КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 797
  • 572
  •   1
Отговори
# 180
Мастерче, Голф - много добро, бял Голф - още по-добро!  Hug Какъв е (числото след Голф? ) - за да си го представя съвсем. Много му се радвам!

Марси,Голф - двойка,двигател 1,6.....Всички казват,че тези били най-добрите от този клас....За двойката говоря....И аз много му се радвам на коленцето.Много е запазено,ВСИЧКО й е подменено

# 181
Мастерче- имаме двойка и тройка - и моето мило така казва - не заменям двойката за тройка!
Тройката я оставяме на дъщерите- те нали не разбират ,ама е по-нова и се радват Joy Joy Joy
Фурийка и аз имам едни такива планове за всяко кътче от дома,ама като се прибера вечер от работа,  докато  приключа с ежедневните задължения  - то не останало време Grinning
Разчитам на събота и неделя - само че не знам точно коя ще е Joy Joy Joy
И мен ме наболява врата и гърба ама аз викам ,че е от ЕГН-то и времето
А мускулната треска - като се пораздвижих снощи пак - днес почти я няма.Работа му е майката! Joy Joy

# 182
Мастерче- имаме двойка и тройка - и моето мило така казва - не заменям двойката за тройка!
Тройката я оставяме на дъщерите- те нали не разбират ,ама е по-нова и се радват Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Така е,така е....Моята количка я избира моят човек,който ни поддържа колите с колегата.Той това си е учил и много разбира,има си частен сервиз,познаваме се от години....та така....От него знам,за плюсовете и минусите на Голфа.....

# 183
  • Кубрат/ Пишурка
Да се включа и аз от работа набързо.Снощи дори не ви пожелах лека нощ,че моят набързо изключил компа и легнал.Та не посмях наново да го включвам!Днес ще бъда на мама момиче и ще спя тук,така че ще липсвам довечера.
 Жаки не се обади май какво стана с изследванията на половинката.Все още стискам палци.

Яжке,Анжито тръгва на ясли,а не на градина.И ще не ще ще свикне.Още повече,че сега карат постепенно:днес един час,утре-два.Ние като сме ги оставяли веднага за по цял ден да не би да не са свикнали!

Мастерче,двойка ли,шестица ли - важното е ти да си я харесваш и да си я караш с лекот
   ХАЙДЕ ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ И ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ САМО ХУБАВИ НЕЩА! И да не плачете за мен - утре съм при вас!

# 184
  • София
    Дойдоха ,видяха и отидоха да спират водата на цялото село,че не им държал крана.И след това ще копаят.Да,ама минаха 3 часа,откакто спряха водата и още ги няма.
А,аз си мислех след обяд да отида на работа. Днес ще чакам,а утре отивам в Младост в Софийска вода и ще се разправяме яко.Водата се е просмукала по тухлите чак до горната плоча.А вътре има вода до прозорците.Най лошото е,че като вляза в тоалетната на къщата в която живеем чувам как водата се стича в канала.Това значи,че водата влиза в основите на тази къща/те са свързани с канала/.Знам какви поражения може да нанесе ако подмие основите,но никой не го е грижа.Оставиха цяла нощ водата да тече с голям дебит.
   Ей,рак ще ме хване....Отивам да пия валериан!

# 185

Ей,рак ще ме хване....Отивам да пия валериан!
Това да не го чувам..... Naughty
Ама-ха! Здраве не се купува.....И аз като закъсам със здравето ,заради нерви и още повече се ядосвам.Ама и да се пукна през гърба от яд,вече съм вдигнала кръвното....Така,че прави каквото те успокоява.....

Тя Дидя ми беше казала веднъж,че се чуди как издържам толкова часове на работа,пък като се върна и готвя...Ами готвенето ме успокоява и затова правя по някой аламинут Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 186
  • София
       Току що дойдоха трима души с две коли,трасираха с апарат тръбата , очертаха със синя боя къде да се копае и си отидоха.Сега чакам багера да дойде и ще се мотая около тях,за да не си тръгнат преди да са изсмукали събраната вода.
       Мастерче,сина ми имаше едно време Голф-1кабрио и беше хубава кола,но я продаде.Само дето на мен много ми духаше в нея.

# 187
Моята е с покривче и парното е страхотно,така,че няма да ти духа като те возя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 188
  • София
    Ти на работа сега с колата ли ще ходиш! Че имах едни планове...ама докато се наканя и ...нъцки!

# 189
                        Добър ден и от мен! Laughing Наработих се и днес.По-скоро постопих си нервите и днес.Като съм спала когато съм учила  Mr. Green да си нося последствията,та да ми дойде акъла в главата.Как можах да се хвана с тази педагогика  Sick
                        Хайде да ви започвам под ред  Laughing или поне тези дето сте ми под ръка  Mr. Green
                        МАСТЪРЧЕ,ЧЕСТИТО ТИ ГОЛФЧЕ И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО КАРАШ,ДА ТЕ СЛУША И КАТО СИ НАМЕРИЛА КОНЯ ДА ТЕ ЗАВЕДЕ ПРИ ПРИНЦА! Peace
                        Жабче,то Красето си знае работата.Голям мъж няма да плаче като бебе,я! Laughing Оправно си е детето и се радвам,че така лесно се е съгласил да ходи на ДГ.
                        Янче,твоята кокона на колко беше?Извинявай ,ама вече ги обърках. Embarassed Дано бързо свикне с яслата.Това почасово приемане много ни бърка работата  Sick Свикна нашата Дудя да ходи,ама се пазари да не спи. Mr. Green Щом рекът да я сложат в кревата и веднага "Моооооооят дяяяяяяядо доди вземе Ненка!" и до тук.От там нататък им завиждам,побърква ги.Днес все пак бяха успяли да я набутат в креватчето,а тя яростно се съпротивлявала.Влязох в момента,в който вече се беше предала и аха,аха ...да заспи.Грабнах си я и сега спи зад гърба ми. Laughing Не иска в нейната стая,явно се страхува да не я оставим в яслата.Дано твоята кукличка да не минава през нашите препятствия,че е много гадно.Аз все не успявам да се сдържа и май в някой момент ще...се носим,ама де да видим кога.
                        Шпунц,завиждам ти!Моята мечта реализирана - баба ,която си гледа само внучето.Дали ще доживея тоя миг,че с това пенсиониране след ....незнам си колко години.Ще доживеем ли да седнем в къщи и да спрем да търчим от работа в къщи и .....а,бе където има празно все го запълваме. Mr. Green
                        Марси,много мина мъничко остана,но после ще ти е супер.Седиш си на новичко и топличко с внучето и си четете приказки. LaughingМечта!
                        Момичета,на всички спокоен след обяд и дано това време най-сетне се постопли,че много рано ни започна. Sick
                        PS.Яжке,на теб миличка приятна война с ВиК и хич не слагай на сърце. Laughing Скарай се там,ама го направи като артиска и то не много добра  Mr. Green Защото много добрите артисти изживяват емоциите от ролите си и ......те се разболяват.Така си мисля.Пък по-лошичките само си прибират париците ,а каквото се получи от ролята.Така,че давай ,ама без да се натоварваш и без да ти трябват капчици и хапове. Peace

# 190
    Ти на работа сега с колата ли ще ходиш! Че имах едни планове...ама докато се наканя и ...нъцки!
Ахам.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 191
  • Видин
Привет и от мен! Hug
И аз се наработих днес, но май имам още.Обаче първо да ви кажа "здрасти" пък после пак Grinning
Дидиа, взимай си детето, като неще да спи там, няма смисъл да се травмира.Полека- лека и ще свикне,но просто си е още много мъничка Недунката.Да я нацелувш, че ми е любимка с тея огромни очи дето е отворила на снимката Heart Eyes Hug
Яге,п успех с ВиК-то!Пази си нервите, че те не се купуват! Peace Hug

Жаки не се обади май какво стана с изследванията на половинката.Все още стискам палци.
Янче, благодаря ти че питаш, аз още вчера писах, че са го записали за другия месец за 13, че сега е пълно в болницата.Да има само какво да се притеснявам още...ама ще изтрая няма как Crazy
Фурийче, Мастерче,Марси,Гъбке,Шпунц и всички останали:  Hug Hug Hug

Следобедно кафенце:

# 192
  • София
       Долдоха трима,сега пият бира и ядат луканка.Не били обядвали.Обаче пак пуснаха водата,за да видят какво са направили на друга авария.Искат да ги почерпя.
       Дида , трудно е с внучето,но е сладко,нали! Днес водиха Вики на консултация и са и сложили последната ваксина.Обаче се е борила със сестрата и е изкривила иглата. Тя е много жилава .

# 193
Мерси за кафето, Жаки! И аз съм пропуснала информацията за мъжа ти. Ще трябва да късате още нерви, докато чакате. Но важното е да свърши добре. Желая ви го от сърце! Hug
Яжке, стескам палци да приключите без повече поражения! Hug Браво на Вики!

# 194
Ужас!....Никой няма  Sad
Къде са всички?  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт