КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 730
  • 572
  •   1
Отговори
# 120
  • тук и там
Здравейте момичета!

Върнах се от работа,но след час пак ще излизам.
Жаки,стискам палци за всичко добро.
Габка,майсторка си значи,а аз унас на тапетите съм калфата.Само режа и нанасям лепилото.
Миналата година ги махнахме и сега сме на латекс-кога се изцапа мажа и така.
Габи,съвет не мога да ти дам,защото не съм патила.Послушай всички,които ти писаха,защото всички те ти дават правилния съвет.Колкото по бързо,толкова по добре.Действай и късмет.
На всички бабини малчовци многоо Hug Hug Hug Hug Hug

На всички баби и мами на малчовците многоо Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
Деси, Янче, Диди радвам се ,че не съм вече сама!
Деси и тук си е студено, но поне не е много мрачно. Абе търпи се.
Янче, аз цяла сутрин четох наистина.
Диди, радвам се, че първия ти ден мина успешно, то е нормално да има притеснение и умора докато влезеш в релсите Laughing
Аз вече виждам края на ремонта - малко остана и ще нанасяме мебелите. Чак не ми се вярва! В неделя с едни приятели изчистихме голямата мръсотия, малката ще си я чистя като се нанесем. Голямо черпене ще черпя като стане!

# 122
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
ЦИлИФки и гушки на всички.  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Днес Краско беше за първи ден на детска градина - първа група.
Не е плакал нито сутринта , нито през деня. Играл си е , изял си е всичко кво са му дали , че даже и на английски език е бил.  Laughing И англичанката е била впечатлена как повтарял думичките.  Crazy Даже и на обяд е спал без никакви претенции да има.  Peace От може би година той на обяд не спи. Случва му се изключително рядко.  Thinking
Сега си е изял закуската и майка му го взе и утре щял да ходи пак и да си играе и да види Радка и Надка (така казва , явно някой деца така се казват).  Joy
В група са по 8-10 деца , имат страхотни играчки и занимания и детето е доволно. Важно , че иска да ходи и утре и всеки ден.  Grinning А ние такова претеснение му ударихме как ще е , пу-пу да не са му уроки тръгна повече от отлично миличкото то.  Heart Eyes
Ще учат и руски  език , ма незнам кога имат занимания , съвсем ще се умешаме.  Joy
Важно на детето да му е кеф да ходи и да се чуства комфортно. И явно има значение , че на учителките не казват госпожа .... , а кака .... Боби в случая. И е само по една учителка , само лелките или сестрите (не разбрах точно) са на смени.
Е поФалих сЪ , са да почна да чистА , че цял ден бях в разходки.  Blush

Момичета , да попитам , някой да има силна връзка в енергото?
Може и на лични да ми драсне. Мерси.  Hug

За сега лека вечер.   bouquet Heart Eyes  bouquet

# 123
  • Кубрат/ Пишурка

Жабче и нашата варненка е днес за пръв ден на ясли,но само за един час.Такава била политиката на яслата - постепено да свикват.

Блазе му на Краско,че са толкова малко деца!Нашият Криси е във филиал в апартамент и са около 30 деца в един хол!Чак не мога да си представя каква гъчканица е!

# 124
Жабче, Янче -На добър час да им е на малчовците! Hug Дано няма проблеми и да ходят доволни и щастливи на ясли и градини!

# 125
Танита и Гъбката - здравейте и вие!

# 126
Жабче, честито ти ученик! Все така с мерак да ходи и да е активен! Браво на бабиния отличник!

Янче, честито ти и на тебе ученичка! Дано бързо да свикне с децата!

Марси, наистина малко е останало и му се вижда краят! Здравей, мила съквартирантке!

Мими, още не си се прибрала и хайде пак навън! Какво е това хайманосване, сядай на компа!

Диди, значи абитуриенти ще имаш май месец?

Габи, и аз не съм се сблъсквала с такъв проблем, но си действай по законен ред и си търси правото! Успех!

# 127
Moмичетааааа,имам си вече собствена колааааа.Днес я купих официално
(Фолксфаген - голф)

Черпя по случая....

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 16:54 от TheNMaster

# 128
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря , момичета за пожеланията!  Heart Eyes

Янче , ние не се класирахме за приема и Краско е в частна детска градина. Ето я http://www.ezhko-bezhko.com/pages/in_kindergarten.html

Мастерчеееее  Hug Hug Hug със здраве да я караш и по-хубава да си купиш.   bouquet Безаварийно шофиране.   bouquet

# 129
Жабче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много благодаря!

Прочетох за Краско  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Браво на детето! Нито плакал ,всичко си изял,че и спал  hahaha hahaha hahaha hahaha Ми интересно му е на детето.....Нека,нека....

# 130
Мастерче, честито! С мерак да си я караш, на прекрасни места да отидеш, щастливи моменти да изживееш с нея! Да ти донесе много късмет! Много се радвам! Hug Hug Hug Ако искаш разкажи каква е?
Хе, хе, Танитка! На следващата среща пак сме заедно, че се харесахме сериозно! Grinning А на ремонта наистина му се вижда краят. Малко остана от корка да се довърши в едната стая и можем да носим мебелите! newsm68 newsm44 newsm68
След работа ще отеда да видя спалнята - тя е с корк в бяло - дори не мога да си представя как изглежда newsm78 Снощи са я довършили.Ще отида да и тегля една прахосмукачка от мерак! Grinning

# 131
Марси,благодаря! Количката е Фолксфаген-голф...

# 132
  • София

Мастерче честито ,да те отведе на романтични и екзотични места и да бъдеш с принца...
 Жабче браво на Краско,то детето си има нужда от деца.
 Янче дано бързо свикне Анджи.
 Марси само на пода ли е корка или и по стените,чакам снимки.

# 133
Ей Марси,
Много се радвам за това че му се вижда края на ремонта.Браво.
Мастерче,
Кога да те чакам с колата да дойдеш до Габрово?
Жабчо,
И аз с кеф бих тръгнала на такава градина.

# 134
Благодаря ти Hug Hug Hug Hug

[....и да бъдеш с принца...

Досега от принца на бял кон ,при мен е дошъл май само конят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт