Редуктил-4

• 51 631
  • 461
  •   1
Отговори
# 105
ще опитам да ям само месо или само плодове, макар че не обичам месо /ям но не с охота/ и затова и диетата по Дюкан не ми е по сърце, пробвах я, като първите три ударни дни на месо се чувствах много зле и на третия ден дори не можех да ставам от леглото - толкова зле ми беше. Може просто в началото при мен да стане трудно. Ще продължа обаче да опитвам и знам че няма начин да не отслабна но ще трябва време. А за движението - преди два месеца си купих степер и айде да не е всяка вечер /рядко пропускам/ правя около 10-20 мин, различно всеки път. За съжаление май само това ми е натоварването но съм до късно на работа и няма как да ходя на аеробика или тае-бо или на нещо такова. Иначе не са ми малко килата Embarassed при ръст 171 съм 77 ...

# 106
Момичета само не разбрах от колко време пиете Редуктил или Линдакса?
Аз пих Линдакса- 10 един месец, но в последните дни започнаха много да ми изтръпват краката, чувствах нещо като " мравучкане". Сега от 3 дни не съм вземала, защото и опаковката ми свърши, но се чудя дали да го приемам още. Какво ще ме посъветвате, все пак някои от вас са " ветерани" така да се каже?
Иначе съм много доволна от резултата- за 1 месец, заедно с диетата на д-р Дюкан смъкнах 13 килограма!

Аз лично започнах на 2ри август  newsm78 ,което май прави 2месеца  и половина   bouquet

# 107
  • Sofia
Лелеее, и снощи почти не мигнах цяла нощ ooooh! Дали е от Редуктила, или от нещо друго Thinking Взех си днес от аптеката, някакви Benosan за здрав и спокоен сън Joy, та да видиме тази вечер как ще е..... Аптекарката кажа,че можже да е от Редуктила, ако го пия късно, аз го пия към обяд- по ваши съвети от тук от темата.

# 108
Лелеее, и снощи почти не мигнах цяла нощ ooooh! Дали е от Редуктила, или от нещо друго Thinking Взех си днес от аптеката, някакви Benosan за здрав и спокоен сън Joy, та да видиме тази вечер как ще е..... Аптекарката кажа,че можже да е от Редуктила, ако го пия късно, аз го пия към обяд- по ваши съвети от тук от темата.

Най-вероятно е от редуктила,особено ако го пиеш отскоро.В началото и аз неможех да спя и бях доста нервна.Сега вече нямам проблем.Незнам кой те е посъветвал да го пиеш на обяд,аз доколкото си спомням и останалите го пиеха сутринта ,също като мен.   bouquet

# 109
  • Sofia
eliseia
Новак

Публикации: 11

Re: Редуктил - 3
« #804 четвъртък, 18 септември 2008, 15:56 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Редуктил от 10мг - 28капсули струва 54лв. Желателно е да се спазва и някаква диета + хапчето. Но от самото хапче няма да ви се яде много. Количеството на храната се свежда до минимум / поне при мен е така/ Странични действия: сухота в устата. Само първия ден главоболие. Редуктил от 15мг се пие ,когато има да се свалят повече килограми 20-30кг. Пие се веднъж дневно около обяд. 

Ето тук го прочетох, от третата тема и ми се наби в главата-реших,че до по-късно вечерта ще ме държи без глад  Thinking Ама от утре ще го пия сутрин,пък дано да си спя вече,че.........А иначе ще станат 32 дни откакто го пия, и тези смптоми са от 5-6 дни-странно в началото ми нямаше нищо newsm78

# 110
  • O.A.E./ Пазарджик
Здравейте!
И аз от в4ера съм във вашия отбор Peace Започнах с редуктил 10мг.
Много четох и накрая реших, че ще опитам. Не мога да спазвам никоя диета сериозно заради гадния апетит , който имам напоследък .....
За сега нямам неприятни странични ефекти. Пия го с аспирин сутрин. Апетита ми изчезна, пия доста вода, храня се с по-лека и ниско маслена храна. Лек фитнес, децата и дома  Simple Smile
180см съм и 87 кг. Искам да сваля 10-15 кг за сега.

Успех на всички  bouquet

# 111
Момичета продавам Редуктил 15 мг - 28 таблетки за 50 лв/аз го взех за 67 лв /  .
Взех си го , но в последния момент се отказах да го пия , защото се справям и сама с апетита .
Ако проявите интерес  към редуктила ми пишете на лични .  Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 12:55 от Nepukistka

# 112
  • София
mariabutti , добре дошла в отбора   bouquet Успех и на теб и давай отчети.

Nepukistka, добра е цената. Аз съм на 10мг., но сигурно някой ще ти го купи скоро  Peace

rivalka, оправи ли се проблема със съня?

# 113
  • Sofia
mariabutti , добре дошла в отбора   bouquet Успех и на теб и давай отчети.

Nepukistka, добра е цената. Аз съм на 10мг., но сигурно някой ще ти го купи скоро  Peace

rivalka, оправи ли се проблема със съня?

Абе снощи ударих две хапчета и спах по-добре. Днес ще пийна едно пък да видим, дано е било временно нещо, ама и редуктилчео си го пийнах сутринта към 9ч. Обаче нещо все на месце напоследък ми набляга апетитът #Cussing out

# 114
  • София
Nepukistka, аз ще го взема. писах ти и на лс. ще чакам да ми пишеш

пс. момичета аз отслабвам с редуктил 15 от юни и съм -16кг. ям си и си пия, не спазвам никаква диета и упражнения(може би затова малко отслабвам, но нямам време покрай децата за мен си), успех на всички! ще пиша и аз отвреме на време Peace

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 19:10 от desislava69

# 115
  • Sofia

пс. момичета аз отслабвам с редуктил 15 от юни и съм -16кг. ям си и си пия, не спазвам никаква диета и упражнения(може би затова малко отслабвам, но нямам време покрай децата за мен си), успех на всички! ще пиша и аз отвреме на време Peace

E ,не е ли дълъг период- аз защо разбрах,че 3 месеца се пие? newsm78

# 116
Привет  Hug
Отдавна не съм се вясвала. Все съм болна- аман вече, почнах с гърло после хрема, та вече 10 дена. И правене на зъб ме чака( ако на някой са му пълнили канали да каже дали боли)

Утре си вземам нова опаковка Линдакса. В последно време му отпуснах края и естествено качих 1-2 кг.
Започвам и активен спорт. Имам цел- другият месец съм рожденичка и съм си харесала едно тоалетче...

# 117
  • София

E ,не е ли дълъг период- аз защо разбрах,че 3 месеца се пие? newsm78

по съвет на лекар, ходя редовно на ендокринолог (имам да свалям около 30кг. Embarassed), пия хапчетата, почивам 2-3дни и отново... Hug

# 118
Запазено за Деси . Simple Smile

# 119
Привет  Hug
Отдавна не съм се вясвала. Все съм болна- аман вече, почнах с гърло после хрема, та вече 10 дена. И правене на зъб ме чака( ако на някой са му пълнили канали да каже дали боли)

Утре си вземам нова опаковка Линдакса. В последно време му отпуснах края и естествено качих 1-2 кг.
Започвам и активен спорт. Имам цел- другият месец съм рожденичка и съм си харесала едно тоалетче...

Хей, пееруми  Hug Радвам се да те видя. И аз бях спряла Линдакса и в Турция качих 2 кила, а тук се довърших с още 2.
То беше спряло и да ми действа де...
От 3 дни го пия пак...

Общи условия

Активация на акаунт