Отговори
# 150
  • Бургас
Момичета моля дайте линк към този хороскоп,че ме заинтересувахте,а не ми се рови Blush

# 151
  • София
Копирам поста на мъжа на Еленцето! Пуснал го е в предишната ни тема!

Преди малко препратих по телефона поздравите на Еленцето..
Изпраща ви поздрави и целувки ! Чакайте я скоро онлайн : )

Благодаря ви за подкрепата ! : ) 

таткото на Николета

# 152
Момичета моля дайте линк към този хороскоп,че ме заинтересувахте,а не ми се рови Blush

Заповядай!

http://www.bg-mamma.com/site/content/category/9/16/58/

Майлили, аз лично с мъжки Скорпион по-трудно бих се оправила, тъй като съм Лъв, а между Лъв и Скорпион би имало една постоянна борба за надмощие... не че мъжо не е наполовина Скорпио, но има и от Везните...

# 153
  • Бургас
Фийл покорно благодаря,че помагаш на мързела/демек на мене/ Hug

# 154
Момичета, аз ли съм единствената дето изпитвам ужас от раждането Sad Направо съм на ръба на нервна криза от страх.

# 155
Няма страшно, де, нали всичко ти е известно - в коя болница, с кой екип, в града си, не трябва да пътуваш... От какво те е страх?

# 156
  • Варна
Еми който ще си е с операция, нормално има страх. И мене си ме е страх като Мими, въпреки че се боря да го преодолея и знам че е по-лесно. Все пак си е операция и има упойки и ножове. Мене и от естествено ме е страх де, но това е заради лошите спомени.

# 157
Мен пък ме е страх че не знам все още как ще раждам.Сега ми се въртят едни мисли...........Ако тръгна да раждам и още сме на такава никаква страна дали ще стигна навреме за секциото ужас Rolling EyesВ четвъртък ще ми се избистри вече положението а дотогава гълтам Магнезия и Биогейма пък ще видим какво ще стане Rolling EyesЧувствам се все едно ми е за първи път

# 158
Зависи от гледната точка, и в двата случая може да те е страх, или напротив... Аз просто не мисля за това, чакам да дойде и вярвам, че съм в ръцете на специалисти, които ще направят всичко, което могат, за да се появи бебо на тоя свят...

Само едно нещо се чудя...четейки "Смешно ли е раждането?" Защо на почти всички им бучат система окситоцин, независимо с колко см идват и дали имат продуктивни контракции или не?... newsm78 Не ми е ясно, някой ако е запознат, да казва...  Аз си раждах 8 часа, със силни контракции (бях писала по-горе, че преходната фаза се проточи дори по-дълго) и никой не е споменавал дори за система....

Гери, след като си родила толкова бързо предния път, не си ли обмисляла вариант да родиш беба нормално, въпреки, че е седалищно?... При второ дете се наемат повечето доктори, но трябва да обмислите добре и да си наясно с всички възможни рискове...

# 159
Гери, след като си родила толкова бързо предния път, не си ли обмисляла вариант да родиш беба нормално, въпреки, че е седалищно?... При второ дете се наемат повечето доктори, но трябва да обмислите добре и да си наясно с всички възможни рискове...
Ами не бих се навила честно казано евала на майките които го правят  HugА и то не е седалищно ами е напречно направо си е легнала госпожицата LaughingЛекарите смятата че ще се обърне ама не съм толкова сигурна Rolling Eyes

# 160
А-а-а, виж я мързеланата, лежи си, докат' другите висят! Хитруша е тя, сигурно ще се обърне!  Hug

# 161
  • София
То и мен ме хваща шубето от време на време, ама гледам да не го мисля. Когато се концентрирам върху това че всъщност ми предстои най-щастливия миг в живота се чудя къде има място за страх. Обаче ако изместя фокуса върху това че отивам в болница за да ми правят нещо логично и аз се спичам. Явно зависи как ще погледнеш на нещата. Засега си внушавам, че не му е точно сега времето, а като тръгне ще го мисля. И се надявам във върволицата от събития да нямам време да помисля че ме е страх. в края  на краищата за разлика от други медицински процедури в случая си тръгваме с бонус  малък бебешор.  Simple Smile

Моя мъж е скорпион и мога само да кажа че много хубаво се живее с него. Но сигурно защото и аз съм от същата зодия и много добре ме разбира.  Simple Smile

# 162
Момичета, аз ли съм единствената дето изпитвам ужас от раждането Sad Направо съм на ръба на нервна криза от страх.
О-о Мими  не си само ти . Аз гледам да се държа храбро ,но напоследък  не мога и паниката започва да ме обзема .До сега не го споделях ,защото не искам да ви настройвам по този начин ,но сега като заговори  за страх ...
Точно ,защото имам лош опит от миналия път сега съм толкова уплашена ,че колкото наближава  по-страшно ми става ...
Неди ,ти прочете ли вица ,който писах  за негъра ?Мисля ,че беше на 2 стр. в темата

# 163
  • Варна
То и мен ме хваща шубето от време на време, ама гледам да не го мисля. Когато се концентрирам върху това че всъщност ми предстои най-щастливия миг в живота се чудя къде има място за страх. Обаче ако изместя фокуса върху това че отивам в болница за да ми правят нещо логично и аз се спичам. Явно зависи как ще погледнеш на нещата. Засега си внушавам, че не му е точно сега времето, а като тръгне ще го мисля. И се надявам във върволицата от събития да нямам време да помисля че ме е страх. в края  на краищата за разлика от други медицински процедури в случая си тръгваме с бонус  малък бебешор.  Simple Smile

Моя мъж е скорпион и мога само да кажа че много хубаво се живее с него. Но сигурно защото и аз съм от същата зодия и много добре ме разбира.  Simple Smile

И аз гледам по този начин да се настройвам и мисля, ама все понякога ми се прокрадват и страховете.

# 164
Сега като се върнат мамите и започнат да разказват за ражданията си и като завалят бебетата, всичко ще се изпари - даже ще ви се прииска да сте следващите!  Hug

Салем, виждам, че си тук, чакаме те пак, миличка, да не пропуснеш да се обадиш!!!!!!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт