Споделете 79

• 28 629
  • 992
  •   1
Отговори
# 540
Явно не се отнася за мен, щото моето теме е плешиво. Успокоих се.

# 541
Нищо не разбирам от приказки за преди беше по от сега, обикновено не виждам така очевадната разлика.

Понеже не си така сензитивна като мен  Grinning

# 542
Липсват ми обзорите на Тони Сопрано.
Споделих. 
newsm03

# 543
Времето навън е ( беше) прекрасно. Никакви тренчове, никакви якета.
Прибрах се  накачулена с покупки като селско магаре, направо плача за снимки на придобивките Embarassed. И ме е обхванал един ентусиазъм, много ми се иска да организирам хелоуинско парти. Милото твърди, че няма да успеем да завършим ремонта дотогава, аз обаче съм необоснован оптимист. Ровя се из рецепти за кексчета, курабии и тиквеници. И вече четвърти ден подред пека тиква, все по различен начин.

# 544
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Явно не се отнася за мен, щото моето теме е плешиво. Успокоих се.
  Joy

Днес ми е усмихнато, на фона на бодливото ми настроение напоследък.
Тичахме с Марти по една пътека, и миришеше на гора и есен.
Той е философ като бащатко си, задаваше ми едни едни наивно-логични сладурски детски въпроси  Grinning
Естер, най горчиво-сладките победи са ми над собствената ми свръхчувствителност.
Не са много, ама са ми гордост, и са ми в голям плюс. Светът не загуби много от това, че спрях да страдам толкова за несправедливостите в него  Mr. Green. Ще видиш, че от тези уроци има полза.
Искам да си събера 2000 железни левчета, и да си купя едно нещо пък!
Засега само поглеждам жално на дъното на желязната кутия от Лаваца и незаслужено (може би  Thinking) заподозирам, че някой може и да си чопва понякога. Това, разбира се, не е така. Просто искам по-бързо да се пълни!

# 545
Споделям, че забелязвам някакво разместване на пластовете в следобедните часове в споделете... нова насока ли се очертава и взимат ли се присърце корекциите... споделям, че ще хвърлям едно око насам...

Мишона, наскоро обяснявах точно тук многоточията си... така, че сега любопитството ти няма да бъде задоволено...  Wink Whistling

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 18:20 от Нали Мъжете Не Плачат

# 546
  • под дъгата
Рокси, на парти ли ни каниш?  Flutter

http://www.youtube.com/watch?v=23Cca-7UX-E

# 547
Здравейте Спам2, Споделям, че ми намирисва на огледално-рефлексен фотоапарат. След 2 други, модерни и мощни.... мдааа.

# 548
  • Варна
Споделям столично тъмно и минорно настроение. Мишо е с алергичен ринит, гледаме се като сиамски близнаци от петък и вече и на мен ми писна от него и на него от мен Rolling Eyes. Събирам сили да  забъркам един таратор и да се отдам на битов алкохолизъм. А да! Мразя фазата "защо" Crossing Arms- вече ми се изчерпа въображението, а то никак не е бедно...

# 549
Вече съм вкъщи, сега ще почна назад да чета и да изслушам всички музикални препратки.

Благодаря още веднъж, за това, че поговорихме на тази тема, колкото и банално да звучи и лигаво, имам нужда да чуя, че не съм единствената минала по този път в борбата със собствената си чувствителност...понякога свръх такава. Други хора, реални мои приятели, по-големи също ми казаха, че това е порастването, което от една страна ме кара да искам по-скоро да се попретръпна и да не се гърча така при всеки житейски шамар, а от друга, нали знаете, че не искам да порЕсна...относно чувствителността и подхода не знам наистина порасва ли се, не се ли...може би една и съща каша няма да ме опари два пъти, ама друга, с непознати черти...но не искам да зазвучавам отново песимистично, получих много ценни мнения, хубави и мили думи, за което не съжалявам, че започнах и споделих....

# 550
Споделям току-що изрицитиран от дъщеря ми стих:
Пет пчелички път поели,
на цветята те се спрели.
С прах покрили си крилцата,
литнали към ебесата.

Няма грешка.

# 551

В НДК ще има концерт и танци на фламенко.
Баси горещата испанка, дето даваха. Рядко има моменти, в които завиждам на софетата.
Блазе му на голямото Вълче, то нищо не изпуска, плакатите се виждат от прозореца му.

# 552
Всъщност има грешка, но не е в стихчето.

Сдобих се с чудесна нова картина. Прелива от оранжево, червено, тук-таме охра и мъъничко шоколадово.  Излезе ми една усмивка, половин часов разговор за отминалите чудни времена  и кутийка габърчета. Защо нямам някое бивше гадже мебелист, че ми се ще да се сдобия и с нов диван.. да ми отива на новата картина  Laughing

Имам и чудно ново кожено бюстие, много готик, много секси, но няма да пускам снимки в КМ, да не ме урочасат онез завистници.

На фона на двете сополиви и кашлящи гномчета, издевателстващи над кучето, еуфорията ми е нелепа. Но това само още веднъж доказва терапевтичния ефект от флиртуването с красиви мъже и харченето на пари за себе си. Брей, открих топлата вода- мъже и кинти за добро настроение Laughing

За да не се цепя от колектива, ей ви едно парче и от мен, Татти да се чувства специално поздравен Grinning.

# 553
Ели, смятам, че е крайно време да приложа терапията ти (мъже и пари за себе си, първите само за флиртуване, вторите само за харчене) върху себе си. Мисля, че имам нужда от еуфория, макар и нелепа на фона на днешните ми писания. Благодаря ти, другарче прасенце  Laughing

Много хубави песни сте пускали, аз пък открих за себе си, т.е. преоткрих това, което определено ми действа така, както Борис Христов на Вълка.

# 554
Над 100 етажа. Утре ще съм като робокоп. Но ме сполетя вдъхновение. Дали не сюблимирам?! Лиса ми липсва.

Естер, няма да скрия, че твоето преоткритие ми е в плейлистата на телефона. А това е селекция на селекцията.

Елист, забила си художник. Сполетя ме черна като катран завист.

Общи условия

Активация на акаунт