Отговори
# 165
Здравейте на всички мами, цяла седмица нямах интернет и съм пропуснала толкова важни неща. А именно раждането на октомврийските бебета през септември. Искам да честитя новородените бебета да пожелая на семействата им само здраве и мноооого радост. Стискам палци на всички мами на който ни предстои този щастлив момент!

# 166
  • София
Май всички ни е хванало шубето. Мен пък ме е страх да не би да ме накарат да лежа-искам да мога да се разхождам като предишния път. Страх ме е и дали ще имам сили да напъвам. Миналия път родих с  3 напъна, но сега не се чуваствам добре физически. Нощем едвам се обръщам в леглото, как ще напъвам, не знам....

Утре ще има лекция, нали? Аз не съм идвала в пицарията досега, но сигурно ще я намеря.

# 167
  • Бургас
Никози прочетох го,ами и на милото го прочетох. Joy

Мен за момента не ме е страх и даже си се чудя на себеси.
Отде се взех такава куражлиика? newsm78
Ама аз си се самонавивам как всичко ще е напълно нормално.

Обградила съм се само с положителни коментари и не позволявам на никой да ми говори неприятни истории.
Дори съм си свалила няколко разказа за нормални раждания и като се вкисна си ги чета и си оправям вкиснатото настроение.
Във форумите чета само позитивни мнения,а негативните ги игнорирам,все едно ги няма newsm10

# 168
  • София

Който си чака Везните, днес идват... Досега четох хороскопа за характера на детето Везни от бгмамма, ще видим този път дали са улучили. За справка - каквото пишеше за детето Близнаци в този хороскоп, такова е. Бях го прочела по-рано и затова никога не съм се учудвала от някои особености на характера на Денис  Simple Smile Сега ще си имам още една двойна, въздушна зодия вкъщи  Crazy

Фийл, скоро моята кума ми го изпрати (нейният син на 30.09. ще стане на 1 годинка) и каза, че има много верни неща, включително и за тръпчинката Wink

# 169
  • София

Моя мъж е скорпион и мога само да кажа че много хубаво се живее с него. Но сигурно защото и аз съм от същата зодия и много добре ме разбира.  Simple Smile

Аз съм на същото мнение за скорпионите  Peace За мен това е най-хубавата зодия (може би, защото и аз съм водна зодия), край мен има много нейни представители - мъжът ми, майка ми, свекърва ми, племенницата ми т.н. Ние честно казано за скорпионче се целихме, но нещата станаха по-рано - божа работа, важното е всичко да е ОК  Praynig А иначе и везните много ми допадат Laughing
Свекър ми е много щастлив, че живот и здраве беболина ще е везни, защото според него има две зодии "скорпион" и "пострадали от скорпиона" и той се води от втората Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 18:49 от sstea

# 170
Ей, сладурки, какво ви е обзело притеснение относно раждането. Честно казано единственото положително нещо на моя обрив е, че покрай него почти не мисля за раждането  Laughing По тоя повод да ви се оплача (надявам се за последно), взех си едно мазило дето ми предписа доктора и като се намазах се зачервих на някои места  и започна да ме сърби  Crazy И утре съм на преглед да видим какво ще правим. Посъветваха ме да отида и при друг лекар за второ мнение.

И малко друга тема - в едно квартално магазинче случайно намерих много сладки космонавтчета на много добри пари, за около 40-42 лв, ама за съжаление може и да не успея да купя за бебека скоро  Sad

Да ви кажа също, че от няколко дни ме наболяват и натежават гърдите все едно ще ми идва и все си мисля, че няма да е далече деня, в който бебка ще излезе.

# 171
Фийл, скоро моята кума ми го изпрати (нейният син на 30.09. ще стане на 1 годинка) и каза, че има много верни неща, включително и за тръпчинката Wink

sstea, търпение ще му майката, тогава! Малее, как ще го чакам да ми се мотка, не ми е ясно... аз хич не обичам аз ли някой покрай мен да се бави и назландисва  Crazy Ама... ще се учим в движение!

Момичетата от септемврийския форум също се вълнуват от зодия Везни, гледам, че са отбелязали настъпването й...

# 172
Момичета някоя от вас може ли да ми помогне търся да купя чаршафче с волан.Гледам само в един сайт ги има точно такива ,но от тук май не се поръчва  newsm78 ето го и въпросния сайт http://melina-bg.com/ 
Ако знаете нещо по въпроса помагайте  Praynig

# 173
Здравейте момичета!  bouquet
Честито на Лора, Съни и Каран за големите им радости!   bouquet
Аз се отбивам само да видя какви радости са ни връхлетели и много се развълнувах като видях, че цели три голеееееееми госпожици са се появили на бял свят Hug! В къщи се вихрят едни ремонти, боядисвания и размествания и не мога да си вдигна главата от умора, голямо чистене големо нещо! А докато ви изчета ще ми се вземе акъла, но така става като не следя нещата изкъсо както съм свикнала hahaha! Отивам да простирам и да слагам масата, че яденето не влизаше днес в заниманията ми и умирам от глад вече!

