КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 790
  • 572
  •   1
Отговори
# 135
Мастерче, и ние имахме Голф до ноември  миналата година, много си го обичах и уважавах. Сменихме го , защото ние много ходим по баири и лоши пътища и с болка се разделих с него - вършеше ни чудесна работа. Поздравявам те за избора - желязна машинка е!  bouquet
Шпунц - на пода в две стаи и на стената на едната стая(хола) Нататък като си пренесем стоките и си намеря кабелите и си вържа нета ще покажа и снимки, ако искаш. Аз видях вчера хола и ми хареса - не бях виждала на живо как стои.

# 136
  • София
Благодаря ти Hug Hug Hug Hug

[....и да бъдеш с принца...

Досега от принца на бял кон ,при мен е дошъл май само конят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  Ще ще важното е че с кола ще обикаляш повече насам натам и може пък ти да го намериш,на днешно време жените са по активната страна.

# 137
Здравейте всички! Успях да стъпя до компютъра. Благодаря на всички за окуражаващите и топли думи. Във Варна живея в Трошево, до МОЛовете. Радвам се, че сте така задружни. На снимките изглеждате много свежи и позитивни. Днес ми е труден ден, че има много и непредвидена работа за вършене, че и родителска среща на малкото. Ама то за това е работата-да се върши. А за бебето и аз се радвам, но повече ми са притесненията. На второто внуче сигурно ще съм по-смела.

# 138
  • Видин
Наборееее, честито ти ново возило!!!
Да си го караш със здраве и безаварийно!

newsm51 newsm51 newsm51 motor motor

Жабче, честито ти ученик! HugГрадината е наистина прекрасна! Hug
Янче, и на теб честито ученичка! Hug
Марси, вижда му се края вече! PeaceЩе чакаме снимки да знаеш Peace
Мимче, свикваш полека лека с работа, нали? Flutter

Данчо се прибра от София.Записали са го за другия месец за 13 октомври за постъпване, че сега е пълно в болницата Sad

Лека вечер на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 139
Пропуснах да ти кажа - добре дошла при нас Jeliaznata LeIdy ! Дано ти е хубаво и спокойно при нас!
Аз съм оная баба, която прие със страх новината за внуче - сега си имам прекрасна внучка на година и половина, която много обичам.
Приятна вечер, момичета - прахосмукачката ме чака! Grinning

# 140
Благодаря ти Hug Hug Hug Hug

[....и да бъдеш с принца...

Досега от принца на бял кон ,при мен е дошъл май само конят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  Ще ще важното е че с кола ще обикаляш повече насам натам и може пък ти да го намериш,на днешно време жените са по активната страна.
Ааааа не искам такъв  Crossing Arms
Пък и на мен ми е омръзнало все аз да съм инициатора за всичко Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Марси,значи си познавач на Голфа...И ценител също  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 141
  • тук и там
Браво на Краско!Доволно е детето,спало,играло даже и приятели си е  намерило още първия ден.Нека все така с мерак да ходи на ДГ.Някои деца в началото им е интересно ,но след 2,3 дни си поплакват.Дана Краско не е от тези деца.
Янче,дано и твоето хубаво внуче също свикне бързо и с мерак да ходи на ДГ.
Мастерчеее,честито!И аз да ти пожелая с мерак и кеф да си я караш,да обиколиш България с нея,безпроблемно шофиране.
Марси, радвам се,че вече виждаш края на ремонта,но затова пък ще имаш мнохо хубав и уютен дом.
Танче,понякога излизам с приятелки,но днес беше служебно.
Шпунц,как е Вели,как е бъдещата мама?
Фурийче, как сте с Фенчо?Скоро с теб не сме се чукапи /за наздраве/
Скоро Мони4ка не е писала.Дано всички да са добре.

# 142
  • София
Абе искам да кажа ,че няма да ти дойде на кракаи ти трябва да смениш пейзажа. А ,че той като те види ще се влюби съмнение няма. Heart Eyes Hug
  bouquet Желязната лейди добре дошла. Да дочакаш живо и здраво внуче и ще видиш как желязото омеква...
 Аз скоро получих за втори път такава новина и следя в транс отчетните на априлки 2009. Да съм в крак с новостите. bowuu
 Марси снимки чакам с нетърпение.
 Жабче каква е таксата ,че не видях в сайта?
 Мими Вели му е скучно в това лошо време,а Оля почти не яде ,че и се гади....

# 143
МАСТЕРЧЕ,ЧЕСТИТА КОЛА!ДА СИ Я КАРАШ СЪС ЗДРАВЕ И ТЯ ДА ТИ СЛУЖИ БЕЗАВАРИЙНО!
  car003сега си мобилна и не чакай принца,а отиди и намери някой истински мъж/права е шпунц/ kiss

# 144
  • тук и там
Ох, милото,дано да е само през първите месеци,че така до края е голям тормоз за нея и за вас.Не помагат ли хапчета,шоколадчета.

# 145
  • тук и там

car003сега си мобилна и не чакай принца,а отиди и намери някой истински мъж/права е шпунц/ kiss

Аме,че така де.

# 146
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Шпунц , таксата е към 400 лева. Всичко влиза в нея и езиците и зниманията.
Че даже имат две междинни закуски от плодове и зеленуци.  Hug

# 147
Мастерче честито  car003 Лека и безаварийна!

На всички пожелавам спокойна вечер и приятни емоции през следващите дни!

Следващите 2-3 дни няма да съм при вас  -
пак стягам багажите за София -
този път да си посрещна сина/американеца/

# 148
. А ,че той като те види ще се влюби съмнение няма. Heart Eyes Hug

Да бееее  hahaha hahaha hahaha hahaha
Направо ти повярвах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
хи-хи-хи-,ха-ха-ха  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 149
Здравейте момичета минавам само да се запиша в новата темичка.
Сега ще ви чета и после ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт