шефа. Вещи пожелавам ти вечно здраве, много усмивки, останалото ще си дойде само.

И на всички много минуси и успешен ден.

п.п Удържам трета за сега...  Thinking

# 533
Да ви попитам, момичета вие какво закусвате? През почивните дни се пробвах да направя солен кекс и понички /от рецептите във форума/, но нищо не излезе при все че спазвах всичко 1:1. По-точно това, което се получи, освен че имаше злоглед вид, на вкус беше доста гадничко.
Тази сутрин минах само на кисело мляко с трици.  Mr. Green

# 534
  • Пловдив
Хелоууу Simple Smile

Минавам на бързо само да Ви поздравя и се връщам да наваксвам, че Ви оставих на 2ра страница, а вече са 27 уау  Shocked

Много лек и отслабващ ден на ВСИЧКИИИ Simple Smile

Поздрави, Монрое

# 535
някой яде ли кюфтета от телешка кайма?

# 536
  • София
Mojito, днес закусвах тъй нареченото мляко с ориз , но с овесени трици. По ми харесва от кекса и к.мляко, особено когато ми се яде сладичко.
Maci, туко що ометох 250 гр телешка кайма, приличаща на голямо кюфте с ячената салата на Лео - мали така се издух. Ама след 2 часа пак ще хапна  hahaha нещичко.

Анди редактирах се, видях що за глупост съм написала

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 13:40 от Furia

# 537
        Здравейте , здравейте ....  bouquet  bouquet  bouquet

За рибите в консерва, доколкото съм чела - може да се консумира, само такава в собствен сос...., предполгам, че в тази с доматения сос - има нережимни съставки - най-малкото сол,сол, сол....

Аз си хапвам - пъстърва, лаврак, ципурка, на заплата и сьомга, приготвям си ги във фолио или в йенско, и акула и бяла риба, гарнитурка от доматки и краставички ммммммм- рибката си е много хубаво нещо..... и по изключение, ако пътувам - ям консерва риба тон в собствен сос, ако може си приготвяйте сами храната, а не яжте консерви или вакуумирани храни....

Хубав ден  bouquet

И понеже чета много страници отзад напред  - Вещи, честит рожден ден - желая ти здраве, здраве, здраве, щастие и само хубави моменти!  bouquet  bouquet  bouquet

Furia - овесените ядки - режимна храна ли са???

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 13:44 от Andi_

# 538
Явно всеки си има различен вкус.
На мен например много ми харесва Exquisa-та. Редовно си я хапвам - на 2 дена по 1/3 от кутийката долу-горе. Снощи я ползвах за мезе към бутчето  hahaha
Иначе нещо последно време млякото хич не ми върви  Confused Всеки ден на работа си нося 1 мляко, купичка с 1 бутче и половинка кола лайт. Връщам само млякото. Нещо не ми е на кеф, защо ли. Дали ми е омръзнало, ама по тая логика би трябвало и пилешкото да ми е омръзнало, ама не е  newsm78 Незнам, вече 4-5-ти ден може би не ям мляко. Добре че са ПЗ дните, да си направя подобие на таратор, иначе май съм го отписала от менюто  newsm78

# 539
Maci, аз ям телешки кюфтета, но каймата си я правя сама, в къщи - от чисто месо. Стават сухички и им правя сос от кисело мляко и извара. Пека ги на фурна.

Byrne, чесита рожденичка! Да ти е жива и здрава и много да те радва!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт