Иван при нас е всеки втори татко, дано на СЕПТЕМВРИйчетата раждането бъде кратко

• 14 819
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мерси, че ме успокоихте за подутите крака!  Hug

Елс, честита дъщеричка! Нека винаги бъде радост за очите ви!

Ирини, засега решавам проблема с нощното спане, като взимам Галина при мен в леглото. Докато я кърмя, заспиваме и двете и следващия път, като се събуди, просто се обръщам на другата страна и пак я кърмя. Засега работи успешно.  Wink Иначе през деня и част от нощта я слагам да спи в нейната си стая.

Между другото, за майчетата, които (като мене) се притесняват за количеството кърма- Страйп е много права, че трябва да се пият много течности!  Peace Аз си купих лактогонния чай на Хип и се наливам по цял ден с него. Много е приятен на вкус и се пие вместо вода. Правя си и айрян. Много често изтощението от кърменето, което погрешно приемаме за повишена нужда от храна, всъщност е засилена жажда.

# 91
Иринии-Бианка будува основно от към 21ч. след като я нахраня до към 12ч.Тогавя я мъчат и коликите и плаче основно по това време.През деня спи повече.Като гледам повечето бебенца са така май newsm78

# 92
Суид, и аз така процедирам, душа. Питането ми е относно будуването на бебоците - по колко време на 24 часа изкарват в будно състояние?

# 93
  • София
Суид, и аз така процедирам, душа. Питането ми е относно будуването на бебоците - по колко време на 24 часа изкарват в будно състояние?

Не будува, защото всеки път като ревне, я слагам да я кърмя. Вероятно това е, защото е още малка и не са ни дошли коликите.

# 94
Какво да ви кажа аз!До оня ден не можех да я събудя да се храни, сега не мога да я приспя през деня като я нахраня ми будува най малко час, час и половина и тя тъкмо се унесе малко и то време за следващото хранене!И аз имам чувството че кърмата ми не и достига!

# 95
Днес май имаме бебевалеж  Heart Eyes Честито на всички нови майчета!!! Да са ви живи и здрави бебоците и само да ви радват  Hug Бързо възстановяване  Hug
Момичета, не знам за вас, но аз въобще не мога да се доредя до компютъра  Crazy Хвърлям по един поглед, но време за писане не остава  Crazy
Ние снощи бяхме с ужасни колики  Cry Като ни почнаха в 8 вечерта и едва-едва заспа в 1. А на мен ми се къса сърцето като го гледам как се мъчи Sad А днес съм като дроб  Tired
Суит, невероятно раждане си имала. А д-р Нашар е и моята докторка  Heart Eyes Аз също съм адски доволна от нея  Heart Eyes
Ирини, при нас всеки ден е различен. Няма никакъв режим - едни дни спи, други будува по цял ден  Crazy
Уанде, Муц,  Hug
Ох, трябва да ставам  Crazy

# 96
Искам да се похваля, че току що направих първата разходка на Крисито, на терасата за 15-20 мин!Много ме е яд за хубавото време, защото съм самичка и не мога да я изкарам навън, а го дават да се разваля!Днес беше чудесен ден!Тук навън е 26 градуса и няма капчица вятър!
Такъв бебевалеж стана, че вече забравям дали съм честитила или не!
Честито на всички нови мами, да сте живи и здрави!
Мойта мома докато спеше много, сега будува много!Сутринта се събуди към 9 и 30 и заспа в 12 и 30, след това се събуди в 14 и още будува и няма изглед да заспи!Дано поне вечерта си спинка!

# 97
Суит браво миличка!!Страхотно раждане е било Heart Eyes
Ние бяхме пак на разходка!!И моята госпойца този път поспа навън!! newsm68
За будуването Ние някой път се мръщим и пъшкаме по 1 час след хранене!Друг път веднага заспиваме!Ето тази нощ тати каза,че почти не е спала!! ooooh!Днес пък си заспива веднага след като яде!Сутринта обаче реших да я пробвам при нас на леглото да я приспя че кряскаше пак!Еми да ви кажа от 7 до 10 не е мигнала!То не беше пушкане то не бяха крясъци то не беше мъркане и кокорене!И върху мен и до мен и как ли не я слагах и не и не!Не ще да заспи и това си е smile3511Луда станах!И накрая аз съм задрямала!!Като дойде свеки я награби веднагически и след малко това ми ти дете заспа в нея ooooh!!Е добре кажете ми как може всеки друг да може да приспи и успокои детето ми само аз да не мога!!Понякога си мисля,че ме мрази нещо!! #CrazyУжас!!
Аз пък исках да питам вашите бебоци прокрясват ли на сън??И пъшкат ли? Ние уж даваме редовно капките за коликите и ме съмнява да е това!Но някой път много силно изревава на сън и след секунда две все едно нищо не е било newsm78
За кърмата аз пия много течности!!Не спирам да пия вода,айрян чайче!!Много добре ми действат!

# 98
Първо честито на всички нови мами Wink много радост и щастие да им носят бебоците Simple Smile
И второ Суит невероятно раждане е било твоето. Направо се възхищавам на твоя мъж какво е направил. Ако беше моя сигурно щеше да обърне очите #Crazy newsm12

# 99
Григ, Елс, Флу....Честити рожби!!  newsm10  bouquet  bouquet

Аз официално преносвам Simple Smile Бях на тонове, бебо е добре, щрака си с пръсти и хич не си дава зор. Иска да е везни и това си е! Simple Smile
Момичета, съвсем откАчам. Снощи сънувах Ирини. Следната сцена. Аз съм в някакъв бебешки магазин (все още бременна) и стоя и се чудя какво кремче против подсичане да взема. До мен на касата Ирини с Джинджи плащат нещо. А малката е на около 2 години, ходи, говори...едни дълги руси косии  hahaha Joy Смях в залата! 

# 100
Оле, оле, оле много бебета се появиха днес.

Честито Шмат, Григчо, Флуч и Елс. Много много прекрасни моменти с малките бебоци. Ето че всичките ще се покажат. Wink

Иринии, моят хубостник още спи повечето време. На ден тук таме (два пъти) по 30 мин да се кокори, но иначе е заспал. Не че се оплаквам, че си спомням какво стана като щерките ми се събудиха на третата седмица.

За кърмата - течности, точно така. Еми то доста повече от половин литър трябва да се прави на ден и това е отгоре на това от което ние имаме нужда. Затова течности са много важни. Аз пия вода като невидяла, а до тоалетната не ходя повече от нормално. Явно си я използвам.
И не се самоконтрирайте - доста е рядко мама да няма достатъчно кърма, а тука ви слушам вече цяла групичка се събирате с такива идеи. Гледайте пелените - ако пикае и ака, повече няма какво да се чудите. Също проверете дали педиатрите ви използват новата графика за разтежа на бебета които са кърмени, а не на АМ, както беше доскоро.

Ох, как хубаво така като бебенца се появяват. Айде, чакаме истории и снимки.

# 101
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ НА ГРИГЧО ЕЛС И ФЛУЧИЯ! Много да ви радват и слушкат и много хубави девойки да порастнат.

Флуч ЧРД мила!  newsm51 Получи си подаръка и сега ти пожелавам бърза възстановяване и много хубави емоции.

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ (за последните 10-на дни)![/color] Да са ви живи и здрави малките съкровища!

Муце да ти е много добричък рожденника и да си ви глези и двете като принцеси.
Бора, Суит добре дошли!
Суит мила, твоята история наистина е страхотна. Обаче като я прочетох на нашия татко и се разколеба за ВИП залата ....

Аз също още съм 2в1, утре ми е термина и се моля поне още седмица да откарам  Praynig. Много ми е добре така, а и имам сватба планувана на 27.09 Wink.

Мона ти направо второто си го сънувала Wink.

# 102
Шейли, от Шматето още нямаме новини. Или ти знаеш нещо, което не казваш?

# 103
  • София
За будуването нашия мъник за сега най-много по веднъж на ден да пропусне сън между храненията. Иначе и при нас е така-веднъж заспива на гърдата докато яде и като се нахрани дори не се уригва. Друг път се кокори и заспива 30-40 мин след хранене.

Иначе да се отчетем- Теди тежи baby_neutral 4180кг и видоки 53см (изписаха ни 3100кг и 50см), а обиколката на главата ни е 37,5.

И да ви почерпя - baloni вчера станахме на 1 месец  baloni

Пораснали сме нали?

# 104
Диде да ви е честито месечето!!
Много добре растете 1 кг за месец!! Hug smile3501Личи си на снимката че определено е направил бузки малкия сладур!!Мама добре го храни!Браво на нея!!!Справяте се супер!!как са коликите?Поминаха надявам се Hug
Абе Шмати да не е родила??Макар че щяхме да знаем!Ама Шейла нещо намекна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт