КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 802
  • 572
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро!
Желая ви хубав и слънчев ден.
И тук е студено, но поне не вали.
Мастерче, честита ти кола /и ние си имаме един боен голф/. Да обиколиш всички красиви кътчета на България , че и навън.
Нямам време да изчета по-назад. Довечера вероятно ще стане това.

# 166
Добро утро  мили приятелки ! Hug Hug Hug

Да започнем деня подобаващо! Grinning
Заповядайте!

Приятен ден за всички!!! Hug Hug Hug
При нас се очертава слънчев ден - за сега !
 Simple Smile
Мастерче- честито ти возило! Grinning HugБезавариен и  безпроблемен път !

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 08:07 от gabkata

# 167
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Снощи вече карах моята си кола  Joy Joy Joy хи-хи-хи.....Голям кеф!  Party Party Party
Жоро(колегата) ми вика"Абе ти караш днес много хубаво.Виж,че изобщо не се обаждам да те наставлявам.Все едно ,че твоята кола си караш WinkJoy Joy Joy Joy

# 168
  • в малка спретната къщурка
Добро утро !

Габка,благодаря за кафето.Как си с мускулната треска?
Мастерче,значи голфчето те слуша Laughing.
Времето при нас е мрачно,снощи валя дъжд и май и на мен ми е мрачно.
Мързел ли,какво ли е незнам,но не ми се мърда.Работа има колкото щеш,
но не ми се гледа към нея Joy.
Марси,чакаме снимки от обновения дом.

Лек и приятен ден на всички

# 169
  • София

Здравейте.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 10:06 от Шпунц

# 170
  • София
Добро утро, заминавам по задачки.

# 171
  • тук и там
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА!
Снощи не можах да ви пожелая лека нощ.Заспала съм пред телевизора.
Сега ще се изкъпя и приготвям за работа.
Благодаря за закуската и кафенцето,Габка.Премина ли муск.треска?
Аз имам проблеми с рамото и лакетната част на дясната ръка.Дали е от преумора или от друго незнам,но болката е голяма.
Приятна разходка на Танита и дано времето е с нея.
Приятен ден на всички!До довечера.

# 172
Манго се прибира в къщи пиян до козирката,но незнайно защо носи  в ръка точилка.
Вижда го Айшето и се хваща за главата:
-Малееее,Манго....Чаветата гладни ходят,пък ти мебели купуваш....

---------------

Съсед пита през оградата:
-Съседе,прасетата ти пушат ли?
-Ми не.Що бе?
- Аааа,значи кочината ти гори.

# 173
Добро утро и от мен!
Габи, мерси за кафето и закуската!
Мастерче, мерси за доброто настроение! Радвам се, че снощи си се запознала с количката и явно сте се харесали!  Hug
Снощи си прахосмучих новите стаи - много си ги харесах! Днес ще довършат корка на хола, че малко не стигна материала.
Утре ще носят и сглобят спалнята. Другите мебели ще ги уточнявам днес. Абе започна краят на одисеята!
Хубав, успешен и много усмихнат ден на всички момичета! newsm51

# 174
  • София
     Добро утро момичета! Вчера след обяд излязох и след като си свърших работата отидох до Кауфланд да понапазарувам.И когато се прибрах беше започнал Биг Брадър,та го гледах до някое време - след това той ме е гледал/как дрема/Събудих се по никое време и направо се пренесох в спалнята.Сутринта пък бързах да сготвя,че днес ми е натоварен ден.Сега чакам да дойдат от Софийска вода за един ремонт на стар водопровод,който вчера ни наводни.
     Мастерче,честита ти кола!Да ти служи вярно и да изживееш с нея само приятни моменти.
     Жабче,браво на Краско!Оправно дете,като баба си. Когато станеш на възрастта на Танчето може да си вече и прабаба,щом още в първия ден има вече две приятелки-
 -и то момичета.
     Диди,радвам се с теб на обичта на учениците ти!
     Марси,хайде най-после да се успокоиш с този ремонт,че това е голям тормоз.
     Шпунц,ха дано и аз започна скоро да изпадам в твоя транс!
     Янче,аз съм пропуснала ,че Анджелка ще е на детска градина.Пиши ми как свиква,защото и Вики е на нейната възраст и снахата няколко пъти спомена,че иска да я изпраща и нея.
     Момичета,нямам време да спомена всички,защото дойдоха от Софийска вода и отивам да настоявам да източат водата от двора и от строежа.

# 175
Почти приключих с чистенето.Баницата е изпечена,сега ще прибера завивките и пътеките от простора и ще си дам кратка почивка.
Яжка,да не съм в момента на твоето място,трудно е да се разговаря с тези,а и когато е за проблем,все едно човек отива на война.Дано преговорите минат успешно за теб.
Марси,когато всичко е готово,забравяш за трудностите,незгодите и неприятностите.Остава ти да се наслаждаваш на красивото и приятното.
Мастерче, Joy Joy Joy

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
Оооо,Фурийче,много шеташ днес.....Дай малко почивчица бе.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Как си иначе?

# 177
Тя, Фурийката, ако не се вихри на работа, го прави в къщи! Laughing Май не може да стои без работа! Hug Каквато е елегантна и жизнена, представям си я как хвърчи из къщи! Grinning
Мастерче, Голф - много добро, бял Голф - още по-добро!  Hug Какъв е (числото след Голф? ) - за да си го представя съвсем. Много му се радвам!
Яге , справиха ли се тия от водното? Дано нямаш проблеми! Hug

# 178
  • София

Шпунц,ха дано и аз започна скоро да изпадам в твоя транс!

Яжка желая ти го от все сърце.
Ние си направихме една дълга разходка и детето яде с голям апетит,ако рече и да поспи няма да има грешка. Само като спи мога да свърша нещо, иначе пакости....

# 179
Марси,Мастерче,все по често ми се случва да мързелувам.Решила съм да пипна всички ъгълчета в къщи тази седмица,но лека по лека,стая по стая и когато свърша.Само да не протакам,че виж трябва пак така да почвам Joy Joy Joy
Мими се оплакваше от болежки сутринта,то и при мен лявата ръка с плешката пак се обажда,но "Майната И",може би е от времето Laughing,така намирам причината.
Шпунц,как си ? От внучегледане,не оставя много време за нас. Тя лентичката и снимката показват,че на тази възраст пакости няма да липсват.Така е по добре,нека да са щури,а не заспали децата,така са и по умни.
Тази седмица съм втора смяна и от работа ви следя.Като гледам часовника,не ми остава много време.
Поздрави и от Фенчо,прибра се и си хапва баница.Тестяното му е любимо,то и добре си му личи hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт