КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 792
  • 572
  •   1
Отговори
# 150
Мастерче, честита нова кола!Много се радвам. Да я караш безаварийно, с нея да идваш на срещи и до Варна!  Heart Eyes Hug

Жабче, тая детска градина като в приказка, няма начин да не им харесва на децата. Браво на внучето, че се представило добре във всяко едно отношение - примерен ученик! Peace

Янче, пожелавам и на твоята внучка да и хареса и бързо да свикне. Hug

Марси, радвам се и за теб, че ще видиш в скоро време къщата си подредена и нова и ти да се успокоиш накрая след този проточил се ремонт. Hug

Лека вечер на всички!

# 151
Диде,как си? Как ти мина денят? Hug Hug Hug

# 152
Ами добре Мастерче, изморена съм, ама то повече е от недоспиване. Зарадваха ми се  и колежките и учениците. Утре имам музика в пети и седми клас. Идея нямам какво ще ги правя. Откъде ще я залавям. Още не съм наясно с учебното съдържание, разпределения. ШЪ са оправя някак си и ШЪ свикна - няма на къде! Laughing

# 153
Ееее,браво Диде...  bouquet  bouquet  bouquet
Нищо,ще свикнеш на програмата скоро и после е на самотек работата.....
Много се равам на положителните ти емоции  Hug Hug Hug

# 154
  • София
Честити ученици на Жабката и  Янка! Да свикват бързо с градините и да не се разболяват. Градината на Краси е много хубава. Дано не приемат болни деца като в държавните.
Мастерче, честита кола! Безаварийно каране из София и страната. Какъв цвят е голфа?
Сега по-лесно ще ходиш на работа, ама това не значи да си денонощно там. Има и други места, където може да стигнеш с кола. И Пламен смени няколко голфа, и таксито му беше такова/преди години/.

# 155
Аиша,беличка е..... Crazy

# 156
Мастерче, честита ти кола!
Да си жива и здрава, да си я караш, а тя да не ти създава проблеми!
Ти си умничка и внимателна, да нямаш проблеми и с КАТ!

Жабче, много хубава градината на Краско, чудна!

travel  car003

# 157
Момичета,БЛАГОДАРЯ ВИ за пожеланията от сърце!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
  • Кубрат/ Пишурка
Желязна лейди!!!И моята щерка е в Трошево срещу МОЛа.В бл.80 на 10 ет.Като дойда в неделята след 17 декември (тогава Анжелка става на 2год.),може да се видим.А щерката също е от нашия форум,но пише само,когато е у дома.Иначе няма комп.

Жабче,нямам думи за градината!Сигурно си струва парите!Не че те са най-важните!Но все пак.

Мастерче,честита ти количка!Да си жива и здрава да я караш!И хич не се давай на разни принцове!Дано намериш един трезвомислещ,но и малко романтичен Човек,който да те разбира и обича!
 Току-що свърши Алисия!Малко не ми приличаше на румба,но те знаят по-добре!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 20:44 от baba qnka

# 159
Влизам да ви пожелая лека и спокойна нощ на всички!

# 160
  • София
Лека нощ и от нас с Ани.

# 161

Л  Е  К  А       Н  О  Щ     М  И  Л  И  Ч  К  И !   

luvbed luvbed luvbed smile3524 smile3524 smile3524 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep

# 162
  • в малка спретната къщурка
Честит автомобил Мастерче !Безпроблемно каране и приятни преживявания по пътя.
Честито на новите ученици.В такава градина като на Краско и аз искам да съм  и на същите годинки. Laughing
Поздрави на екипа на КГБ от мен и от Фенчо.Често си говорим за Вас.Чакаме новата среща.

Лека и приятна нощ !

# 163
Аз ви казах лека нощ, но се порових из другите теми И ПАК СЪМ ТУК!

Фурийче, Фенчо, и аз чакам следващата среща!
Жабчето тези дни ще провери по Витоша, какво има свободно по- така- "като за нас" и ще ни предложи.
Може би наистина ще се видим в началото на Ноември!

Аз утре съм на екскурзия с Пенсионерския клуб, ама вижте какво е гадно времето- дано поне не вали!
Ще ходим на Чудните скали в с.Аспарухово/Ченге/, с.Партизани и с.Арковна където имало туристически комплекс "Гюрлата".
Дано времето се оправи!

Л Е К А!

# 164
Добро утро милички!

Приятен ден на всички!

Във Варна е студено, но поне не вали и няма вятър!

След малко тръгвам, така че ще споделя впечатленията си от екскурзията привечер.

Чао, за сега!

running jump travel bye

Общи условия

Активация на акаунт