Качествена безамонячна и трайна боя за коса?

• 47 960
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
 Виталитис е по- добра за мен от Кастинга.

# 46
Вие за смяна на цвят ли говорите или за покривност на белите коси?
Защото мен ме вълнува предимно покривността на белите коси  newsm78

# 47
Az ot okolo 4 godini polzvam LAKME, mnogo sam dovolno, no vsi4ko zavisi i ot boqdgiqta - frizora. Pokriva na 100 % belite kosi sled 2-3 boqdisvane i cveta se zadarga dosta dalgo. Trabva da podberete vnimatelno i 6ampoana i maskata za boqdisana kosa. USPEH

# 48
Hubavo ne6to e misleneto, no zavisi ot boqta. ponege bezamona4nata boia ne sadarga amonak za da se postigne po dalgotraen cvat i da se postigne cvat v nakoj boi slagat mnogopo vredni sastavki otkolkoto v amona4nata. Vsi4ko zavisi ot markata koiato polzvate.

# 49
Аз се боядисах един тон по тъмно с Новата кастинг и всичко хвана супер и беше наред, докато не ми отрязаха на следващия ден косата с 8 см.И тогава почнах всякакви манипулации маски(а то от маски нали пада боята повечко), постоянно я къпех защото не ми харесваше, не ползвах шампоани за боядисана коса, а даже някакви доста агресивни и интересното е, че месец след това боята още си седи на главата ми!Хубавото е че пада изключително  постепенно и няма кофти разлика в цвета ми.Само да отбележа че 415 Creme gloss casting loreal  дава доста червени нюанси на по - светъл цвят, и аз изпатих,  в началото не ми хареса, но сега започва да ми допада Wink

# 50
Като дълготрайна и качествена боя за коса, която прави страхотен цвят, мога да препоръчам Пол Мичъл (Paul Mitchell). Колористката ми обясни, че тя съдържа само 1,5% амоняк. Усещането след боядисването е страхотно - все едно след подхранваща маска. Четох малко в Интернет, тъй като преди това не я бях използвала - отзивите са много положителни и еднозначещи...

# 51
  • София
Момичета, а дали имате отзиви за безамонячната боя "3chenes"? В официалния сайт на марката пише, че е без амоняк, резорцин и парабени. Наскоро ми я предложиха в една аптека, вместо Хенна плюс, за която ми обясниха, че фирмата - вносител се ослушвала и не внасяла. А съвсем скоро ще ми се наложи да се боядисам - затова спешно ви моля за отзиви.

# 52
Като дълготрайна и качествена боя за коса, която прави страхотен цвят, мога да препоръчам Пол Мичъл (Paul Mitchell). Колористката ми обясни, че тя съдържа само 1,5% амоняк. Усещането след боядисването е страхотно - все едно след подхранваща маска. Четох малко в Интернет, тъй като преди това не я бях използвала - отзивите са много положителни и еднозначещи...
И аз съм страшно доволна от тази боя  Peace И усещането, и цвета и трайноста-всичко е страхотно  Crazy

# 53
  • софия
И аз съм страшно доволна от тази боя  Peace И усещането, и цвета и трайноста-всичко е страхотно  Crazy
А къде я има? Мога ли да я купя от някой магазин?

# 54
А къде я има? Мога ли да я купя от някой магазин?

Еми това по принцип е професионална серия за коса и я има само във фризьорските салони, но тъй като не е все още толкова разпространена в БГ се среща много рядко. Аз лично се боядисвам във фризьорски салон /не в дом. условия/ и фризьорът ми я използва. Но предполагам, че се продава и за вкъщи  Wink Ако се интересуваш мога да ти обясна къде се намира салона  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт