Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните притеснения на майките след раждането?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните притеснения на майките след раждането?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети относно кърменето, увеличаване на кърмата, справяне с коликите, както и споделяне на лични преживявания и радостта от пристигането на нов член на семейството. Съветите включват идеи за стимулиране на лактацията, утешаване на бебетата и споделяне на лични преживявания и радостта от пристигането на нов член в семейството.
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи след раждане?
-
Какви са преживяванията на майките по време на раждането?

Иначе през деня и част от нощта я слагам да спи в нейната си стая.
Аз си купих лактогонния чай на Хип и се наливам по цял ден с него. Много е приятен на вкус и се пие вместо вода. Правя си и айрян. Много често изтощението от кърменето, което погрешно приемаме за повишена нужда от храна, всъщност е засилена жажда.
Честито на всички нови майчета!!! Да са ви живи и здрави бебоците и само да ви радват
Хвърлям по един поглед, но време за писане не остава
Като ни почнаха в 8 вечерта и едва-едва заспа в 1. А на мен ми се къса сърцето като го гледам как се мъчи
А днес съм като дроб

Днес пък си заспива веднага след като яде!Сутринта обаче реших да я пробвам при нас на леглото да я приспя че кряскаше пак!Еми да ви кажа от 7 до 10 не е мигнала!То не беше пушкане то не бяха крясъци то не беше мъркане и кокорене!И върху мен и до мен и как ли не я слагах и не и не!Не ще да заспи и това си е
Луда станах!И накрая аз съм задрямала!!Като дойде свеки я награби веднагически и след малко това ми ти дете заспа в нея
Ужас!!

Смях в залата!
Получи си подаръка и сега ти пожелавам бърза възстановяване и много хубави емоции.
. Много ми е добре така, а и имам сватба планувана на 27.09
4180кг и видоки 53см (изписаха ни 3100кг и 50см), а обиколката на главата ни е 37,5.
вчера станахме на 1 месец
Личи си на снимката че определено е направил бузки малкия сладур!!Мама добре го храни!Браво на нея!!!Справяте се супер!!как са коликите?Поминаха надявам се