Споделете 79

• 28 695
  • 992
  •   1
Отговори
# 225
честито на Янето със закъснение!
честит празник на всички!
споделям , че тъпотата ми се изостря (!!! измислих лаф,а?) хвърлила съм си чорапите в кофата  за боклук, а сега вадя прането от пералнята, цялото в желе ... изпрала съм памперс... явно акълът ми го няма, някой ако го срещне, да ми го върне, моля.

# 226
Много съм щастлива! Наши приятели, на които сме кръстници, от вчера са мама и тати - роди им се момченце. Чух се вече с щастливите родители - радостта им е неописуема! Обичам такива новини...
А моето дете отново е болно... Sad

# 227
ДУ, споделящи!

Снощи до 2ч го играх д-р ета-лечителката  Tired Баба ми направила хранително натравяне та тичах до тях.

# 228
Вчера нали сътворих поредния си кулинарен шедьовър

Чудя се да те намразвам ли или да ти се радвам, че си случил на жена Laughing

Добро утро, Сливко, сливки и кисели лимони.

Добро утро, г-жа Ведра. Надявам се, че от изпълнение на съпружески обязаности, включващи чаршаф, нямате време за нас Grinning
Добро утро, М.Лу. Прекрасни аватари ми подари, ще си ги ползвам със здраве  Grinning
Добро утро, Рокси- кво като не си мъж, по фокса дават образователен сериал, според който ако се вземем, ще си живеем щастливо. Само да се обичаме Grinning
Добро утро, Вълчо- в едни по-предишни времена, дори само за идеята щях да се направя рижа, обаче други дни настанаха, сега рижото е само във, а не на главата ми Grinning
Добро утро Им- снощи сънувах, че сме на пикник- аз, ти и пътуващия и разгулстваме с баница с риба и сладко от смокини. Какво ли би казал Юнг по въпроса, още повече, че само Пътуващия ядеше с вилица, ние двете лапахме с ръце  Laughing
Добро утро, Буми, не се шашкай, ако с първото си нямала такова изпълнение, с второто е било просто закономерност. Та това е част от процеса, след петната от кърма на чистак нова блузка и сбогуването с маникюра, но преди прекрасните хризантеми, нацъфтели по стените на хола и босите крачета във високите мамини обувки.

И изобщо, добро утро, хора. Болните да оздравяват, тъжните да се усмихват, гладните да закусят, жадните да се обадят на Т.С., изобщо, правете това, което ви доставя удоволствие. Празник е днес.

# 229
Добро утро, Ели  Grinning
Споделям слънцето, надничащо през прозореца. Идват моите любими есенни, цигансколетни дни.

# 230
  • София
Добро утро!
Ели, страхотно освежаващо е да чете човек твои писания!
Днес се понаспахме, защото си имам мама на гости и забавляваше ранобудният малчо!

# 231
  • Бу-у-урга-а-ас
Добро утро!!!
Споделям красива слънчева светлина процеждаща се през щорите. Денят започва обещаващо. Мъжете играят на пирати. Коремите им са пълни, а след малко отиват да разходят джипа из Морската. Аз съм доволна, нищо че ме чака къща с краката на горе. Радвам се на този трети почивен ден, та поне да си свърша работата. Искам тази седмица да е слънчева и топла. Да му мислят тези, които си прибраха летните дрешки. Дано се подкарам и приключа със слугинажа бързо та да остане време за полягване с книжка в ръка. Чал ви! Усмихвайте се и весел празник!

# 232
  • Майничка
Добър ден и честит празник на всички!

...Споделям слънцето, надничащо през прозореца.
...Споделям красива слънчева светлина процеждаща се през щорите...

Джена, телепортирай ме. Laughing
Хич не ми се споделя сива сутрин с миризма на дъжд. Сутринта ме боляха всички кокаляци, е, явно не съм умряла.

# 233
Ден на Независимостта, но и годишнина на Ео и Лорда.
Почерп

# 234
Споделям страхотен ден(вчера), ужасна нощ(нощес) и още по-ужасен ден(днес).
Бебето е болно, течащ нос го мъчи милото, спи право в мен, баткото е на лекар с баща си и всичко, което мога да правя е да вися тук. Няма да ви досаждам, обещавам Outta Joint

# 235
  • Майничка
Честита годишнина, Ео!  bouquet

Дуци, дано бързо се оправят малките!
Голям дерт ми е да не разболея малката в това кирливо време и въпреки това, почти всяка вечер я прибирам към 9, с  ледени нос и ръце. Крайно време е да й спретна едно одеалце за количката.

# 236
Честит празник на всички!!! Наздраве! Бъдете винаги силни и здрави и духом,и тялом,и много,много усмихнати! beer2
Ео,Честита годишнина! Много обич,щастие и разбирателство ви желая! bouquet
Споделям дребла със запушен нос Confused,но пък това не и пречи да дърдори и пее непрекъснато ,та се надявам скоро да си възвърне силите. Heart Eyes Laughing

# 237
Честит празник на всички и честита годишнина, Ео Heart Eyes
Пожелавам дълги години любов Hug

Тази сутрин въпреки хубавия ни национален празник, се събудих с по-скоро космополитно желание да се хвана сериозно и да понауча още 2-3 езика. Добре, че лесно ми се удават - скоро ще се хваля, че съм полиглот. А преди това ще говоря като сега - докато кажа нещо на английски, думата се появява в съзнанието ми на руски, италиански, испански или френски според зависи на каква вълна съм Crossing Arms

# 238
Забавна,свежа,цветна темичка   bouquet.Вчера я открих,щото много-много не се ровя,но вече втори ден я чета и ви се радвам.
Честит празник на всички!

# 239
Днес по случай празника правих на мъжете палачинки. След това събрах разпръснатите от единия мъж парчета по килима. След което изхвърлих тигана без да го мия Mr. Green Така де, всеки да усети празника по свой си начин.

Общи условия

Активация на акаунт