Споделете 79

• 28 622
  • 992
  •   1
Отговори
# 525
Кога девойчетата се превръщат в лелки?

Ео, аз се замислих, когато си купих първите обувки с токчета Thinking

Татти ме радва напоследък, една жизнерадостност стрУи от него Laughing

Надявам се да е било несъзнателна грешка Embarassed

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 16:55 от звезделина

# 526
Струи. Подозирам, че Татти е потенциален споделко, но може би греша.
Мисълта е блазнеща.

# 527
  • Sf
тъп селски чукундур...

# 528
Според мен, обаче, ръководството ще ги остави, за да ограничи спама в целия форум. Проницателен ли съм, а? Естествено, че съм, не ми отговаряйте.

Да, но го допълни след като аз го написах  Laughing
Е, хайде, аз се ограничх до клюкарника.

# 529
Когато почне да мисли само за бебета, Ео tooth Hug трудно ще иозбегнеш олелчването покрай стадото лелки/и аз вътре, разбира се/
Споделям, че понякога ме дразни спамът, понякога ме кефи, сравнен със скучните отчети за деня. И аз спамя, всички спамим, с много малки изключения. В  любимото ви старо Споделете/първите издания/, само надзъртах, не смеех д апиша, защото не сварвах да изчитам спамо-чата.

# 530
  • София
От както пиша в Споделете, чета за това "старо " Споделете, където се писали класици не боледували от любовна мъка  и хрема, ненаправили един кекс  в живота си и, разбира се, непиещи.

Моля, моля - пиша от първото Споделете - и хрема съм имала, и кекс съм правила и на пиене нося, виж любовна мъка не съм изживявала...не знам дали се вписвам в класиците.

Трябва да купувам подаръци за рожденн дни - на един мъж(моят)и на едно момченце(племенника) - идея си нямам какво, кога и как ще стане тази работа.

# 531
Кроасане, какво ти стана, бе?

Всъщност аз познавам средното споделете.

# 532

Кой, Татти ли?

# 533
Тъкмо след отговора на Звезделина за високите токчета се успокоих, че няма да се олелча скоро, ама, Дренке, ти ме разби Mr. Green
Още ми се спи, псув-псув. Но ако заспя още веднъж в 19, Ицото ще ме намрази съвсем Crazy

# 534
В най-най-старите споделете спамът е по-мощен и този тук  Laughing

# 535
Кроси, и ние те обичаме.  Mr. Green

# 536
  • Sf
Флор, нали не си злопаметна?

Дуци, Julie, в никой случай Таттман!

А един селски пръч, гумите му да напукат, пъпки да му излязат на гъза и темето му да оголее...

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 16:13 от Кроасания

# 537
Уха! Жена му да роди стоножки, че да не може да им насмогне на маратонки.

Кроси, нема да се нервиш.

# 538
олеее не мога да ви изчета бе ..., само да пропусна ден  и гледам сте натряскали страниците...
да споделя, че дънките които си купих вече 2 пъти ги пера и все още пускат синьо, ужас ................незнам какво да ги правя? newsm78
Дрънкайте си много сте гот!

# 539

А един селски пръч, гумите му да напукат, пъпки да му излязат на гъза и темето му да оголее...

Тони Сопрано ?  Вълк ? ЗеФс?  Селинджър? Кажи кой имаш предвид, така не се ориентирам, а ми е интересно.

Нищо не разбирам от приказки за преди беше по от сега, обикновено не виждам така очевадната разлика.

Общи условия

Активация на акаунт