Споделете 79

• 28 612
  • 992
  •   1
Отговори
# 510
  • о`майна лунна нощ е
Всеки се припозна някъде. Забавно.

Не съм ви в музикалния тон. В момента слушам Едерлези.
Дива балканка съм. Не си падам по жици.

Свекърът ме успокои малко, че дребното спи сравнително спокойно. Това обаче не ми решава въпроса с мъж в София, свекърва, работеща поне до 17 часа и предвижването на всички до село. Пак на мен оставиха организацията и съм в дилема дали да въртя 60 км. или да спя сама тази вечер.

# 511
Бейлис, аз бих навъртяла 60 километра. Дано се оправи детето по-бързо!

# 512
Ох, днес пак се надпреварвате в  интелигюнтстването. Облизвате ли вежди пред огледалото от кеф?

Няма да ви чета, че тъкмо спрях да повръщам.

# 513
  • о`майна лунна нощ е
Мишона, за детето спор няма. Щом е на село, там съм и аз. Чудя се дали да си прибера и мъжа после от Пловдив /предполагам ще се приберат не по-рано от 19-20 часа от София/ или да го оставя да ергенува една вечер в града под строгия контрол на кумовете или един чичко полицай /братовчед му/

# 514
Не ти ли мина, Кейс?

# 515
Селинджър, естествено, че чета задълбочено Татти. И му се кефя, естествено Виж, теб понякога те пропускам. Радвай се, когато ти правя комплименти, защото дори Халеевата комета се случва по- често.

# 516
Летяща, много ми стана смешно, ама ми е неудобно да го разпространя на всеослушание вица. Много ми напомни онзи за Сизиф и Едип, на който съм се смяла като ненормална и като си го припомня, пак се хиля...нали го знаете  Laughing

# 517
Ох, свършиха минутките за отдих. Благодаря за доброто настроение, с което ме заредихте.

Естер, от две станици на маймуни се направихме за да те усмихнем.  Hug
Разкажи вица като цитат. Ще се върна след малко да го прочета.

# 518
Ох, усмихнахме Естер. Време ли е да станем пак зли? Ако е рано кажете ми, когато е, че да се включа.
И много спамите, ей. Чудя се, защо я има тази тема и спама? Да пусна ли питане в правилата?
Според мен, обаче, ръководството ще ги остави, за да ограничи спама в целия форум. Проницателен ли съм, а? Естествено, че съм, не ми отговаряйте.

# 519
  • София
Страданието, предизвикано от края на една връзка, до определена възраст /а и след нея/, се дължи на наранена гордост, че някой си Сульо не те иска,  а на теб к`во ти е, пък.
Почерпете мъдрост от леля Имелда  и да преминем на дрисъка, че само той не се  явил в последните страници.
От както пиша в Споделете, чета за това "старо " Споделете, където се писали класици не боледували от любовна мъка  и хрема, ненаправили един кекс  в живота си и, разбира се, непиещи.
Споделям, че написаното от Дренка ме изкефи.
А, и периодично се явява различен борец срещу спама, който след седмица две започва неудържимо да спами.

# 520
Ох, Тони, недей, не пускай.
Ако я няма споделете клюкарника ще бъде залят от теми с разнообразно естество. Няма да цитирам какви са, то е видно от последните няколко страници колко сюжети са спестени на клюто.

Наздраве ли каза, Им?

# 521
Аз се чувствам засегната, защото освен лелки и лигли, няма графа алкохолици - в нея иЗкам да се включа.

# 522
Кога девойчетата се превръщат в лелки?

# 523
Вицът:

Жега, камък се пукал от зной и пек, а Сизиф търкалял камъка към върха за безброен път.
А долу, в подножието на планината, минал Едип и като видял Сизиф, се обрърнал към него, подхилвайки се под мустак:
- Спорна работа, а, Сизифе?
А Сизиф спрял, обърсал морно чело и му отговорил:
- Бе я ходи си е*и майката!

Joy Joy Joy

# 524
Аз се чувствам засегната, защото освен лелки и лигли, няма графа алкохолици - в нея иЗкам да се включа.

Е, как така, нали тук всички сме алкохолици.

Ео, лелката е до начин на мислене, не до възраст, ще ти се отговори.

Общи условия

Активация на акаунт