# 174
  • на Земята
 Айде, започва Big Brother приятно гледане tv

# 175
  • Бургас
Шики да се пазиш.
Не се преработвай,а давай указания кое как и къде.

# 176
Хай! Завърнах се от път и гледам - приятна изненада. Честита радост на Лорчето, браво за голямата мома!!!
Всъщност не съм много изненадана, аз отдавна я чакам и дори мислех, че ще е втора след Поли, нали преди време влезе в болница заради големия плод. Но чак пък толкова голямо бебче.....евала  newsm10. С интерес очаквам да се завърне мама Лори и да ни пусне снимки на Силвена, да видим бебе с размери на месец и половина  Crazy
Снощи за първи път имах и аз контракция - 1 брой, кратка и неболезнена, колкото да не съм извън отбора  Simple Smile
За отоплението - ние сме с 2 климатика - 12-ци и маслен радиатор Делонги, който е в кухнята. Сметките ни спрямо преди климатиците намаляха, но и аз като Мая се учудвам на вашите, ние зимата стигнахме до 260 лв. Обяснението може би е, че апартамента ни е много студен, 1 етаж и отникъде не отопляват съседи. Вдигна се температурата в стаите с 4-5 градуса след изолацията на подовете и външните стени, но пак си е студено. Преди години, когато не отоплявахме всички стаи си спомням, че бяхме измерили в спалнята 5 градуса  #Crazy. С две думи потвърждавам, че най-икономичното и добро отопление, което сме открили за себе си са климатиците  Peace
Засега не ме е страх от раждането. И първия път бях така, та после колко се настрадах в родилното  Confused. Но мина много време и пак съм смелчага, да видим докога  Mr. Green
Трикси, все си мисля, че след толкова страдания през цялата бременност ще бъдеш възнаградена с леко раждане и спокойно бебче, нали трябва да има равновесие в природата  Simple Smile
Сев, съжалявам за неприятните преживявания, дано намерите начин заедно със специалистите да ги прекратите

# 177
Лелееее тук какъвя дъжд от бебоци, аз пак се включвам последна.
Честито на Съни и Лора Мам, толкова се зарадвах  bouquet
Вече ще съм редовна, че изпускам хубавите новини, тиюююююю
Инче ще ти кажа за колата, сега съм много развълнувана Hug
Трикси мила, гади ми се у още как Sick Ма малко остана да му се не знае , нямам търпение вече да раждам Crazy
Отивам да ви чета, че не мога да насмогна Crazy

# 178
  • София
Айде, вече сме във Везни! Честито на печелившите  hahaha Joy
Ей, кой казва, че не ме е страх от раждането, направо ми треперят гащите, сънувам кошмари, от време на време се питам как по дявалите се навих да раждам ( не ми се смейте )! Амаааааа нема кой друг да я свърши тая работа вместо мене и така ще си се напъвам и ще си гушна малката пикличка!
alliss3, от твоята уста в божиите уши както се казва! Дано!  Peace
Бебочка, нали се разбрахме, че няма да се даваме! Повечко цитронадка и така!  Peace Утре ще идваш ли на училището?

# 179
Трикси няма да мога да дойда че съм на консултация, ааааах само аз ли нямам търпение да родя бе момичета, ослушвам се като глуха акула за всякакви симптоми, имах една контракция оня ден и така се обнадеждих, ама нъцки Crazy Thinking Имам чувството, че ще пренося, хммм.
Трикси какво си се шашнала бе мила, то ако беше толкова трудно и болезнено нямаше да има 6 млрд човека на Земята. Стегни се, не го мисли, каквото дойде, ние сме мъжки момичета, толкова по - трудни и болезнени неща има. А и това е сладка болка, поне така ми казаха всички мами с които говорих. Сетих се за един прекрасен стих на Блага Димитрова, който гласеше долу-горе следното" Боли когато ставаш девойка, боли когато ставаш жена, боли когато ставаш майка, но най - боли да не си изпитала всичките тези болки" Е, не ми е много точен цитата, ще ме извините мацки, но се надявам да съм ви поуспокоила малко Hug
Тука обсъждахте зодията Скорпион, само да кажа че аз сме много добри приятели и почти всичко, което е писано е вярно като характеристика за зодията.
Феел, само да кажа, че ние с мъжо ми сме той Лъв аз Скорпи, почти като вас, само че в обратен вариант. Много е весело  Joy hahaha
Офффф не мога да напиша всичко което ме вълнува, че моя мъж ме ръчка тука да му помогна да си сготви някакви пържоли Crazy Crazy Crazy Тиююю без нас не могат тия мъжки същества Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 21:03 от bebo4ka

Общи условия

Активация на акаунт