Споделете 79

• 28 564
  • 992
  •   1
Отговори
# 375
Стига бе, как може да не ви  харесва. Аз отново се чувствам на 17 слушайки го.

На мен ми харесва. Идва ми да се кача на колата, да го пусна и да отпраша на някъде.

# 376
Споделям, че мразя да се потя като аграр на бустан, ама ако скоро не грейне слънце и аз ще угасна. Имам чувството, че съм на 99 години. Днес най-доброволно и бездругопричинно няма да отида на тренировка. А това не е на добре. Ще взема да се съблека гол пред някоя крушка, че да заредя батерията.

Всички се борим за 3-4 кг
ДА ДА ДА!!! Точно 3 ми трябват и ще мина психологическобариерните 100 килца.  Flutter

# 377
Споделям авсолютно всички зъбчета в изправност и последна придобивка,
ново зъбно протезиране, съвсем като истинско, защото два пъти се ухапах.
Ако продължавам така, ще се самоизям.

# 378
Простете за "злобното" споделяне, ама какви са тези ужасони в ББ! МАй коментирахте вчера, така че може и без да отговаряте, аз само се възмущавам.

# 379
Споделям, че пак ми се реве. Ама тоя път няма. Нали предния обещах. Този път и мента няма, за щастие или съжаление. Затова пък дъня Депеш мод до дупка. Цял ден тях си мечтаех да слушам. Току що се прибрах от среща с приятелка. Споделих й нещо, тя слава богу ме разбра и уж малко ми олекна, докато бях в нейната компания поне, сега се прибрах и като останах сама ми се реве, а не съм толкова сама, че да се нарева както си знам....ще експлоадирам някой ден от нерви и обвинения, че съм такава, каквато съм, а всъщност не съм толкова лоша....

# 380
Простете за "злобното" споделяне, ама какви са тези ужасони в ББ!

Представителна извадка от КМ.

# 381
Сега се опитвам да се надцаквам с онзи ужасен вътрешен глас, аз надувам музиката и му викам - не те чувам, не те чувам...а той ми казва - напротив, напротив...колкото повече се опитваш да ме заглушиш, по-силно ме чуваш...а като спра музиката, не мога да се побера в себе си...случвало ли ви се е реално да искате, ама най-реално да си залепите 2 яки шамара....

# 382
Я си сипи нещо концентрирано.

# 383
Нямам, Анджи. И не искам да купувам. Баси за кво ми е. Пак ще ми стане лошо като миналия път...и кво битов алкохолизъм в опит да заглуша гласа на съвсетта си или каквото е там...

# 384
Тогава отиди на дискотека Simple Smile
Майната й на съвестта.

# 385
Ох, Анджи,  Laughing уби рибата с тая извадка.

# 386
О, намерих бяло вино, бях го забравила, сипах си 50-100 грама максимум, депеш все така си дънят и ще отпочвам английската граматика на мърфи, поне тя ми взима вниманието...дискотека няма с кого, всичките 20+ сме едни пенсии  ooooh!

# 387
Андже, какв аизвадка, и аз пиша там! Crossing Arms

# 388
Е, статистика не си ли изучавала? Не всеки попада в извадката Simple Smile

# 389
За пръв път гледам ББ и се забавлявам. Това сме ние, българските жени. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт