Споделете 79

• 28 622
  • 992
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Ами аз тогава ще посрещам милото Confused...отпадам категорично. Края на октомври, началото на следващия месец...
Лягай Деб!

# 316
  • Sofia
...
И аз нямам идея коя е въпросната тема, но ако не успееш да я намериш, мога веднага да ти спретна една такава - анонимна. Гарантирам, че Татти няма да се усети поне до 3та страница  Mr. Green
Но пък, когато се усети, Марадона ще пие сливова на село с Джеръм.
И натрупването на жълти картони в първенството води до пропускане на следващите мачове, нали се сещаш?!

# 317
Моля, да се даде зелена светлина на тема за майки,чиито съпрузи хъркат Mr. Green Laughing Laughing Не се трае вече! ooooh! Споделих и аз Mr. Green Лек и усмихнат ден ви желая!
Темата "10евъргрийна" е феномен! Laughing Редовно я допълвам LaughingСкоро ще имам съвсем нов и неповторим във всяко отношение материал!

# 318
Ами аз тогава ще посрещам милото Confused...отпадам категорично. Края на октомври, началото на следващия месец...

Като ще е зимна, да е зимна среща! Ноември звучи добре.

# 319
По темата за хъркането - мой познат по настояване на любимата си купи специална, рекламирана възгравница против хъркане. След седмица като го попитах как е, вика:
 - Не, не хъркам. Като знам колко пари дадох, сън не ме хваща.

# 320
Добро утро прекрасни !

Все още съм в неведение за детето си, но днес на обяд ще е пак на доктор.
Правихме изследвания и всичко уж е наред, а лимфните му възли са така подути, че.....
Сякаш лимки са пъхнати под кожата му.Лошото е, че въобще не спадат.

Лек ден на всички  Hug

# 321
  • Варна
Добро утро!
na_ga, дано най- накрая открият какво му е и да се оправи! Ние също сме вкъщи в очакване на посещение при лекар след обед Sad. Така грозно кашля без температура, че ми е интересно какво ще се окаже.

# 322
Хабе една споделетска-зимна няма ли да има?
Веднага скоквам, забърсвам и другите варненки, ако са навити.
Искам пиене и танци, не много...

Харесва ми, само кажете кога, за да проверя възможността за отглеждане на децата от татко има за два дни Simple Smile

На_га, стискам палци!

Катюш, прилича ми на това, което Любо (и не само той) изкара миналата седмица, грозна лаеща кашлица без Т, казаха ларингит.

# 323
Имам една зъбчатка.задръшка, останала с едно зъбче. Ако някой ден прещрака,
na_ga, Ще те взема да звъниш на вратите на доктори, аз ще стрелям.
По моя и по твоя списък.

# 324
ДУ, мили дами и господа!

Навън е кучи студ, а аз трябва да излизам. Гадост!

Срещата, която замисляте е чудесна, само искам да ви замоля, да не е от 16 до 20 ноември, че няма да съм свободна. Нямам търпение да се организира подобна Национална Споделетска Конференция  Grinning

# 325
след малко ще ни спрат тока. профилактика. дано не вали, ще изкарам денят по улиците. екзотика ще е да се смъкна с количката от петия етаж...

# 326
Буми, нали знаеш пътя до библиотеката? Wink
Добро утро! Днес съм шармантна. В събота намерих панталона на моя живот. Би трябвало да оцените пристрастността ми, имайки предвид, колко мразя да пазарувам.

# 327
Бързо оздравяване на болните! na_ga , дано не е нищо сериозно!

Да кажа и аз моята важна дата, на 15.11 имам рожденничка. Само тогава съм в невъзможност за други прояви.

# 328
Вълчо, списъка ми е дълъг-5 само от петък насам.
Ще започна от личната-3 дена не си вдига телефона,
а ми вика в петък-"ако няма подобрение ми звъниш веднага".

# 329
Добро утро!

Днес ми е такова.
Споделих.
 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт