Споделете 79

• 28 541
  • 992
  •   1
Отговори
# 405
  • Майничка
Добро утро!

Споделям необичайна сутрешна енергия. Laughing
Без съмнение се дължи на домашната лютеница на свекър и свекърва. Не съм голям фен на лютеницата, ама като дегустирах последната им "реколта", се светнах, че точно това ми се е ядяло. Срам, не срам, май ще си изпрося още едно бурканче. Embarassed

Ел, дойде ли време?

# 406
Споделям, че тия мои деца ще ми изядат ушите. Малкото е научило една единствена дума - ам ам. И целодневно ходи след мен и амамка. А сутрин е най-страшно. Амам се извива в ужасни писъци докато приготвям закуска. Вчера една жена носеше в торбичка Форнети (не ги ядеше), но змея надуши и веднага амам амам. Ужас. Колкото по-зле става финансовото положение, толкоз по-гладни стават тия деца!

# 407
  • София
Julie  не си сама. Ходихме на гости на моя приятелка и момченцето и на година и половина през цялото време викаше "ама ама". Иде поиграе си и като се върне и ни види на масата и пак "ама ама". Цяла вечер амкаше, а тя каза, че и през деня си е така.
Да са живи и здрави!

# 408
Споделям:
За Фрида.

Добър ден!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 09:04 от Мария Лу

# 409
Джули, има си и предимство. Няма бедни деца злояди.
Усещат, че идват гладни дни и се презапасяват, стават като гъсенички.

# 410
Добро утро.
Много студено пак. Извадихте ли вече тренчовете?

# 411
  • Бу-у-урга-а-ас
Искам цял ден да си вися тук, да си слушам музика и да посръбвам кафенце. Уви, махам се. Работа в изобилие. Довечера ме чака и родителска среща. Все пак след около час пак ще надникна, за да видя как сте и слушкате ли.

# 412
Добро утро !
Споделям, че АБ-ка подейства-имаме подобрение.

Флор, много си черна. Simple Smile

Естер, пак ли?

Мишон, и на мен ми се е случвало, но нямам обяснение на това.

# 413
ДУ!
Тук е светнало едно слънчице...само за крайбрежна разходка.
Аз обаче имам работа да върша.
Пожелавам ви днес да се случат само хубави неща!

na_ga, много се радвам, че се оправя детето! Simple Smile
Ел, Hug

Джули и Ния напоследък е постоянно гладна. Тя че има да наваксва - има, но се научи да си отваря хладилника и да си вади каквото й хареса, освен това в един шкаф държа солетки и пълнозърнести бисквити - всичко омита за минутки. Mr. Green Най-новата страст е меда - вади бурканчето и почва с нейната лъжица да си хапва така за няма нищо. Laughing
Но повече ми харесва, отколкото да се чудя какво да й приготвя само и само да хапне една лъжичка. Rolling Eyes

# 414
Мишон, ако забъркаш малко мед с орехи, ще имаш прекрасен имуностимулатор за зимата.

# 415
Ужасна си, Флор!

# 416
Julie  не си сама. Ходихме на гости на моя приятелка и момченцето и на година и половина през цялото време викаше "ама ама".

При моя малкия това значи мама. При което аз трябва да кажа "да". По цял ден пеем тази мантра: "ама"-"даааа" Simple Smile
Ако аз пропусна да кажа да, той казва Simple Smile

# 417
Флор, права си, дори когато си седнала! Laughing

Виждала съм как момченце на около две и половина /горе долу колкото Ниюнци/ рови в деколтето на мама и да казва "Мамо, искам амките, дай!". Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 10:01 от Мишона

# 418
Добро утро, тази сутрин мисля, че съм идея по-добре. Всъщност по-добрето си зависи изцяло от мен и от никой друг и май това е най-трудното от всичко...понякога имам чувството, че сама не си позволявам, има един момент, който само който го е усетил ще ме разбере...когато знаеш, че зависи от теб, но не можеш да се надскочиш, да си изтеглиш ухото, да си биеш 2 шамара и нещо такова и хоп да се събудиш нов...ако за това се изисква време, аз не мога да го изтърпя това време и всеки ден да съм като призрак - и съм тук, и ме няма и така, но докога...искам промяна, искам я сега...

...а междувременно ми е такова, ако трябва и аз да се изразя музикално. Поздравявам ви, ако ви хареса:)

# 419
Ester, можеш! Няма да е от днес за утре, но пак от теб зависи колко бързо ще стане. Например от днес за вдруги ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт