Отговори
# 135
Здравейте шуменски,  красиви мами! Не съм писала  в тази тема, но ако нямате нищо против бих се включвала от време на време. Аз съм от Шумен, но от четири години живея в София, тук се роди моята дъщеричка Роси, която е вече на годинка и половина.
Специално бих искала да поздравя мама Диди, с която ако не се лъжа  и не бъркам по ника,  бяхме състудентки в ШУ и мама Раличка, с която пък  наскоро се видяхме на сватбата  на наша обща приятелка в Шумен.  smile3525
Радвам се за прекрасната темичка!

# 136
Малена добре дошла при нас!   bouquet

# 137
Добре дошли на новите ни попълнения! Малена може би се досещам коя си, но за всеки случай пиши ми на лични, ако не желаеш да публикуваш личността си pls!

# 138
Добре дошла на Малена!

Да ви попитам нещо: на 2год. възраст децата ви сами ли се събличаха? А с храненето как се справят?

# 139
Гале, нещо те тревожи ли?  Ами аз да кажа за Стоян. Той започна да се храни и съблича сам като тръгна на детска градина / това значи преди  два  месеца, а вече е на 3 години /.

# 140
За това няма да се безпокоите, няма хора дето не могат да се обличат и да се хранят сами! Моят Дани и той като на Тони, Стоянчо по-късничко започва да ги прави нещата. Всяко дете индивидуално само за себе си се развива.
Какво ли говоря, аз също съм такава, ама сама си се навивам. Crazy Моя мъж само ми мрънка, че съм се вдивявала, ама всяка майка знае какво е когато детето й изостава малко или много. Само няма да се косите, не е кой знае каква болка за умиране. Те мъжете са малко по - "яваш яваш" дет се вика. Mr. Green Ама и такива си ги ОБИЧАМЕ!

# 141
За това няма да се безпокоите, няма хора дето не могат да се обличат и да се хранят сами!

Peace Абсолютно подкрепям Рали.
И да не могат сега децата, в градината се научават. Няма как, госпожите не са като мама, все да помагат. Laughing
Е, намират се и такива, макар и рядко, като едната госпожа в групата на Яна. Flutter Сутрин да знаете какво пресмятане става в нас, ако въпросната госпожа е след обяд, отива с пола, ако не е, е с панталон, защото другата не помага за чорапогащника. Whistling

# 142
  • където има любов
Относно обличането,в групата на Алекс почти няма деца които да се справят сами.
Не знам дали ви споменах,че в нашата градина 5 ноември беше обявен за ден на отворените врати .Та аз им бях учителка ,а всеки който искаше да види как протича един ден ,на детето му,можеше да присъства.Учуди ме това че никой родител не остана да погледа.Винаги ми е било интересно да видя как се държи Алекс там,абе въобще всичко в градината.
Оф,много дълго стана...
Та помагах на всички деца с обличането.То все има по нещо което да ги затрудни ,я някое
копче,я някое ципче.Не мога да науча Алекс ,че петичките на чорапите не са отпред !
Но пък всички полагаха усилия да се справят с проблема!Абе голяма картинка бяха,много съжелявам ,че не носех камерата.

# 143
 ooooh!Какво да кажа - за мен е още малък, но от яслата са казали на баба му, че чакал наготово да го събличат и да го хранят. Разбирам ги, че са много деца в групата и ще ги улесним, ако децата се оправят сами, но само той ли е така newsm78 Та затова и питам.

# 144
Ганган здравей,
Ти ли беше дето работеше в Уника. Ако е така ще ти кажа защо те питам.
И не се притеснявай, малки сте още да се обличате сами. Ние на 3г. и 2м. още не можем и никой в градината не ни е казал че е проблем Hug

# 145
Ганган , в коя ясла е Дани? Че много големи изисквания имат. За храненето по може, но как ще се облича сам на 2г!!!

Светле, чухме за твоята изява! И аз бих искала да видя един ден на Ивко в яслата, но само ако той не вижда че съм там, защото после все ще иска да влизам и аз с него вътре.  Simple Smile

# 146
Дани е в 17-та ясла. Проблемът е събличането. Аз започнах вече да го карам,а той се смее и го приема за игра.

Ани, твоят Ивко вече събува ли си сам панталоните и пантофите?

Диде, в Уника работя, засега newsm78 Само че в момента съм в болнични.

# 147

Ани, твоят Ивко вече събува ли си сам панталоните и пантофите?

Да, от кръста на долу сам се събува и обува. Но с блузките не се справя. Нито пък може да се запаше. А в яслите трябва да ги обслужват децата от-до. Съгласна съм да ги учат да се обличат, но не и да ги оставят сами.

# 148
От 3 дни никой не е писал, та викам да дръпна темата, да я виждате на първа страница...  Wink
Скоро няма ли да заформим една среща, но по-сериозна от предния път? Tired

# 149
Ами да си заформим!  Party

Общи условия

Активация на акаунт