Редуктил-4

• 52 314
  • 461
  •   1
Отговори
# 180
Ти ходи ли на лекар за нередовния цикъл.

Мен ми е писнало лекарите да не знаят как да ме лекуват. Общо взето до сега са го правили на парче. Аз съм с проблеми от дете и дори в Майчин дом не успяха да ми помогнат. Цикъла ми освен, че е изключително нередовен(една година имах само 1 път),а и е без овулация. Благодаря на Бог,че станах майка, това ми е достатъчно! В момента пия и Сиофор, но не мога да кажа нищо конкретно за него, защото го пия от4 дни........Ще пробвам и с Редуктила, но няма да си го слагам на сърце....Ако стане нещо добро - стане, ако не - здраве да е! Плюс това от 7 години спазвам и някаква диета при храната - не пия, не пуша, тлъсто, свинско не ям, само пилешко и то без кожата, правя пълнозърнест хляб, не съм кой знае колко по сладкото, пък да видим какво ще стане......Но като и казах - това,че с моите проблеми станах майка - ми е достатъчно!

# 181
Да се похваля минус 2кг. съм.  newsm44 newsm18

# 182
Поздравления,Мира!  bouquet

# 183
И така...
8-ми ден: минус 4.5 кила общо от примерно 25 (бих казала даже 30, но съм с едър кокал и не си правя илюзии по темата; имам известни подозрения, че -30 вече би било в рамките на "болезнено слаба" на фона на кокалите). Нещата се уравновесиха след първите няколко дни и бесните 3 кила накуп, напредваме кротко и славно. Никакви странични ефекти за момента, дори сутрешното замайване след хапчето изчезна, всъщност се чувствам по-концентрирана и жизнена, но е по-скоро психологически ефект Laughing плюс резултат от няколкото кила минус.
Чудех се вчера дали да не взема да пробвам на 15 мг. какво ще се получи, но, от друга страна, при условие, че се чувствам добре, нямам апетит и се насилвам да се храня "по режим", и си свалям полека... то - на алчността очите са големи, тъй да се каже, а смъкването на много кила набързо все пак не е особено полезно за организма. И ако с 10 мг. свалям по 200-300 гр. на ден, а с 15 "паднат" на 500-600, май по-добре по-бавния вариант? Стига, разбира се, процесът да не се стопира съвсем... пък и на организма му трябва известно време да се "съвземе" и да се светне какво се случва, нищо чудно процесът да се ускори след още няколко дни...
Хм.
Съвети по въпроса? Ако всичко е наред и нещата се задържат на -200 дневно или малко по-малко, това си прави 5-6 кила месечно; съвсем нормално и прилично. Има ли смисъл да се пробва 15 мг и всъщност по-високата доза би ли ускорила процеса съществено? Че няма особен смисъл да се свалят над 10 кила на месец - ударът за организма е силен - това е ясно. Или да очаквам, че 10 мг дозата е всъщност ниска и, след като се приспособя към нея, отслабването съвсем ще спре? Thinking

# 184
Здравейте,аз от три месеца пия редукция от 10маг. и съм доволна,като не спазвам никаква диета,както и със спорта съм на вие,но резултат има

# 185
Да попитам момичетата, които по-отдавна имат опит с Редуктил-а........От кой ден започнахте да чувствате промяна, т.е. че сваляте килограми.......

# 186
Здравейте,
Аз спирам с хапчетата за сега, защото просто не ми действат. Пък и в последно време все ми се гади от тях.

# 187
Здравейте,
Аз спирам с хапчетата за сега, защото просто не ми действат. Пък и в последно време все ми се гади от тях.

Колко време опитва?

# 188
Редуктил пих един месец- свалих 6 кг
Линдакса пих 10 дена, ама си гладувах и после пак си качих сваленото

# 189
  • София
Аз нещо се закотвих на тия 66кг. и не мърдам  Confused Явно колкото по-малко остават , толкова повече време ще трябва да се свалят. Направих 4 дни пауза и после пак започнах Редуктила.
Дано тази седмица помръдна надолу.

# 190
# 191
  • София

Hug 
Благодаря, но още доста ми остават.

Ти започна ли вече или събираш мнения и кураж?

# 192

Започнах....и знай....мъжете не са кучета за да обичат кокали...остави на мъж ти да се порадва като пипне и малко нежна женска плът.......

# 193
  • София

Започнах....и знай....мъжете не са кучета за да обичат кокали...остави на мъж ти да се порадва като пипне и малко нежна женска плът.......

Joy  Joy

Ааа плът има, не е кат да няма, а аз не съм от високите, така че около 58 до 60кг. ще е добре за мен. Била съм и 47кг. като тийнейджър , но тогава почти всички са слабички , даже мършавки Mr. Green

На теб успех и те чакаме с първите резултати   bouquet

# 194
само да ви кажа, че в момента има оферта на сасисбелт - две кутии на цената на една.

Общи условия

Активация на акаунт