препоръчайте ми къде да раждам в София

• 9 861
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Правителствена д-р Валентин Пасков много добър внимателен и с добър екип,родих там с направление,но му бях пациентка преди да забременея!Леко бременуване и много много щастливи моменти!

# 31
Забравих.Детето не е при теб носят го за кърмене но ако поискаш ще ти го оставят за по-дълго време за да си се радвате взаимно!

# 32
  • София
Токуда Peace
Има цяла тема за нея няма какво да обяснявам.

# 33
Ако мислиш, че всичко ще ти е о.к.отиди в частна клиника.

Аз лично обаче ти препоръчвам големите болници в които макар и мизерно специалистите са по-добри ако се касае за спешност или проблеми.Родих по стечение на обстоятелствата в МД, попаднах на някаква лекарка, която не познавах, но в момента в който и дадох 50лв.и 50 на акушерката/толкова имах в мен/нещата се промениха , обслужването беше на ниво и останах мн.доволна!!!

Е, и първото си дете родих там, но тогава беше с предварителна уговорка.Сега смятам, че е по-добре без уговорка.Даваш им някой лев като постъпиш и те си знаят работата.

Най-смешното беше, че в стаята бях с родилки платили доста големи суми на лекарите, които така и не се вестнаха.А моята дойде 3-4 пъти да ме види!!Като им казах какво съм платила се чудиха доста. Sick

# 34
  • София
И двата пъти раждах в Тина Киркова , за мен няма по-добра болница, лекари  и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт