Споделете 79

• 28 641
  • 992
  •   1
Отговори
# 135
Споделям, че тази вечер сме се разделили по интереси - компютърджии и спящи. От първите сме аз и Дани, като вторият е обсебил изцяло лаптопа (май баща му затова заспа всъщност  Laughing) - досега ме открехва как си прави нови акаунти в един сайт (досега май има 5), за да може да събира повече листенца за една горичка  Crazy Моля, успокойте ме и ми кажете, че и вашите деца са запалени по kefche.com, а оттам и по храсталак.ком Crazy Че моето с тези листенца ляга, с тях става  Rolling Eyes Спящите, пък, ги заварих в поза - детето не се вижда под мощната прегръдка на баща си (подчертавам, че той само отиде да види защо малката буйства), като последният разцепва тишината с мощно хъркане. Преместих Мона в нейното си легло и побутнах Утрешния, информирайки го, че спи - не било вярно, каза  Thinking Ами, оставих го да си полежи и да погледа в тъмното  Mr. Green
Реших да си сипя едно пиене - налях си уискито, обаче няма кОла (сопрано да не чете), та го размесих с Фанта  Mr. Green - подозирам, че няма да го изпия  Laughing Но, наздраве, все пак!

# 136
Ууууууу! Виски с фанта....... Това е подсъдимо!

# 137
Петя, пусни линк на листенцата да кликаме. Анджи ще те светне по въпроса с горичката. Laughing

# 138
Ууууууу! Виски с фанта....... Това е подсъдимо!

Нали  hahaha Не само е подсъдимо, но е и гадно. Май ще го излея и ще премина на летния вариант - джин с тоник  newsm78 Така и не се научих да пия уискито със сода, както си му е реда.

# 139
  • Варна
Уискито се пие с едно кубче лед само...никакви соди, редбули и води  Laughing.

# 140
Хубавото уиски се пие без лед. Иначе вкусът се губи. Малко и чисто.  Simple Smile

# 141
Именно. Най-големите разбирачи го пият дори без лед. Аз не съм сред тях, затова го пия с лед.

Всъщност може да се разреди със сода единствено ако е савой или блек рам. Но самата употреба на такова виски е престъпление. Така че, няма извинение!

Simple Smile

# 142
Никога не съм пила уиски през живота си.
 Blush

# 143
Като спечеля изборите, ще преместя акциза от алкохола на безалкохола!

# 144
  • Варна
Пила съм и пия всичко без нафта, газ и бензин Laughing.
Имам особена слабост към Мавруд, маврудова ракия, ирландско уиски, Гинес, мерло и Плумари.
Единственото нещо, което не пия ми го бяха лепнали по едно време като нарицателен прякор/според тате и търговишката полиция/- коняк. И ме беше много смешно, ама така е в малките градове...

п.с. Сели, кога да гласуваме?

п.п.с ох, побърква ме тази песен, откакто фиатаджията я сподели в една руска тема/линкове с песни рядко отварям/ ето я

# 145
Като родих, мъжът ми ми подари бутилка от любимия ми бърбън. Бях ужасно сърдита, защото се предполагаше, че ще кърмя и не мога да пия. Като отмъщение, скрих бутилката и когато спрях да кърмя си я изпих самичка. Не го почерпих и с капчица.
 Laughing
Петя, 50 листенца вече. Ще се грижим и за този горски. Вече са ми четирима.  Grinning

# 146
Мерси, Флор  Hug Ей го правилния линк: http://www.kefche.com/dani0403  Peace Аз съм била доста залюхана, хич и не знам, че тази горичка била толкоз популярна  Crazy

# 147

п.с. Сели, кога да гласуваме?

На есен. Изборите винаги са на есен.

Алкохол и зрелища! Това иска народа. Ще задължа всяка телевизия да организира биг брадър. Интелектуален биг брадър - в къщата влизат Васа, Карбовски, Куелю, Недялко М Цанев, Кулезич...Чалга биг брадър - Кондьо, хисарския поп,  целия оркестър кристал, Дините и Отварачките; Сексуален биг брадър - Бареков, радо прашката, кузов, миглена, галена и тн; спортен биг брадър - гонзо и цеца, сирака и илияна,  целият национален отбор по хокей за жени, които постигнаха колосалния успех да ги бият с 0-84...; икономически биг брадър - владо каролев, р.овч, кадиев, велчев, иво недялков, майкъл капустин, анжел, и водещата на бизнесът идва по бтв; политически биг брадър - пряко от барчето на парламента; вип брадър - пряко от син сити....и тн

# 148
Кърмя бе хора, смилете се, говорете за протестите на млекопроизводителите. Мога да си отворя собствен клон на Сердика.
Честит ми аватар, другата седмица на гифче.

Къде са Бу, Умбра, Василиса, Анда, Летящята, Сикрет?

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 00:46 от ДеЩоВиди

# 149
Споделям за почитателките на ЮВ, цък.

Общи условия

Активация на акаунт