Споделете 79

• 28 651
  • 992
  •   1
Отговори
# 555

Сдобих се с чудесна нова картина. Прелива от оранжево, червено, тук-таме охра и мъъничко шоколадово.  Излезе ми една усмивка, половин часов разговор за отминалите чудни времена  и кутийка габърчета. Защо нямам някое бивше гадже мебелист, че ми се ще да се сдобия и с нов диван.. да ми отива на новата картина  Laughing

newsm78
Споделям, че ме обзеха объркани мисли... мацам разни неща с маслени бои... плюс това едно от нещата дето умея и съм завършил е дървообработване и вътрешна архитектура... след поста на Елист се чудя  кой и защо е с мен...  Whistling

# 556
Ели, на теб ли давах рецепти за сладости разни? Нещо ми изневерява паметта, на тази възраст... простено.
Опитвах се да се опрелича с новите споделетски групички и тамън се успокоявах, че за манджи не съм писала (все бягам от лелките, ама...)  Confused

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 21:21 от eta

# 557
Кастрирана тема, що така? Имам повече постове по цитати, отколкото в последни публикации.
Май ще обзорна тази нощ, че много напрегнато стана в темата, липсват емотикони, да. А и бих ли могъл да откажа на Кейт Мос, а? Не, разбира се, не бих.

# 558

В НДК ще има концерт и танци на фламенко.

Естрея Моренте. Харесвам я и ще ходя на концерта  Grinning

# 559

Тая ли кака? Изглежда щура и страстна.

# 560
jj, ти освен да дразниш, друго не знаеш Grinning

# 561
jj, ти освен да дразниш, друго не знаеш Grinning

Eто го фестивала , а освен него скоро е и Ройзин Мърфи. А кажи сега, от къде да намеря пари за всичко  Laughing

# 562
Онова за безкрайната човешка глупост било вярно, да знаете. Айнщайн не си е правил вятър на устата.

Чувствайте се поканени на хелоуинско парти, ако все пак Милото излезе пророк, ще нарека по една стена на всеки гост и ще връчвам баданарка- боядисваш стената, влизаш Mr. Green

# 563
Аха, греша с един месец,
джипситата са били в НДК на 05.09. Кой не дочул - донадил.
Цар съм на донаждането.
Рокси, баданарка, мече и валяк имам, боята от кого?

# 564
Звездите ми го говорят Crazy : Скоро Тони ще напише книга -  Съвренният език на задоволената жена или как да разгадаваме емотиконите след любовната игра.

# 565
Джей Джей е Царицата на маргиналната музика и футбол! Евала, Джей!  Heart Eyes   bouquet

# 566
Звезде, не! На Тончо книгата ще се казва "The sex and the village. Towards to auntiehood"

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 23:32 от Мишона

# 567
Привет от мен и спорният ми ден.
Дано и утре е така.
Имате ли всички плавници и шнорхели.
Двудневен потоп се очертавал.Аз отивам да уплътня колата.
Айде със здраве и наздраве на пиещите огнена вода.

# 568
Сопрано защо ще убиваш ДЯДО КОЛЕДА #Crazy¿¿

# 569
Бе, седя и си мисля аз...и по едно време само си седя, дет вика и мечо Пух, та чак сега се светнах защо явно е бил този мой душевен катарзис днес в Споделете, защо днес ми е една идея по-различно и защо Тони има сериозен повод за Наздраве и за обзор, е в личния ми профил си го пише:

Дата на регистрация:     петък, 24 септември 2004, 21:32

bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт