Споделете 79

• 28 553
  • 992
  •   1
Отговори
# 390
Ау, Флор, ужасен аватар. Прощавай Blush

Не знам защо, но като гледам възрастната жена, туркинята, ми става адски жал. Кофти ми е нещо за тая жена Confused

# 391
Знам, Дуци. Ужасен е. Туркинята ми напомня една съседка на родителите ми баба Сюлия, която прави невероятни мекици. Харесвам я.

# 392
Добре, щом Дуци повлече крак ще споделя и аз, че ми прилича ( аватарът) на онея мумии от шотландските блата. Крайно време е да спра да гледам Дискавъри.

# 393
Обаче как замира форума по време на ББ  Mr. Green
За представителната извадка - абсолютно съгласна. Нищо, че и аз списвам там. Много фолк, много нещо  Sick

# 394
Учила съм, Андж, във втори курс , после в шести. Нали не мислиш, че си спомням нещо.

# 395
Споделям,че абсорбаторът преди малко на два пъти се включи и изключи сам Crazy Докато не излезне от банята нашият тати,ще стоя прикована пред компютъра Whistling Нека,ако зад трите скрити има предполагащи на какво може да се дължи да кажат,От ки са стрОполя след малко Laughing Praynig Hug

# 396
  • под дъгата
Споделям, че си лягам, много ми се спи.
Аватарът е идеен, Флор.
Радвам се да чета Джули тук.

п.п. http://www.maryboysband.com/main_bg.htm

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 22:36 от Buba Mara

# 397
Споделям, че "хванати в изневяра" по Диема е няма такава постановка. Смешна. Само дето не си четоха репликите от пищовчета. И секса пред скитата камера беше под чаршавooooh!

# 398
Споделям дежа вю. Всъщност не знам как да го нарека.
Днес, прибирайки се към входа на блока ми се стори, че светът се е върнал с близо 20 години назад и аз се прибирам от училище. Но някак нещата бях преобърнати - имах усещането, че стоя и гледам себе си как се прибирам, а в същото време знам, че аз съм този човек.
После се обърнах да видя Ния защо се бави на стъпалата на съседния вход и отново ме връхлетя усещането, че нещо се повтаря или че съм го преживявала и преди - гледам Ния и като че ли бях на нейното място - слизам по стъпалата надолу и викам "Мааааамаааа!"
После завъртях главя към паркинга и видях тъмно червена лада седмица с жълт номер /?/ да преминава и ми се стори, че полянката пред входа все още е полянка, а не блок. Всичко това за две-три секунди. Странна работа.

Има музика и места, които ме връщат в детството ми и ми причиняват болка.
Споделих.

Естер, не стой така, направи нещо. Ако страдаш заради някого или заради нещо, по-добре е човек да изживее болката, а не да я преобразява в самота и да я дави във вино и шоколад. Има чувства, които човек трябва да изживее, за да се подготви за нещата, които му предстоят.
 Hug

# 399
Не знам защо, но като гледам възрастната жена, туркинята, ми става адски жал. Кофти ми е нещо за тая жена Confused

същата работа, а идея нямам защо..не я познавам, нито и знам живота
направо се стягам като се сетя за нея...  Confused

# 400
  • Boston, MA
Споделям, че не гледам риалити телевизия, ни българска, ни американска. Ако щете да ме наречете елитарна.

Флор, супер аватар.

Естер, плесни си два шамара, като няма кой де. После си легни с хубава книжка и на сутринта нещата ще са се подредили (поне в главата ти).

Споделям и въпрос, ако се обезкосмяваш на сфинкс, не си ли даваш сметка, че един ден тялото ти ще остарее и ще си смесица от предпубертетна гладкост и увиснала кожа. Нещо като Голъм. Нещата от живота - всички това ни чака...

# 401

Добър ден, добри души! Какво е ББ? За пръв път от две седмици насам се наспах.
Легнах, заспох, наспах се, станах. Не, че Вълчето не е щъкало то три до шест из жилището,
но не съм го чул. Игнор.

# 402
ББ e Биг Брадър.

Влизам специално да видя как е Естер.

# 403
Легнах в 19:40, станах в 6:30, а още ми се спи Rolling Eyes

# 404
Добро утро.
С хрема и кашлица съм.Вече си представям как ще раждам в изолатора с бълхясали циганки.А, как се кашля с операция...
Тюх!

Общи условия

Активация на акаунт