КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 812
  • 572
  •   1
Отговори
# 225
Добро утрооо момичета ! Hug Hug
И при нас вали и е мрачно и единственото ми желание в момента е да се гушна  с меко одеалце на дивана Grinning... ама на работа няма дивани Joy Joy
При мене на работа такъв ден се води като ЛАУ- лоши атмосферни условия и работата в рудника спира- така ,че за днес момичета никаква работа в къщи ! ЛАУ! Joy Joy Joy
И за да не се чудите какъв е тоя рудник - сигурно сте чували за Мини "Марица Изток" Раднево?
Е те там се трудя аз! Grinning
Ама не в рудника де - ами из административните сгради Joy Joy

Мастерче - благодаря за закуската ! Hug
Дано на пук на мрачното време да имаме един спокоен и усмихнат ден !  bouquet Hug

# 226
  • София
Добро утро момичета кокичета. Аз съм на чай,благодаря за кафето и закуските. Снощи ме втресе и веднага се омотах с родопско одеяло и пих греяна ракия,но днес съм парцал. Пиша на тъмно ,че Вели не ми дава да светна лампата дразни се от светлината.Излежава се в леглото си и гледа музикален канал по тв-то и припява на негов си език.
А ето ви малко есенно настроение.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 09:52 от Шпунц

# 227
Еееее,Шпунц  Sad Sad Sad
Дано да се оправиш по-бързо,че е много гадно да си болен....

Какво ли стана с Марси?!  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
МАРСИИИИИ,как си днес? Оправи ли се или те тръшна и тебе вируса?
Ох,дано да си добре... Praynig

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 09:16 от TheNMaster

# 228
  • Пловдив
РИМАР,ФУРИЙЧЕ,ЯГЕ,МАСТЕРЧЕ,ГЪБКА,ШПУНЦ, ДОБРО УТРО МОЧИЧЕТА !
Както винаги най дейните сте сутрин.. Hug Hug Hug Hug

ШПУНЦ оправяй се мила че тези малките около нас няма кой да ги гледа нали знаеш Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЯГЕ всеки има такива периоди в живота си и му се струва че не може да изплува над водата но вярвай ми че човек ако помисли  за СЕБЕ СИ и да е малко егоист...всичко идва на мястото си.
Не се ли пребориш с това  си смазан от  ударите на живота .
Аз също не можех три години бях в това положение но го преодолях и ето всичко се оправи .. Hug Hug HugТи знаеш за какво говоря  Hug Hug Hug
За това се стегни и пиеш МАЙНАТА МУ всяка сутрин вместо кафе и това е. Hug Hug Hug

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ МИЛИЧКИ ....

# 229
Здравейте!
Клона празееееееен! Защо така? Къде сте милички!
Във Варна облачно, малко ръми- малко спира, едно ми е отпуснато, сънливо, главата ме наболява....
Идва ми да легна, да се завия през глава и въобще да не мисля, че след два часа пак ще трябва да им слагам да ядат!
А къщата ми е на вили-мотовили..... и чака "рука Танитина, през лето двехиляди и осмо" да пипне и да я подреди! О М Р Ъ З Н А Л О    М И   Е!
Ооооо-х, и да се жалвам, и да стискам зъби- пак мене чака! Да си плюя на ръцете и да започвам, че и пералня ще пускам- нищо че времето е майнинско, и Бори си поръча супа топчета- и нея да я мятам! Съдбааааа!

# 230
  • София
Танита важното е ,че си щастлива баба,а къщната работа кога как дойде,най напред супичката на Бори. Wink
 Зичка болна не болна ще се стягами точно това няма да позволи на болестта да ме надвие. Hug
 Няма да имаме вода от 10 до 22 поради авария. Веселба. Досега пълних съдове и съдинки,а чакам и да ни проверяват водомерите. #Crazy

# 231
  • София
Добър ден и благодаря за кафето.
Изпратих работниците да изкарват пари, разчистих стаята на Ани. Сега и слагат щори. После ща, не ща трябва да ходя в центъра да плащам на Пламен тел. Беше в група с родата до миналия месец и нося парите на бившия младежки дом/паметника  на Левски/. Не ми се мисли за задръстванията в това време. После малко пазаруване и следобяд ще се прибера благополучно.
А какво ли за вечеря? Все не мога да го измисля, ще проверя във Фантастико.
Болните, взимайте Колдрекс или друго и се лекувайте. Аз като усетя, че се разболявам започвам  с  разтворим Аспирин с вит. С.
Танита, и да се жалим и да не се жалим - накрая  нали сме в къщи, нас чака оправянето.
Мастерче, как с кола в дъжда?

# 232
  • Видин
Здравейте, момичета!
При нас времето е отвратително - облачно,мрачно и ръми...И настроението ми е същото Sad

Шпунц, Марси, дано скоро минат вирусите! Peace

Таниткее, а други снимки от екскурзията?В по-близък план? Party

Зиче, записали са мъжа ми за постъване в болницата и за изследвания пък ще видим как ще се развият нещата Crazy

Яжке, настроението ти е май като моето, но се надявам че ще звучиш по-ведро следващия път Hug  

На всички приятелки-писателки много прегръдки!

# 233
                       http://i270.photobucket.com/albums/jj98/tggp/hello/036.gif
                       Явно навсякъде времето е отвратително! Sick Настроението също пада. Sick
                       Яжке, ти тая сутрин ме разби.Аз да го бях писала нямаше да е толкова добре казано. PeaceМалчовците са на ДГ,а аз се чудя какво да правя.С нищо не ми се занимава.Гонят ме едни нерви. Sick Чакам утре и другите да си дойдат,че не съм ги виждала цял месец.
                       Зиче,трудно е ,миличка,но пък си струва.Аз точно за това се ядосвам,че не съм си в къщи с тях,а трябва да ходя на работа.Като почета малко в темите за моята работа и побеснявам.Не искам да започвам тази тема,че край няма.Винаги се сещам за приказката,че в БГ всички разбират от футбол и образование и за това няма нито едното,нито другото. Mr. Green
                        Лек ден ви желая , момичета , макар и дъждовен и тъмен.

# 234
Мастерче, как с кола в дъжда?
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
МНОГО трудно бееееее  Crossing Arms
Ама си спазвах прилична дистанция да не взема да се подхлъзна и да се прасна в предния,спирах по-отдалече и така се добрах. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ма то едни води текът,не се вижда добре....Ох,ама ще трябва да свиквам.
Още трябва да упражнявам паркирането,че това ми куца в момента  Whistling Whistling Whistling

# 235
Къде се губите в този дъжд, клона почти празен!
Само Мастерчето и Аз!
Мастерче, ти си Гюро Михайлов в дамски вид! Дъжд вали, слънце грее, складове гърмят- ти на пост!
Аз-  колкото не ми се стои в къщи, толкова по ми се налага! Или слугински задължения, или бабата ще ми е създала проблем! Писнало ми е!
Изметох, изтупах, минах със стирка, постлах, супата изключих, седнах да ви изчета и сега ще избърша и праха, вземам душ и се завивам през глава- от сутринта си мечтая!
Навън така гадно вали и е студено!
Снощи прибрах одеалата и спахме с юрган, за срамотиите още от Септември!
Ама стари хора- студено ни е!

# 236
Гюро Михайлов.... ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Голям майтап!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сега ще има цял ден да си се смея..хи-хи-хи.....

Танче и при нас вали и е студено....Явно в цяла България е кофти времето  Tired

# 237
Мастерче, весели сме Варненки, обичаме да се смеем и не се страхуваме, че ще ни се появят бръчки! Ха, ха, хаааа....

Малката ми дъщеря е в София, обажда се по 2-3 пъти на ден и днес каза, че вали.
Рано захладня, но това е - природа!

Жаки, нямам други снимки защото апарата не е мой и ни снимаха само общо.

Внука и дядо му се прибраха от школото, отивам да си храня мъжете и бабето.

# 238
  • Пловдив
Мастерче това е за теб ..

# 239
Зичееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Малкия май спи,щом си имала временце да пуснеш тая хубава картинка  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт