Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 847
  • 367
  •   1
Отговори
# 90
Фантичка - за това "не помня" и ние сме говорили хиляди пъти. За сега обаче сме само с една загубена ножица. Wink

# 91
Фантичка Разсмя ме много.Повечето деца в началото са така докато свикнат с новите си навици  Hug

rotfImbo

# 92
Фантич само дишай дълбоко.... hahaha hahaha hahaha
Питаш ли ме като мойте и двамата са такива. Нищо не помнят, нищо не си знаят къде им е... В подгответо на Лъчи обзаведох поне един клас с моливи, фулмастри, играчки и тук таме някоя дрешка. Накрая вече дори и не питах - няма ли моливи - купувам и толкоз ooooh!

# 93
Днес го попитах как им минава един час.Питам" Вадите учебниците и...? И той"Почваме да закусваме" #Crazyаз" и като се назакусвате(кой каквото си носи)?"той"Почва междучасието" Joy
Joy Поне са ни забавни дечицата. Моят е голям заплес, вече му липсват моливи, един ден си загуби парите..... Иска да си носи телефона, ако му го дам сигурно няма да го върне, не че ще му го откраднат, просто ще го забрави някъде.

# 94
Боже, като ви чета се успокоявам малко, мойта е доста непослушна и разсеяна, но какви неща разказвате. Особено Suan, за дупките по дрехите, сигурно ще получа инфаркт, ако щерката ми направи такъв номер. ooooh! Аз съм много строга, понякога даже се улавям, че прекалявам, ама така е по-добре, отколкото да я разглезя. Снощи беше наказана, затова, че е бърборила, че й няма пет молива, и че ме излъга за кроасана. Днес не съм й дала нито една стотинка, пак за наказание, но съм й сложила кроасан и вода. Само първите дни си беше купила някакви глупости, сега вече си взима само каквото аз й позволявам. Днес съм я изпратила с уговорката, че ако ми се върне със забележка, ще е наказана една седмица. Не беше особено стресната, да видим.

An Mary, много неприятно, поговорете си и я посъветвай как да постъпва в такива случаи. За съжаление подобни грозни прояви, като че ли са неизбежни в у-ще и ние трябва да помогнем на децата си да се справят по най-добрия начин в такива случаи.

Flor, и аз се успокоявам със същото, но се страхувам, че ако изпусна нещата от контрол още сега, от началото, после вече ще е късно.

# 95
Ellypr- благодаря- разкошни са...Wink

# 96
Тео, не става дума за изпускане на нещата, а за по- малко драматизиране от наша страна. за себе си говоря, аз съм чудесна драма куин по отношение на детето си.  Simple Smile
Ан Мари, съжалявам за случката. Това са житейски уроци, които децата ще трябва да минат неизменно в някакъв период от живота си. Уви, не може да се направи много.

# 97
Доклад:
* Госпожата е болна. Няма глас
* Стола ни е отворен  2 лв е купона
* Галя ходила вчера (вече ревах) в СМГ с кака. Носили й чантата Николай, кака, Иси и ненамсикой и яла сладолед и пържени картофки в Мак Доналдс.
* Имаме вече карта за градския транспорт. Днес подскачаше до перфоратора, щото й беше високо, за радост и умиление на целия трамвай. И каза, че предпочита да пътува с тате - пуска парното и има къде да седнеш  Joy

Ан Мари - нашите деца са с ранички на колелца. Почти целия клас. И са на 4-тия етаж. Мъкнат по стъпалата.

ФантичкаJoy детето е освободено и спокойно. Споко  Peace до нова година ще влезе в стресов ритъм.

Тео - има нещо, което може да помогне в твоя случай. Роди си бебе  Peace bowuu

# 98
  • На черешата

* Стола ни е отворен  2 лв е купона

* Имаме вече карта за градския транспорт. Днес подскачаше до перфоратора, щото й беше високо, за радост и умиление на целия трамвай. И каза, че предпочита да пътува с тате - пуска парното и има къде да седнеш  Joy

При нас е 1,80.Вчера го дадох на госпожата,днес тя каза ,че вече е достатъчно голяма да си стои при нея.  ooooh!
 Та ако не го изгуби днес ще е празник.Като го прибрах,няколко пъти повторих ..."Виж къде го слагам".А тя ме погледна с блуждаещ поглед и отговори "Добре де,разбрах.Айде чао."  Shocked
  Днес вече реших,че е крайно време да дойдем с колата,стига с тоя градски транспорт.Ммммм,то добре било така бе.
  А иначе тя още не е навършила 7 и не ни трябва карта. Peace

# 99
Тео, не става дума за изпускане на нещата, а за по- малко драматизиране от наша страна. за себе си говоря, аз съм чудесна драма куин по отношение на детето си.  Simple Smile

Laughing  Така е, драматизирането е освен излишно, а и доста безполезно. То и без това на щерка ми ще й стане много драматично като я преместят сама на чин, за нея по-голямо наказание от това няма, направо ще е голяма драма. Дано да не си го издейства, че ще ми е жал.

Нашите купони струват за цялата седмица 7,40 лв..

О`азиСссс, права си, много ще ми помогне! Laughing

# 100
Току-що прибрах първокласника си. И познай, Тео, от днес стои сам на чин, защото много приказва. Какво да ви кажа- изглежда ужасно щастлив от факта, че има цял чин само за себе си.  Mr. Green

# 101
 И аз да се включа най-накрая в групата  bowuu.

Признавам си на мен все още ми е ужасно притеснено за детенцето ми... как ще се справи за в бъдеще. Разбира се , че му вярвам но все пак ме обзема една паника.
  Вкъщи комбинацията малкото , баткото, домашните и кухнята е НЕВЪЗМОЖНА Crazyсамо един ден издържах и хайде на занималня, а плановете ми бяха други.
 Вече посещава занималня , но   какво се случва там незнам как да разбера, не се познаваме родителите все още за да си обменяме инфо а и баща му го води и взима(у-щето ни e далече)  и вечно бърза и няма време за разговори.
   Вчера какво се случило- голямото муждучасие отива мойто да си купи баничка и там го пресрещkали големите и му казали  веднага да я изхвърли в коша. #Cussing outЩе трябва да си поговоря с учителката.
   При нас децата доколкото разбрах не седят  на едни  и същи места а ги местят постоянно  newsm78
   Може би си е още рано да влязат в ритъм длебосъците , но се надявам и аз това да стане поне до нова година.

# 102
Темата става все по-веселяшка  Joy

linna - занималнята е добра възможност за децата да се опознаят и си намерят приятели. Не лишавай човека от тоя кеф. Когато аз имах кака първокласничка и бебе (Галя), щом Лили седнеше да пише/учи, Галя се качваше на "билюту" и пазеше тишина.

Тео - ще ти направя торта от памперси  baby_neutral

Фантичка - аз и без това вдигам революция за кола от известно време. Та имам нужда от всяка подкрепа  Twisted Evil

# 103
Току-що прибрах първокласника си. И познай, Тео, от днес стои сам на чин, защото много приказва. Какво да ви кажа- изглежда ужасно щастлив от факта, че има цял чин само за себе си.  Mr. Green

Joy

Предчувствам, че и Тея скоро ще разполага с цял чин, но се съмнявам, че така философски ще погледне на нещата. Simple Smile Всъщност преди малко ми хрумна, че то може и да нямат свободен цял чин, децата са 25, а доколкото разбрах едно от тях вече се е разположило самостоятелно на такъв, по същите причини. Може да се сменят с щерка ми, един ден то, един ден мойта. Mr. Green

# 104
  • На черешата
  О`азиСссс,тя моята си стои пред блока,аз не исках да я карам,че това задръстване на Семинарията е ужасно.
  Ама вече реших,че ще се прежаля. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт