Иван при нас е всеки втори татко, дано на СЕПТЕМВРИйчетата раждането бъде кратко

• 14 818
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Ехааа днес май ще е един ударен ден  за бебенца newsm44
Елс, да ви е жива и здрава  Антоанета, да расте здраво, щастливо, умно дете за радост на мама и тати. Бързо възстановяване на тебnewsm59

# 76
ФЛУЧИЯ, ГРИГЧО, ЕЛС,ЧЕСТИТИ ВИ МОМИЧЕНЦА - УЖАСНО СЕ РАЗВЪЛНУВАХ И ВИ ЖЕЛАЯ ОТ ТУК НА СЕТНЕ ПРИКАЗЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ С МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ! НЕКА ВИ БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

ЦЕЛУВКИ ОТ НАС Hug Hug

Ех, голяма радост днес!

Ние също не обичаме много биба и шише, малко се мръщим, добре че засега положението е спокойно - нямаме все още колики.

Суити, не се притеснявай за наддаването и аз се бях шашнала в началото, но все си виках щом ака и пишка почти след всяко хранене нещата са ОК! На консултация сме след 15 дена и се надявам наистина резултата да е добър. Моя съвет е никакви добавки да не давате - освен ако не е нещо супер наложително (по предписание).

Ние още си имаме жълтеница  Crazy Не знам какво да правя, но съм решила без паника на консултацията да питам!

Жуже
, мисля че това напъване е заради добавката, ама все пак не съм лекар  Confused  Hug

# 77
Привет!
Суит, разплака ме с този разказ, мила! Hug Страхотен момент сте изживяли, браво!
Честити момиченца на Флуч, Григчо и Елс!!! Хубава дата са си избрали! Да са ви живи и здрави!
Честит РД на Флучия! Каква хубава изненада!!!
Ние спахме по-спокойно тази нощ. /да не чуе дявола/. Ради се буди на 3 часа, нямаше рев и беше относително спокойна. Малко повече съм дремнала и съм по-свежа днес. Но зърната пак са ми разнанени, болят ужасно като захапе и ще се цедя днес , ще стоя гола и ще се проветрявам и ще мажа обилно Лансинох. Thinking Тази седмица, ако не вали планираме разходка. Време е вече.
Това е от нас. Лек ден и хубав празник! Hug

# 78
Влизам и що да видя толкова много бебчета са се родили Heart Eyes
Флу да ти е честита малката  хубава Елена!!Честит рожден ден и на двете ви!! ехх какъв по-хубав подарък от този! Hug
Григ Честита ти радост Зоя! Да расте палава и много здрава!
Елс мъничката Антоанета да не спира и за миг да те радва!!
Много късмет на бебчетата ни и на милите им майчета  bouquetОчакваме ви много скоро!!

# 79
  • Бургас
Суити,  Heart Eyes, благодаря за разказа, цункай малкото, честито на теб и съпруга ти, щастие ви желая; Флучияяяяяя, на теб- невероятната и нежна душа- много гуш и чрд, иска ми се да дойда да те видя даже, такъв хубав човек сиииии, радвай се много, виж хората тук  как те обичат, а Елена вярвам ще е най- възпитаното и великолепно въобще бебе, с радост ще ги запознаем с моята душичка. Идвай си ти по- бързо при нас! Още честитки и прегръдки за Елс, за Григ и техните бебенца!  За Стела и Ния- специални поздрави, за Бизу и дечко Адри също, за Съншайнката и Марто, за Мирката и Мони, за месечинките вчера на Ася, Диди, Юник и Софи и въобще за всички. Ис-ка-ме сним-ки!( скандирам) newsm18. Хайде да споделя, че и наш тати има днес рожден ден, жив и здрав! Иска ми се да ви почерпя реално, ама  как да стане..
http://forum.skycode.com/pic/87102-198950.jpg
http://forum.skycode.com/pic/87240-1220905963_uddf7664_sladkata.jpg
http://forum.skycode.com/pic/86889-waterlarge.jpg
Пийте, вие некърмещите и заради мене едно- две, че съм на сухо аз:)!

# 80
Да са ви живи и здрави девойките, момичета!   bouquet
Всичките с мерки на манекенки. Днес май няма да е моя ден, щом валят принцеси. Joy

# 81
Еййййййййййййй  Муцкааааааааааа да ти е жив и здрав, много да те слуша и да ти помага.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 82
Идвам да честитя на новите мами Simple Smile да са им живи и здрави дечицата и мн да ги радват

при мен си е все същото - 2в1... накрая ще си остана сама тука да кукуригам  smile3514

# 83
Муци, да ти е живо и здраво момчето Simple Smile много да те радва и обича   bouquet Hug

Днес мойто момче ще се завръща към Софето, свърши му отпуската. Много ми е мъчничко...хубавото е че в петък вечерта ще дойде за уикенда, ама... нали знаете. Толкова се кефих на тези седмици с него. Тримата си изкарахме супер Simple Smile

# 84
  • Бургас
Ааа, и честит ден на независимостта Hug
Стелеее, ша слуша ми, къде ша оди, че кат набарам то4илката Joyние с него сега спорим колко убава щерка му родих аз, а той вика- я па аз ква убава ти я направих..
Оня ден решил да я къпе той, аз нещо кво се замотах в другата стая, влизам и какво да види окото ми- нашия тръгнал да я къпе, не и избърсал дупето и в коритцето плуват малки златни лайнца..мухаха..обяснението му е, че нали я къпем..викам беги, че та убих..голям смях падна, кат разплискал тая вода моля ви са, къпе я и се кефи, горд..та а наново..а вчера тъъъкмо след баня я подсушавам с хавлията, и тя се изпика в хавлията, в мен..айде пак наново в коритцето, после пак тръгвам да я подсушавам с друга хавлия, и какво мислите-нашата се оака права и мене наака, цялата ми блуза, окапа ме.. и възлюбения вика- виде ли-оня ден дето ми се смееше Joy, та..идилия..купонът е на линия..оппааа..чак и рима има..та по тоя повод ето ви заглавие:
Есен е, а ние скоро чакаме да проплаче последното ни СЕПТЕМВРИйско пеленаче.
Новичка, споко, няма да те оставя Hug, ще кудкудякам аз оттук, впрочем ти мъж ли си Joy, че ще кукуригаш.. Wink
mari_p, миси, душка и понеже разбрах, че си зависима от мастиката, емблемати4но за празника на независимостта, пий ена за ваше здраве, после още една за наше Joy Hug(сега сериозно- разбирам те много добре, и аз съм била на твоето място, знам какво е да чакаш..любовно търпение му е майката, сигурност, че иде скоро петъка..идеее, иде..а и виж колко бързо минаха 9 месеца, кога бяхме бременюги, кога сме с кенгурчетата).

# 85
Да са честити девойките на Григчо,Флучия и Елс!  bouquet
Муци,Ч.Р.Д. на твойто момче! Hug
Суит-ей тва е естествено раждане!/кой го казва,с 2 секцио #Cussing out/Много се радвам,че така успешно и емоционално е минало HugИ,-чудесни снимки,особено тези,на които Галинка е с кака и батко Grinning
Стел-аз ти коригирах данните на дреба,мацка.Целувки на Ния Heart Eyes
Лу-разбирам,че бебетата са най-добрата помпа,но кърмата ми наистина не е достатъчно.Малката просто заспива на гърдите ми....не искам да рискувам да оставям на такова символично количество кърма.

# 86
Аз излязох за малко за поредния преглед, и какво... само аз си останах........
ЧЕСТИТО на всички!!! И само принцеси!! Страхотно!!! Моята си трае.... Simple Smile

# 87
Новичка, няма да си сама-ще си кукаме заедно  Wink ! Просто нашите са си везнички и си чакат зодията  Laughing .
На всички новообебени - ЧЕСТИТО!
На Флучия - честит двоен празник!!!
Муцка, много да те слушка и гледка рожденника   bouquet !

# 88
  • София
Момичета привет! Ние днес се прибрахме вкъщи с Мила! Много сме добре едиствено пробелма е с много чувствителните ми зърна - като засмуква сякаш ме реже с нож...моля помагайте опитни мами Praynig Изключително се кърмим, но доста ми е болезнено засукването...След малко ще разкажа за раждането. Много ми е хубаво, че си имам дъщеричка, много топло, дълбоко и страхотно чувство...!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕЖДУВРЕМЕННО РОДИЛИ МАМИ! До скоро!

# 89
Суит, великолепно раждане, наистина! Благодаря, че сподели! Hug
Муцито, жив и здрав да е любимия! Чашка бира за кърмачките - не е никак срамно, както се казва  Wink
ФЛУЧИЯ
ЕЛСЧЕ ЧЕСТИТИ ДА СА НЕЗАВИСИМИТЕ ВИ МОМИЧЕТА!
ГРИГИ

Страшно се радвам за новите ни мами!  Simple Smile

Никой нещо не каза за будуването на бебетата...   Confused

Общи условия

Активация на акаунт