Споделете 79

• 28 677
  • 992
  •   1
Отговори
# 180
Споделям, че след 20 минути засядам да гледам мач. Първия половин час ще бъда мълчалива. Като се събуди малката вече ще викам. За Манчестър , ъфкорс.
Кейси, днес си въртях манджата в кухнята, когато от хола прогърмя здрав бас. Още на третия тон запитах: "Това Металика ли е?". Е!!!! Наистина бе съвършено права.

Честито на рожденичката на Калина! Дано ви е по-празнично днес!   bouquet

# 181
Споделям, че докато чистя мишката качих лентата, която е на монитора долу и на която е старт менюто и подобни чак горе, как да оправя това чудо, бре хора, че светът ми се обърна Crazy помоооощ!

# 182
Споделям какво нещо е животът. Точно в 16:00 сънената ми дъщеря се дотътри в стаята - търсеща компания. На всеки му е ясно, че не баща й отиде с нея в спалнята. Детето е добро, заспа бързо. Но късно. Върнах се в края на повторението на гола на Манчестър. Споделих.
Метчица, ако можеш го приплъзни надолу, като го хванеш в единия край. Трудно ставаше май.

# 183
  • Sf
Прибирам летните дрехи. Бавно и внимателно... Изпращам лятото...

# 184
Не разбирам, защо му е на Джордж Майкъл, постоянно да се набутва в некви Обществени тоалетни...

# 185
  • Sf
Пак ли...

Тъкмо него слушам. Може да са му фетиш уличните "теменужки". Кой го знае.

# 186
Кейси, защо ти кликнах на подписа!
Чувството, че ме е напуснала някоя любов, което остана след концерта, още не ме е оставило.

# 187
Честит рожден ден на Яна!

Калина, да ти е здрава, все такава лъчезарна, красива, умна и много да те радва Янето!
Щастлива жена си ти, с три келешчета, кое от кое по-хубави  Hug
Наздраве! Днес мурсалски чай не знам дали ще пия, но ще пия бяло вино за ваше здраве!

# 188
    Току що донаписах протокола от първата родителска среща в градината на Александра, последната на която присъствах бе 88-ма,  когато на татко му съобщиха, че забивам ножчета в паркета на класната стая Embarassed
 И аз като Кроасания изпращам лятото, като си редя и преподреждам есенно- зимните катове. Обожавам да го правя, освобождавам се от  дрехи, които отдавна не нося и само ми спъват аурата.

Честито на Яна  bouquet Калина, пожелавам ти бърза адаптация с отдалечеността й Hug

Неизбежно бе да се разпиша в тема 79 Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 17:20 от Nadejdica

# 189
Споделям цистит.

Днес някой трябва да бие, защото в противен случай Арсенал отиват много напред. Още ме е яд на тях за вчерашния мач  Crossing Arms

# 190
  • Sf
Честита рожденичка, Калина! Да ви е жива и здрава Янето!!!

# 191
Споделям цистит.

Хей,купи си Rowatinex ,окло 5.00 лв. е и след около 40 минути ше ти мине много е ефикасен.

# 192
Честито и от мен на Калинината Яна!   bouquet От здраве да не се отърве!

# 193
Честит празник на Яна Калинина  Hug

Споделям два чифта гумени ботуши, над които стърчат двата броя израстъци от семето темелково. Няма локва в радиус от половин километър, която да не беше отпорена като от броненосец. От два броненосеца. И кит, ако броим и кучето. Вкарах ги в банята и трите, сега са кротки- ядат намазани филии с лютеница и мълчат. И трите.

Освен това си споделям и поредното си фиаско в кухнята. В някоя енциклопедия могат да ме сложат като илюстрация към идиот-оптимист, как пък след амнайсет провала не се научих, че от мене сладкар(ка няма да излезе. Готварската книга, чеиз на Темелко от майка му, нещо е сбъркана. Кой нормален човек слага ДВЕ СУПЕНИ лъжици сол на курабии? Викам си - някъв колектив от пет човека я е писал, все някой щеше да се усети ако тая сол е в повече. Порядъчно солено- гадни станаха, обаче съседите имат тинейджър, вечно гладен, много ги хареса. Сипах ги в найлонова торба и той хукна към двора на училището с приятелите си да ги ядат, да пушат и да си говорят мръсотии.

Като стана въпрос за мръсни думи, днес грам работа не съм свършила. Курабиите ми отнеха времето, полагащо се на любимата ми стирка, а останалото отиде по търчане след двете подрастващи и най-добрия приятел на Темелко. Гроги съм. Освен това, сестричката на въпросния тинейджър е у дома, та съм с три деца и куче. Темелко не го броя, той кротува на дивана, както е редно - понеже си е свалил някакъв филм(турска комедия, ха!), в момента му е зле и сигурно е грип, ще му донеса ли одеалото, ако обичам.   Не се притеснявайте, дистанционното му е на една ръка разстояние, аз все пак съм член на Оня кръжец.

ДжДЖ, ако нямаш гръцка жилка, "Споделям цистит" всъщност не означава, че споделяш честитките към Яна, а че ти пращам съболезнования. Надявам се да имаш гръцка жилка, в тоя смисъл.

# 194
  • Варна
Споделям, че си одрах дясната задна врата на скапания закрит паркинг на Пфое мол. Бясна съм! На себе си естествено и на стотиците колони в това нарочено за подземен паркинг място Twisted Evil. Най- интересното е, че никой друг не се ядосва- нито едни приятели, които видяхя пораженията, нито милото. Имало си каско  Crazy.
Не ми мина като споделих за това отивам да си сипя едно от онова дето се пие без лед и вода...

Общи условия

Активация на акаунт