Отговори
# 180
Ето ме и мен, момичета, не съм родила Simple Smile

Не бях и чела три-четири дни, а то навалели бебоци и новини... Честито на Съни, Лора, Еленцето и Каран! Леле, почна се!

Аз моята госпожица я увещавам да задържи поне седмица още. Имам много тежък вирусен конюнктивит, очите ми са кървавочервени, текат и едва гледам. Няма да е много добре да тръгвам към болницата в такова състояние, а няма да мога и да я гушкам, защото е силно заразно.
Така и не разбрах дали ме бастисаха на офталмологичния преглед в петък, който беше толкова изчерпателен, че ми скъса нервите, и ми измислиха някакъв проблем на едното око. Писаха "родоразрешение по целесъобразност". За мен целесъобразно е все още естественото и точка.

Трябва да приключвам и последни работни дела преди раждането, нямам багаж за болницата, абе чудовищно е. Не знам дали ще дойда на лекция утре.

И... успех на първите ни везнички, ако пак зачезна, та не ги "видя" тук в реално време Simple Smile

# 181
Параход, колко диопъра си? ООО сега прочетох, че си 5, виж сега на мен акушерката ми кажа че секцио се прави ако имаш над 6 диоптъра. Аз съм с очила също, ма съм слаба ракия в сравнение с теб. Аз съм 2 , та затова питах в болницата как се процедира. Моята майка е с 5 диоптъра и има две естествени безпроблемни раждания. Каква е тази диагноза целесъобразност бре #Crazy Не ти ли изписаха нещо за конюктивита Thinking
Северинка ако знаеш как ти завиждам че живееш до Южния парк, така искам и аз да живея там Crazy Стискам палци за алергията, аз имах близо две седмици от някакви прахове и бях цялата в пъпки, бях се раздрала от чесане по ръцете и краката, пих витамин С и се мазах с някакви мазила, малко ми помина, но се събуждам от време на време от нетърпими сърбежи.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 21:29 от bebo4ka

# 182
  • Бургас
Параходче ама как точно пък сега този гаден конюктивит.

Дано мине и малката фръцличка чак тогава да се появи и да си я гушкаш на воля.  Hug

Бебоче айде само хубави новини утре на прегледа.

# 183
Бебочка можем като ходим на гости в Дружба да се разхождаме заедно GrinningА ти нали си с кола вече може да идваш до езерото LaughingУспех утре на ЖК и да не им се ядосваш на тези.
Параход дано по бързо да се оправяш Hug

# 184
  • София
Бебочка, не съм се шашнала от страх за раждането, опитвам се да мисля положително, само на моменти ме е страх ама гледам да прогонвам лошите мисли  Whistling !
Ей, ама аз сама ли ще си ходя на училище утре  newsm78

# 185
Така те искам Трикси Laughing  bouquet
Гери, то имам аз кола ма оня ден като се накачулих, установих че съм потресаваща шоферка, подпалих я аз, загасна, започна да подскача, опасявам се че не ме харесва особено таз кола newsm78 hahaha Ма ще се науча и ще ходиме до езеровто в Дружба Party
Неди непременно ще пиша какво е станало утре в Шейново Peace
Ейй, повече няма да пропускам тема, такива вълнуващи неща се случват тука.
Аз пак съм в редакция.
Сега видях поста на sstea ,мила ПИК кода от НОИ служи за да видиш по месеци на колко са те осигурявали и какви вноски са правили работодателите ти. Там не се вижда дали са изплащали болнични или не, аз си гледам в он лайн банкирането по дебитната карта, там си правя справки за изплатените болнични Peace

# 186
Параходче, много кофти това с конюнктивита  Confused Дано бебка наистина изчака малко и да ти мине до раждането  fingerscrossed

bebo4ka, приемам нови съседи от нашето форумче  Mr. GreenОх, виждам че и ти си имала кофти обрив. как пък ни настиган сега накрая. А на теб не ти ли мина напълно? Казваш, че пак те посърбява от време на време.

# 187
Северинка, посърбява ме и още как, ходилата са ми ужасно надрани по пръстите,  и  не минава пусто, мия се с бебешко сапунче, поне ги изпробвах наред и най - ми хареса на Бюбхен Mr. Green Не знам защо накрая ни хващат тези болежки,  ма още малко остана Heart Eyes А ти как се справяш с тази пуста алергия? Колкото до Южния парк, ние с мъжо ми си тръсим апартамент там много активно, така че наистина може да ти стана съседка Party

# 188
  • София
Бебочка, не съм се шашнала от страх за раждането, опитвам се да мисля положително, само на моменти ме е страх ама гледам да прогонвам лошите мисли  Whistling !
Ей, ама аз сама ли ще си ходя на училище утре  newsm78
Ааа, утре и аз съм на линия  Flutter
А и Ели и Енигма сигурно ще дойдат.( Ако няма изненади довечера де)

# 189
bebo4ka и аз сега съм на бебешки сапуни  Grinning Моят доктор каза да мина на бели сапуни без каквито и да било оцветители и досега бях на Тео бебе, хубав и мек сапун, ама пак ми изсушава кожата. Сега ще пробвам някой друг.
Иначе аз първо пих хапчета, днес пробвах и с мазило, ама нищо не ми помага -  все ме сърби и обрива си стои  Sad
За апартамента ви пожелавам успех и дано наистина скоро да си станем съседи.

# 190
Никой не иска да се мести към Надежда ей ама сте Naughty
Само с Манана сме наблизо

# 191
  • София
Сиска, Ели ми писа на скайпа да не я чакаме, няма да идва, ама да не си мислиме, че е отишла да ражда  Joy Joy Joy трябва и за нея да хапнеме!
Остава да чакаме Енигма и ssissi!

# 192
bebo4ka и аз сега съм на бебешки сапуни  Grinning Моят доктор каза да мина на бели сапуни без каквито и да било оцветители и досега бях на Тео бебе, хубав и мек сапун, ама пак ми изсушава кожата. Сега ще пробвам някой друг.
Иначе аз първо пих хапчета, днес пробвах и с мазило, ама нищо не ми помага -  все ме сърби и обрива си стои  Sad
За апартамента ви пожелавам успех и дано наистина скоро да си станем съседи.
Северинка, има един сапун само на глицеринова основа е, на една фирма Себамед май беше, аз исках такъв да си купя, ма беше 5 лева и се въздържах Crazy Пробвай на Бюбхен, струва 3 лева, аз съм много доволна Peace
Гери, ще се срещаме в центъра някъде, нищо че сме на различни краища на града Wink
Аз отивам да гледам някакъв филм, че се изнервих на тия тъпи риалити шоута.
Лека вечер момичета Peace  bouquet

# 193
  • София
И аз, и аз съм се засилила за лекцията утре. Mr. Green

Параход, бързо да го оправяш тия конюктивит. Peace

Сев, много неприятно с тия сърбежи. Дано да открият от какво са, но едно е сигурно-след раждането ще минат.

Лека на всички. Дано да мигна, че Соня утре тръгва на ясла и много се притеснявам и вълнувам как ще й мине първия ден.

# 194
Ей, кой казва, че не ме е страх от раждането, направо ми треперят гащите, сънувам кошмари, от време на време се питам как по дявалите се навих да раждам ( не ми се смейте )! Амаааааа нема кой друг да я свърши тая работа вместо мене и така ще си се напъвам и ще си гушна малката пикличка!

И аз си зададох същия въпрос, след което обвиних мъжо че той ме е излъгал Wink После му заявих категорично че няма да раждам. Той обаче май нещо не ми се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт