Споделете 79

• 28 668
  • 992
  •   1
Отговори
# 570
Оо, естерчик, айде честито! Барабар и ти с ...хм да не казвам кои Mr. Green Наздраве!
КАто сте рекли емотикони, мярнах преди време в архива една тема за тях, мисля, че беше с автор сопрано. После я търсих да я чета- не я открих обаче.

# 571
Честито, Естер!

Реших и аз да погледна кога съм се регистрирала тук.

Дата на регистрация:     петък, 13 август 2004, 11:55

Петък, 13ти. Ако бях и суеверна, ехеееее...

# 572
Благодаря за честитките, включвам се само да спомена, че пожелания от тип 'да илядиш' не мисля, че са уместни  Mr. Green Нищо чак толкова не съм ви направила, все пак  Blush

# 573
Аз само се отбивам в темата, за да ви споделя, че не знам какво е било предното "Споделете", но в сегашното ми харесва и оставам  Grinning Спама и ръфането на дребно се старая да ги подминавам, макар и не винаги да успявам.

# 574
Здравей, Кейт Мос, здравейте и всички други манекенки, футболета и други облизващи се наоколо. Какво да ви кажа? Каквото и да е, ще е малко, за тва – ае:

По-добре без приятелки отколкото с предателки! – Муцунката осем седем се запознава отблизо с новият си приятел Сели. Неслучайно следващата тема, която пуска е:

Кое нещо най-много ви впечатли във вашата половинка когато се запознахте! – Пак тя, търси и други запознали се със Сели с цел сравнение на качествата, но и количествата му. Всички пишат кодирано, обаче, само Сели си знае, че темата е за него.

"Добре пазена любов" – Пак подобна на по-горната тема, ясно за кой е.

Задръстването към Младост – Едно задръстено момиче изоква в тема. По нашата магистрала към старостта задръствания няма, но пък и ние можем да пускаме инфантилни теми, няма да се даваме, я.

Вие ли сте най-успелите от вашия випуск? – Тема, в която разбираме, че от випуска на Сели има само един по-успял от него и са му викали Путьо. За своя си праякор, обаче, нищо не казва. Гадаем само.

В кое време ви се иска да живеете? – Айде и Анджи издрънча, че повлича и бая народ. Сигурно е от многото детски филми, които гледа напоследък, поне има оправдание. Никакво оправдание няма за по-долната тема, обаче.

Проблем с брадата – Зъл мод мести тема пусната от момче (!) и то не къде да е, а в красива мама. Дали тя, мода (реза), нарича всички Красиви Мами – Брадати (?!) или поне имащи опит с премахването на брадите си, не става ясно...И не назрява ли моментът за Красив Татко? (Експрес, м?)

Харчите ли парите на мъжа си ?? – Тема, в която всички си казват: Ха, че за кво съм го взела иначе, но пишат, че са независими и дори му дават.

Искам да изтегля музика – Да, музиката вече не се купува, тегли се. Аз искам да изтегля уиски и цигари, ама няма. Мъка.

Веселин Данов остава в ареста... – Ми, добре.

"Подарък" или "Подкуп"... – или  как да замаскираме подкупа като подарък или обратното, но да не е обидно, някак си. И мога ли да подаря пари? Също се разбира, че Таралежките са най-мразеният подарък.

Как преживявате любовната мъка? – Поредна тема пусната от Борката. Преживяваме и нея. Корави сме.

Обръщение - по име или по ник? – Тема пусната от потребител с ник – Бейлис в шоко. Аз принципно съм за никовете, но към автора не бих се обънал така неуважително.

ЛИЦЕМЕРКИ! – 100ян се ебава с мамите. Мамма заключва. Жалко, а беше толкова обещаваща...

Иван Христов от "Сблъсък" отива на съд – Разбираме, че Слави не пие. От Блонди, много ясно.

Тва от мен, малко, но от сърце, наздраве! Аз се оттеглям с Кейт, нищо че е с малки цици.
Няма нужда да напоням, нали?

# 575
Наздраве, Сопрано!

След като прочетох постинга над мен мога да спя спокойно. От всичките изброени теми само няколко четох, но вече съм тотално информирана. Отивам да пуша и после да спя. Лека нощ!

# 576
Nazdrave
След Сопрано, само емотиконите говорят  mrstraetz newsm80 newsm24 newsm26 coolcool

# 577
 Joy Joy Joy

Тони, разсмя ме, и то от сърце  Laughing Имам нужда напоследък, благодарско  Grinning Големи емотикони няма да търся, ти си знаеш  Simple Smile

# 578
Споделяла ли съм, че съм фен на Сопрано?

# 579
Ах, тамън си мисля как искам да си губя времето, ама не ми остава и грам за губене, и воала- Сопран направил синтез, по-добър и от студентски пищов: мога да се явя на изпит по форум и да блъфирам, че съм била в час. Мерси за което.

# 580
  • София
Тони сопрано!
Фен съм ти! Следя от седмица твоята рубрика и след нея лягам на спокойствие и с усмивка на уста!  Heart Eyes

Щастлива е съпругата ти, защото с коментари от този сорт няма скука в семейството!  Blush
Поздрави!    bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes
Споделям усмивка и ръмяща нощ!

# 581
Евала, копеле!

# 582
 Joy Адмирации!

# 583
Извинете, за скорошното ми включване, но не мога да пропусна риалитата, завладели тв ефира ни и какво вълнува всички зрители:

Биг Брадър 4 - Дали ще има секс?

Сървайвър - Имало ли е секс?

Денсинг Старс – Ох, дано да няма секс.

# 584
  • Boston, MA
Ех, Сопрано, добре че си ти да измиеш мъката по старото Споделете. Аз, както винаги, дали заради часовата разлика или хардуеърна повреда, се чувствам сама в груповия секс тук, така че, наздраве, Кейс! (с Гейтърейд, дано сте се оправили!).

Естер я разбирам, както разбирам, и че ще го надживее това състояние, може да си го спомня с носталгия, може и с усмивка. Нещата от живота.

Алисо, не бягай, а кажи едно наздраве. Няма ли да ходиш на Филибе скоро, да те водя по гребната база  Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт