Споделете 79

• 28 641
  • 992
  •   1
Отговори
# 150
Tази двойка ще да е била интересна гледка.
Споделям, че съм влюбена в една песен и я слушам за ....път - Horchat Hai Caliptus на Ishtar.
Някой поне знае ли за какво става дума в нея?

инфо всякакво в бг-мамма  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=248324.msg5989235#msg5989235
Мерси! Междувременно, милото ми братче също ми даде инфо по скайпа. Тъкмо и си поговорихме за музика с него.
Споделям за него какъв е сладур - родителите ми са разведени, но баща ми доста по-късно се ожени пак и осиновиха детенце. Последва пак развод. С въпросното братче сме се виждали няколко пъти, това лято успяхме да прекараме 3-4 дни заедно. Много готино хлапе е, сега е 7 клас. Разсъждава доста зряло и има учудващ речников запас за тази възраст.

# 151
Споделям за почитателките на ЮВ, цък.

Пуснах го да се зареди и очаквах да видя нещо с Професора, пък то кво било.

# 152
Тони, а нещо за почитателите на СК?

# 153
Така.
Сестра ми беше чула, че ПИБ били зле, изтеглила парите на фирмата. Сега гледала два дни новини, купила бойлер. Купува и нещата от рекламите. Аз ли си живея прекалено спокойно и не се затормозявам да се връзвам на всичко или това моето се нарича безхаберие, безотговорност...

На патерици - ЧРД на Калинина Яна.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 01:02 от ДеЩоВиди

# 154
Ето ви нещо като за еди часА и три минути.

# 155
  • Варна
Споделям, че темата за морското свинче на Поци ми дойде в повече след късния филм по Нова.
Наистина ли хората са толкова нерешително безпомощни в живота си или се правят на такива?

ДеЩо и аз се питам къде са  изброените липсващи Confused...+ Деб...

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 02:15 от Катюша

# 156
  • Boston, MA
Споделям, че тази тема ми е силно свързана с питие и цигара, не знам какво ще правя като дойде сУровата зима.

Споделям желание последната седмица на септември и първата на октомври в България да е 25 градуса, който е отговорен, моля да го вземе под внимание.

# 157
Хубавото уиски се пие без лед. Иначе вкусът се губи. Малко и чисто.  Simple Smile

Ако снощи не пиех Плумари Узо с милото щях да съм тук и да напиша това Simple Smile

Петя, а защо аз не можах да пусна линка с горичката тук. Как намери правилния? Гората на Ник съм я сложила като линк в скайпа.

# 158
Учениците са елементарни.
Смятат, че щом е за даскал, уискито трябва да е Тичърс.
Разклатете малко, момчета. Имам няколко бутилки но .. всички Тичърс.
Някои го пият със сода.
 Някои го пият с лед.
  Някои то пием чисто, леда го слагаме сутринта, на челото.

# 159
Тони, а нещо за почитателите на СК?
Calvin Klein?  Shocked

Добър ден!

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 08:09 от Мария Лу

# 160
Сели, разбира се, че знам какво е дзадзики, майка ми е женена за грък все пак.

Мислех да си взема 3-4 такива подложки и да си ги сложа в рамки в кухнята, но това надделя.
Много готино Mr. Green
Бу видяла ли го е?
Аз харесвам ретро тенекетата на Кока Кола, но все още не съм се сдобила.

# 161
Такова нещо в нашата кухня е Douwe egberts кафе. Една голяма паралелепипедна кутия от кафе, от всека страна с различни картинки - задявка между домакиня и полицай, домакиня и градинар.

# 162
Споделям,че темичката много ми харесва.
Малката ми се събуди много рано с разтройство   Tired

# 163
Рокси, бързо кажи откъде сваляш картинки в стил "perfect housewife"?

# 164
ДобрУ УтрУ Другари и Другарки !!!!
Споделям че ми се наложи да стана рано , рано .. ако изобщо може да се каже че съм спала.
Обаче по късно ще се кютна пак и ще се насиля да си доспя .
Сега ще споделя с вас малка чашка ароматно , късо , силно и с дебел каймак еспресо и топли сандвичи (като тези от детските ми години ) с яйце и сиренце ..  WinkHeart Eyes
Днеска ми се иска да се намързелувам , щото нали и утре е почивен ден ураааа за което !!! Party
Гледам някой са осъмнали пред комп. и сега сигурно хъркат още под юргана .. Whistling hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт