Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 498
  • 586
  •   1
Отговори
# 285
  • Балчик
Хе-хе, аз ги искам. Ама голямо лашкане ще падне  ор Варна до София, та после обратно. Laughing

# 286
да се включа и аз за вафлените кори доколкото знам имат каталог всички са им под номера ( аз пазарувах от тях преди за сладкарницата си ) , освен това правят и по поръчка кой каквото иска изпраща се на имейла снимката и имате вафлена кора  Naughty
а тортата става страхотна като се покрие платката с фарситура Неутрал   bouquet

# 287
Питах го някакви отстъпки.... и се почна една лекция, едни обяснения.... и аз му секнах ентусиазма да ми обяснява... Почне ли някой да ми овърта и да започва изречението с: "Вижте сега...." - директно сменям темата. Така че........ Rolling Eyes
Това е.
Стаси ми писа че се отказва от фарситурата. Има ли някой желаещ за тези 2 кг? Ако увисне, ще ги взема аз. Но ако някой е на зор, да се обажда. Утре няма да ме има, така че не чакайте отговори. Ще се включа чак вечерта.
за отстъпки не се надявай аз преди пазарувах на едро от тази фирма и нямаше отстъпки

# 288
а за вафлените кори ако някой  искамога да му дам телефони и на друга фирма  по мое мнение по -добра

# 289
Хе-хе, аз ги искам. Ама голямо лашкане ще падне  ор Варна до София, та после обратно. Laughing
Абе...... то лашкането най-лесното..... ама..... като ти опаковаме кофата и я лашнеме в Български пощи...... Да не ни дават после по тАлАвизията.... ПОЩАЛЬОН ЗАЛЕПНА ЗА ЧАНТАТА СИ ОТ ПРАТКА.... или.... ПРАТКА ОТ СОФИЯ ДО ВАРНА СЕ РАЗЛЯ В ПОЩАТА И СТАНА  лелемамалееееееее.......
ще ти я пратим колко му е. Отгоре ще лепнем десетина етикета: ЧУПЛИВО, ЛЕПЛИВО, МИРИЗЛИВО, ВКУСНО, НЕ ПИПАЙ, НЕ ЯЖ, НЕ ГЕПИ, НЕ ЛАШКАЙ!!!!!!

Айде, на кувертюра моляяяяяяяя! Айде, не останаааааааааа! Кой разбира - тук се спираааааааааааа!!!! Две половинки останаха, моляяяяяяяяяя!!!!! smile3514 smile3514 smile3514

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 21:43 от van444eto

# 290
Ванче, да викаш и да не викаш, заблудени овце няма, освен някоя от вече записалите се за участие, но без кувертюр да се "престраши" и да вземе половинките...  Laughing

# 291
  • София
аз им звънях няколко пъти около обяд ама никой не ми вдигна, исках да питам за вафлените декорации Confused

# 292
Ванче, ако Джема се откаже, аз съм кандидат за фарситурата Peace

# 293
Ванче,на мишел+ не пише какъв цвят са вафлените кори и оттам в общите излизат 21 вместо 22.А всъщност трябва да са 22 пакета вафлени кори.

# 294
пищете ми ги розови заради девойките

# 295
а за вафлените кори ако някой  искамога да му дам телефони и на друга фирма  по мое мнение по -добра

Аз бих се възползвала Simple Smile
Благодаря!

# 296
Ехааааааааааа, друго си е някой да ти удари едно рамо в сметките..... Hug Оправих корите, въпреки че точно тях със сигурност ги броих и си записах 1 на ум да вмъкна цвета после. Както и да е. Излизат сметките.  Ще изчакаме до утре вечер и подготвям поръчката за изпращане в понеделник.
Джема ми потвърди че ще вземе Фарситурата, /аз ще и поема колета/  но виждам че има и други желаещи. Ако искате, кажете кои са и може и да успеем да отворим и разделим  още една кофа до утре вечер. Бих взела 2 кг, но не повече.
Ако никой не вземе кувертюра на Дени, аз ще се лиша от цели и ще деля с нея. Не трябва да остават ощетени. Радвам че  всичко се разпредели.
Казвайте за фарситурата. Има ли желаещи?

# 297
Ванче,аз също бих взела 2кг, но не повече,но мога и без тях,ако искаш отвори кутия,пък ако се намери,още някой желаещ, ще си я поделим,ако не-здраве!

# 298
Ванче, аз бих взела,  но само 1кг. фарситура (да я пробвам) ако това може да помогне за общото благо  Joy
(колко време й е трайността  newsm78)
Аз не правя много често торти, но с "голям кеф" ви следя красотите   chef Hug

# 299
Добре Теди!
Ако се появи още един желаещ, твоят дял отива директно при Блу. Тя е поела твоя колет. Защото в оная таблица, кой с кого дели, не е толкова важно когато всичко вече е накуп тук при мен, и  е разфасовано и надписано за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт