Споделете 79

• 28 651
  • 992
  •   1
Отговори
# 165
ДеЩо, много ми харесва новия ти аватар!

За уискито нищо или 2-3 капки вода, за да се отвори аромата.

# 166
Обичам мрачните неделни утрини. У нас мирише на кафе и препечен хляб.

# 167
Анджи, и аз не можах да сложа "храсталашкия" линк - като публикувам и ми излизат едни чертичики на мястото на сайта  newsm78 Та публикувах линка на профила в кефче  Peace

# 168
Честит Рожден ден, Яне!

Калина, да ти е жива и здрава!  Heart Eyes

# 169
  • Варна
Честита ти рожденичка Калина   bouquet! Бързо да оздравява и много радост и гордост да ти носи!

Никой не хърка Markrit, още повече под юргана  Laughing. Даже закуска спретнах.
Споделям, че е хубаво от време на време да подълбаеш в душата си с чаша вино до малките часове. Намираш си разни работи и усещания, които си позабравил.

# 170
Направих палачинки на Милото, гледаше ме влюбено-заситено. После отиде да води Станислав нанякъде по мъжки с колата.
Аз се чудя как да се прежаля и да вляза гола-голеничка в студената баня. Че и после да изляза по задачки. newsm78

# 171
Рокси, бързо кажи откъде сваляш картинки в стил "perfect housewife"?
Сподел, сподел

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 11:42 от Рокси

# 172
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
79 ... мой набор  Grinning

# 173
Кой е твой набор? Simple Smile

Харесва ми подписът ти, сикрет.

# 174
Цяла седмица ми е неделно... днес обаче наистина е неделя... нали...

# 175
Темата, Андже, темата:) И аз чакам моята набор с трепет  Laughing
Неделя е, ама от хубавите, след които пак се почива. Т.е. е като събота.

# 176
Споделям, че ми идва да изпозастрелям къде, що доктор има.
Уж нищо му няма на детето, но явно не е така.
Отиваме пак днес и една вика, че незнае какво трябва да направи.
Праща ме на друг доктор, но отказва да ми даде направление(незнайно защо).
Отиваме там и оня ни отрязва главата с 25лв.за прегледа на детето, но и от него не получаваме адекватен отговор какво му е. ooooh!
Сега в 1 ч. отиваме на друг, да видим пък той какво ще каже.
За какво мамка му плащам осигуровки и какви са тия там по дяволите, които изпълняват функцията на доктори?
Всякакви, но не и такива, за каквито се представят.
Бясна съм, а пък когато става въпрос за детето ми е умножено по 100000000000000000.

# 177
  • Майничка
Честит рожден ден на Янето на Калин@! Бързо да се оправя!

Споделям мързел в Голямата гора. Силнат ми половинка развя сутринта тава с топли "откраднати" банички, с цел да ме изкуши да стана да му извадя одеало и пак си легна. Бебето се е хибернирало и е на път да пропусне второ ядене, от стаята на каката се чува само прелистване и сумтене.
Да кумуваш било много по-весело от това да се жениш - каквато и простотия да направиш, гостите ти пляскат и ти се радват.

# 178

За какво мамка му плащам осигуровки и какви са тия там по дяволите, които изпълняват функцията на доктори?
Всякакви, но не и такива, за каквито се представят.
Бясна съм, а пък когато става въпрос за детето ми е умножено по 100000000000000000.
Ти направо нагази в дълбоки води без спасителен пояс, На Га. Mr. Green
НЯма да споделя какво мисля по въпроса.

# 179
2 дни ме нямаше, споделете кой се е оженил и кой е забременял за това време, моля  Sunglasses

Ние ходихме на Етрополе. Водихме цялата зоологическа градина, за да не им е студено в София без печка.
Хамстерът си прегриза кутийката и трябваше да го гоним из колата  Shocked, хванахме го все пак, но си беше екшън.
Исках да спасим и едно бебе куче, беше черничко с бели лапи, но Ицото се задърпа и си останахме без куче.
 Нищо, симеоновският лигльо Джери ни посрещна и омете двора с опашка от кеф, че ни вижда.
Скъсаха ми се дънките. Сега мисля да им отрежа крачолите и да си ушия бюстие. Жалко, че стана студено. Трябваше да се скъсат лятото Crazy

Общи условия

Активация на акаунт