Отговори
# 150
Нц, нц, нц  Naughty много сме несериозни. Момичета моят семестър започна и сега ще ми е трудно да се организирам до края на месеца. Ако сте съгласни на 7 декември ще съм много щастлива. Мисля, че Класик е перфектно местенце за група като нашата. Ако сте За да гласуваме... Laughing, а ако изтървем 7-ми отидоха празниците и ще се видим чаааааааак догодина Crazy

# 151
Аз гласувам за Класика. На мен ми е удобно както на 7, така и на 23 и на 30. Но наистина нека да не е по късно от 7.12, че вече ще отиде другата година.

# 152
И аз се присъединявам Hug

# 153
И аз съм съгласна Grinning

# 154
  • Mediterraneo
С какво сте съгласни  newsm78 Датата 7.12 ли е последно?

# 155
newsm18 Седми, седми, седми newsm18 Да определим часа от сега. 13 или 14 часа?

# 156
07.12.2008г 13.30ч Класик

Съгласни ли сте? Ще е нещо като Коледно събиране!

# 157
Здравейте мили мами!  Hug
Много поздрави от Германия. Затрупана съм с учене, писане и презентации и не мога да се включа.
Иначе освен немския, редовно говоря на български. Имаме си Бг тайфа в общежитието и си правим Бг купони, на които и германците и други чужденци идват с удоволствие.
Желая ви всичко добро и до нови срещи!   bouquet 

# 158
Еееххх Лимонче, как сме се затъжили Heart Eyes
Момичета живот и здраве като се съберем на 7ми ще Ви разправям как е минал /дано всичко бъде наред Praynig/ прегледа ми на 6ти.
Записах си час за фетална морфология на четириизмерен ехограф. Оказа се, че и в Шумен има такова чудо.  Flutter Ако има къде и клипчето бих ви пуснала. Само дано всичко бъде наред до тогава.

# 159
Рале, какво записа сега да учиш?

# 160
Оо аз ще завършвам Ани newsm62, хахах, магистратура уча Маркетинг.

# 161
АА това магистратурата ли е? Помня че преди 2 години завърши....

# 162
Честит първи сняг!

Браво, Лимонче, купонясвай по студентски, а насам кога ще пътуваш?

Рали, при д-р Попова ли ще ходиш на 4D?

# 163
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ на всички!http://store1.data.bg/jijix/mp3/Detski/BG%20Klasika/Sharo%20i%20 … urvia%20sniag.mp3
(не съм сигурна така ли се прави, ама ако не е - моля за извинение)
Аз вече си имам интернет в къщи, и ако Дени ми оставя малко свободно време ще мога да влизам да пиша.
Лимонче купонясвай мила, докато имаш възможност. Преди няколко дена си мислех, че замина за Германия и ни забрави.

И аз съм "за" срещата. Дано нещо не ми се случи, че този път да мога да дойда.

# 164
Честит първи сняг и от мен! Nature Snowman
Леми, радвам се да те видя в темичката. Hug
Дари, честит ти нет. Peace Ти намери ли си работа?

Общи условия

Активация на акаунт