Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 859
  • 367
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Галя иска да ходи на шах  ooooh!  Joy

При нас няма школа за шах, за съжаление, но малкия си го играе на моя компютър. Досадно е, защото го награждавам по този начин, а междувременно трябва да работя. Преживява се. (неговия е в ремонт,надявам се продължителен)

Ние вече имаме нялколко отлични, даже 6 + по БЕЛ,  каквото  и да рече това. Видях написаното, не съм очарована кой знай си колко, но буквите са правилно изписани. Проличава старанието. Учудена съм от детето си.  Grinning

# 76
  • София
Божее,като ви чета,та ние изобщо не сме почнали да учим още(е сигурно ще наваксаме Mr. Green)
Днес го попитах как им минава един час.Питам" Вадите учебниците и...? И той"Почваме да закусваме" #Crazyаз" и като се назакусвате(кой каквото си носи)?"той"Почва междучасието" JoyХем ми стана смешно,хем странно,хем си мисля,че може би за адаптацията им така е по-добре ама незнам newsm78 Още нямаме чертички и ченгелчета,не ми е казал да преразказват,само оцветяват.Тази седмица е наказан да ходи без пари на у-ще,защото не спира да мрънка за всичко и той вика-Сега май това ще ти е любимото наказание(предишното беше да не седи на компа).А вие с какво ги наказвате,че на мен определено ми липсва въображение и ставам досадна Embarassed,а и той започва да не ме приема на сериозно Thinking

# 77
.Здарвейте!
Да се запиша пак, че изтървах предната тема.
При нас вървят нещата, бутаме, вървят Wink
Много се старае момчето ми, обаче е много бавен и неуверен newsm78
Иначе госпожата го похвали, че се старае и че е мн. добро дете, нооо бавничък Rolling Eyes
Иначе имаме няколко отлични оценки Laughing за стимул. Радват се децата.
За домашното още сме на ченгелчета и чертички и знаци. Трудничко му е, макар че доста по-сложни неща бяха усвоили в ПГ. С повечко указания се получават нещата, обаче в къщи. В училище нещата са доооста грознички. Пак ще влязат в ритъм.
Така ще е вече съм учителка в 1 клас bowuu. За сега сам не го виждам да се справя. Неуверен е. Ще свикне.

Днес имаха за домашно да определят броя на сричките и звуковете в думите. Това не го е забравил.
Утре ще припомнят гласни и съгласни. И там сме ОК.

Най-много ни мъчат ....ДБТ, т.е. трудово, а Крис го нарича 'хартиени работи' Laughing Чака петъка с ужас. Много са му трудни тези майсторлъци Sad Направо се гипсира. В къщи правим разни неща уж да му е по-интересно, ноо мъка голяма е.Куца му малко творческата мисъл Rolling Eyes
Така е и с рисуването. Грозни му били рисунките и плаче нашият. А аз все съм го насърчавала, за да има самочувствие детето. Ама не, той гледа на другите и му е мъчно. Обяснявам аз, че  той умее други неща и, че неговите рисунки са ...просто абстрактни Laughing абе изкуство..няма как Wink Май ми повярва момчето Heart Eyes / хмм, а като беше бебе го гласях за художник, верно бе Laughing/
това са нашите болки Wink Има ли и други като нас. Страх от ДБТ? newsm78 Laughing

за наказанията -най-тежкото е , че няма да излиза да играе и по-леко без комп.
за парички -давам му дребни да не се чувства зле, че другите носят. Веднъж си купил солети./чипс и гризки знае не са препоръчителни Naughty/ После си ги върна. Няма интерес да си пазари вече.
Телефонът за сега не носи в уч-ще. Май и другите не носят.

# 78
  • София
Днес Дияна ми рева, тъжно.
Някакви хлапета от класа й казали, че била мързеливка, защото имала раница на колелца. Онзи ден пък сина на шефката на родителското настоятелство й рекъл, че майка и била очилато магаре.
Знам, че такива неща ще има, но ги отдавам на домашното възпитание.
За раницата... Сигурно някое дете е рекло
- Искам раница на колелца.
А отговорът е бил
- Не може. Те са за мързеливите.
Ами щом така й е удобно на Дияна тъй ще ходи. Тя си искаше такава раница. Днес след у-ще й купих царевица и взех раницата на рамо. Изкривих се Simple Smile И не мога да си представя всеки ден Дияна да се гърби. Вярно, че раницата на колелца е малко по-тежка от другите... Ама да си гледат работата Simple Smile

Рева ми, че я наричали "тъпа Уинкс". Реално погледнато всички детски (визирам някои японски анимации, Уинкс, Уитч)... са тъпи.
Дияна в градината тупаше момчетата, ама в у-ще още не смее Simple Smile

# 79
AnMary, много мъчно ми стана като четох как се е разтроило човечето. Дано са по-редки такива неща, а и да им свикнат постепенно.

# 80
AnMary, много мъчно ми стана като четох как се е разтроило човечето. Дано са по-редки такива неща, а и да им свикнат постепенно.

Жалко е, че децата трябва да свикват с подобни неща  Sad и е истина, че ги има почти навсякъде. Само се моля дечицата от класа на малкия да са поне толкова свестни, колкото бяха тези от класа на баткото. Имаше много готини дечица и направиха много хубаво приятелство, въпреки стремежа на старата им госпожа - "Разделяй и владей" бяха една групичка от около 10-тина деца - половината клас на практика, които се подкрепяха във всичко.
AnMary подскажи на Диана, че не е длъжна да търпи кротко като я обиждат.

# 81
И ние днес си имахме премеждия. Проблеми с дисциплината на баткото в училище нямаме, по природа си е кротък и добър, но виж малката е "друга бира". Постоянно пипа на батко си нещата, вади, мачка, обяснявам ли обяснявам, но тя не ме слуша. И днес ме е издебнала, докато готвя, и му е надраскала тетрадката за домашна работа и учебната тетрадка по писане ooooh!. Скъсах страниците от едната, учебната я трих с гумичка, колкото можах, но много ми домъчня. Толкова много се старае Владислав да изписва красиво елементите и да не си подгъва страничките, а Елица е един голям хаос! Бе да са здрави!!!

И при нас това се случва почти е невъзможно да се учи когато тя е около нас .Вчера заявих на бащата щом иска футбол да тренира детето той да се занимава поне с едното не да ми се връша от работа късно вчера направо издивях.Крис ли да гледам или малката да не му пипа нещата и да не му бута масата.За съжаление децата няма как да избегнат ОБИДИТЕ И УПРЕЦИТЕ това е навсякъде това ги прави по силни  bouquetА и крис вчера се оплака че  е пял някаква песничка и всички се смяли добре че мамо  вика бяха само моя клас   Идваше ми да заплача ми вика .Добре че се разбира с много говорене ooooh!. Обяснявам му че без това не може и че не трябва да плаче а да понася всичко със гордост и вдигната глава
 АН МАРИ  бъди сигурна че ще се тупат малчо като порасне.Мойте само това  правят с нетърпение чакам да ми земат малката на детска че да ми мирнат нервите малко #Crazy newsm78 ooooh! Crossing Arms

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 08:04 от DIVA_ORHIDEQ

# 82
  • София
Ние пишем домашни докато Камен спи-на спокойствие.И да се похваля,Оги днес е на тренировка,за пръв път Peace,дано му хареса,приготвил си е анцуга на Бербатов и бутонките.

# 83
Много ми харесаха есенните листенца на Ellypr ..откъде си ги изтеглила...умирам си за такива картинки...едно време като бях малка и живеехме в къща,в моята стая можех да си лепя вси4ко по стените..и аз събирах то4но такива 4ервени и жълти листа и ги боцвах със топлийки по тапетите....много ми беше уютно и красиво....Wink ех,,,спомени детски.. Peace
А моя мъж не харесва занималнята....все се връща изнервен като взема Ели- след 18 часа си тръгват учителките и остават дежурните "баби",а той много не обича да контактува чрез посредник.....ще ида да си я взема днес аз...ама то магарето носи,колкото му дават...все аз...докога... newsm78 #Crazy

# 84
Mery, изрязах ги от един уолпепър, ако си намериш някаква есенна картина прати ми линк ще ти изрежа и върна лентичка и аватар.

Иначе, ако харесаш някоя от тези, използвай ги:
http://img.photobucket.com/albums/v441/ellypr/autumn1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v441/ellypr/autumn2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v441/ellypr/autumn4.jpg

# 85
  • София,
Ан МАри съжалявам за Дидката, ама хич да не им се връзва, ще трябва да се включва и тежката артилерия, да се защитят по някакъв начин. Някои деца си мислят, че като родителите им са голяма работа и те могат да правят каквото си искат! И нашия клас има един такъв малчуган, който пребърквал чантите на децата, взимал каквото му хареса, обиждал момиченцата и ги скубел, а вчера се опитал да изхвърли шапката на моя през прозореца. Ама той моя търпи, търпи до едно време и му писва, не е злобен  и знае, че е по едър от повечето деца и доста по силен, та му е обяснено да не се бие, но вчера вика "Мамо, писна ми от тоя ЕМил" и го постиснал малко, т. е. хваща го в мечешка прегръдка, без да го удря и така го прави безпомощен, просто за да му покаже кой е по силен? ДАно днес вече да не се сбият наистина Hug НО и според мен си е до възпитание!Самият свят около нас е жалък и жесток и учи децата ни на ужасни неща, някои са по чувствителни и по раними! Но трябва да ги научим да се защитават и да не обръщат внимание на всички обиди и закачки! Hug

# 86
Добро утро! Честита есен със зимен привкус! Голяяям студ  #Crazy.Моят ученик не е от най-ентусиазираните,това с писането на чертички и ченгелчета бързо го отегчава,а за занималня не иска да чуе/цитирам: "аааа,без такива!"/.Засега мъжът ми го взема от училище,но от 1 октомври не знам как ще сме...Аз карам кола от 1 месец,още се уча,а времето е кофти и точно като стане време да го вземам трябва да будя бебето от сън #Cussing out.Да не говорим,че трябва да минавам през кръговото на 4-ти км,което за моите скромни способности като начинаещ шофьор си е ужас.
За домашните: ако не виснем над главата му докато пише,сигурно ще ги свърши другата седмица,ако ги свърши въобще.Все гледа навън,списанията си вади и ги разглежда,"ама всичките ли трябва" и т.н.Вчера учили някакво стихотворение,но той не го запомнил Shocked,а и никъде го няма написано Confused,така и не разбрах за какво става въпрос.

# 87
  • Между гори и планини
Добро Утро момичета!
Минавам на бързо, преди да запретна ръкави с домакинската работа.
Вече ми се вие свят от безсъние...
Синът ми пък иска да е на занималня , тоест да го вземам следобед от училище. Но въпросът със занималнята при нас още виси.
Малкият е болен с храма, червено гърло и от днес вече и конюктювит  Confused Незнам дали е от времето или баткото донесе нещо от училище.
Просто неискам да си представям каква сополива зима ще е...

# 88
  • На черешата
 Да се оплача от моето гардже,е нема толкова разсеяно дете. ooooh!
 В класа и има едно съседче и се уговорихме аз да водя и двете,а майката на другото детенце да ги прибира.
 Та...,вчера се прибра без половината тетрадки,без чадъра и забравила какво е казала госпожата да си носят за днес. Shocked Rolling Eyes
 Едва вчера разбрала как се казва детето,което седи до нея. #Crazy Било момче и не я интересувало и без това не мислела да си играе с него.
 Питам я следобеда една учителка ли имахте или повече...Гледа ме известно време и отсече "Не помня" . Twisted Evil
 Какво обядвахте ,пак "Не помня".
 Мале,мале,мале -направо съм бясна.
 Иначе се прибира без да има да пише домашни,всичко си пише в училище.
 Снощи за спорта я накарах да напише една страница различни чертички.Написа ги без да мрънка,при това доста старателно и накрая поиска още. CrazyАма ще ме побърка с тази своя разсеяност. ooooh!

# 89
Привет и от мен. Криси, като че ли започва да свиква, че от домашните няма мърдане. Сега изникна нов проблем - английския - не иска да го учи, още от детската градина "не му звучеше добре", леля ми започна да го учи на испански думички и за две седмици боравеше с около 20 думи, то испански. Сега води преговори с мен да го "отпиша от английски, защото можел и в къщи да го учи. Не разбирал какво говори учителката и не можел да го изговори. Просто не знам какво да правя. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт