С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 720
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Здравейте на всички прекрасни момичета.
Жалко че все по рядко успявам да изчета всичко,но скоро се надявам да не е така.
Честит рожден ден на детенцето на Бруне,весело , безгрижно детство и много здраве и пожелавам.
Вещи честит рожден ден на патерици,съжалявам че не съм била във форума да ти честитя на време,но искрено ти пожелавам всичкото здраве на света,много верни приятели да имаш и да се радваш на семейно щастие цял живот.
Аз да се похваля вече съм 72кг,много съм щастлива,много свалих по малко ми остава,Дюканския калкулатор ми препоръча 65кг,но аз искам да стана 60 и все пак ще си помисля когато закова на 65,пък и мнение от вас ще искам.
Лек и отслабващ ден на всички.
Който има да празнува,весело изкарване и умната. Simple Smile

# 556
Миа, мн. благодаря за светкавичния ответ newsm10! Ще се опитам и аз да поровя нещо за 3-та фаза и ако открия, ще пиша за вс. други, които са решили да направят този вариант на сваляне.

# 557
  • София
Mira дюкянски калкулатор  newsm78 дай линк ако може

# 558

lepidopteria, чела ли си първа страница? newsm78 newsm78 newsm78

# 559
  • Бургас
http://www.livredemonpoids.com/
lepidopteria,ова е линка който е на първа страница,там пише и стъпките по които да го направиш,пиши на лични ако не успееш

# 560
аз пък по този калколатор трябва да съм 62 а аз искам 56. Според мен трябва всеки човек сам за себе си да реши как се чуства най-добре

на първата станица има преведен е калкулатора на БГ

# 561
  • Варна
Калкулатора определя теглото, което най-лесно ще задържиш, отчитайки доста фактори като бременност, костна система, максимално достигнато тегло, според мен. Иначе и аз не съм съгласна с него -54кг ми се сториха много, харесах се на 50, сега съм 48-47 (преди и след гала Mr. Green), но ще видим в четвърта колко ще успея да задържа.

# 562
  • София
 lepidopteria, чела ли си първа страница? newsm78 newsm78 newsm78
ушким четох  newsm78
http://www.livredemonpoids.com/
lepidopteria,ова е линка който е на първа страница,там пише и стъпките по които да го направиш,пиши на лични ако не успееш
мерси

# 563
Dahlia, ти нямаш ли крайна цел или умишлено си си я подминала?

# 564
  • София
Смайли - прекрасна си.   bouquet

# 565
Мацки,

И аз го бях чела това за 2/0, ама не бях обърнала внимание на това, че 5 дена е нормално хранене (без тъпчене). Мислех, че е 2 П и после 5 ПЗ. Тц, тц... даже не ми се вярваше сега като го прочетох от вашите постове, та и аз го погледнах в книгата, и то на френски.... Еми да, казал си  е нормално хранене, без особен режим.
Но все пак е наблегнато да се правят и локални манипулации. Предполагам, че не трябва да се забравят и те.

Моля някой, ако има опит с разни манипулации, да сподели, може и на ЛС.

Hug на всички.

ПП: Сори, сори, аз просто не знам дали вече не е обсъждано... но да разбира се, темата е затова Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 18:53 от Zarka Barka

# 566
Мацки,

И аз го бях чела това за 2/0, ама не бях обърнала внимание на това, че 5 дена е нормално хранене (без тъпчене). Мислех, че е 2 П и после 5 ПЗ. Тц, тц... даже не ми се вярваше сега като го прочетох от вашите постове, та и аз го погледнах в книгата, и то на френски.... Еми да, казал си  е нормално хранене, без особен режим.
Но все пак е наблегнато да се правят и локалните манипулации. Предполагам, че не трябва да се забравят и те.

Моля някой, ако има опит с тез манипулации, да сподели, може и на ЛС.

Какви ЛОКАЛНИ МАНИПУЛАЦИИ пък сега...какво ще рече това? newsm78

# 567
  • Варна
Не е честно да пердлагате дюкански теми да се дискутират на ЛС! Нали затуй сме тука. Няма само да си честитим РД в темата, я!

Всъщност, tatyanasg също е рожденичка! Тя май ни е сърдита заради дискусията за режимно сладко, но това не пречи да я поздравим. Да ни е жива и здрава и слабичка!   bouquet

# 568
Един въпрос: може ли да се ползва т.нар. ЛЕКА СОЛ? намерих такава на фирма КАЛАС - гръцка и някаква българска. Просто без сол не мога. Ограничавам се максимално, но исках да чуя мнения за тази сол. Извинявам се ако е дискутирано вече, но не успявам да изчета всичко, а в често задавани въпроси няма отговор.

# 569
  • софия
Хилоуууууу,дружинааааа!!! smile3502
Довлякох се,почти като гъсеничка.Като наваксам ще се включа по-обстойно. Mr. GreenМинавам да ви намляскам...МЛЯСССССС.....че от петък не съм пръскала лиги по вас и ми липсвахте уДжасно.+1 кило,подута,шЪ идва МЦ,глад,мизерия,разстройствие,мускулна треска,бе въобще при мен както винаги е цветя и рози smile3521
Татитчееееее,душо мояяяяяяяяяя,честито ти сгромолясване на пейката на седмичките.На теб спешъли МЛЯСССССС.
Доре,ти нацелува ли всичкото мърдащо дюканство на срещата,аааааааа? smile3506
Карита,пробвай.Солта не е препоръчителна,защото от нея задържаме вода.Ще видиш как е и ще се ориентираш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт