Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 843
  • 367
  •   1
Отговори
# 105

Тео - ще ти направя торта от памперси  baby_neutral

Супер, ми то тамън днес имаме и повод! Grinning

# 106
  • Ланкър, планините Овнерог
Божеее, днес има два броя "браво" и то едното е за домашното, за което се карахме вчера. Сега тотално вече се обърках какво да й кажа, като ме пита дали хубаво е направила нещо си  ooooh! На мен може да не ми хареса, обаче г-жата по-добре знае кое е добре за първокласник. Добре, че от другата седмица е на занималня. Сега пак пише и мърмори колко й е досадно да пише ченгели  Tired

При нас купона за стола е 2лв/ден. Като тръгне на занималня, г-жата от там ще им ги купува ден за ден, а ние ще й даваме парите за цяла седмица. Не съм много убедена, че Констанца ще яде там, но ще пробваме. От 15.09 до сега е изяла два банана, секна й апетита от това у-ще.

Емма също много "харесва" учебниците и тетрадките на сестра си  Crazy само отваря и затваря чекмеджетата на бюрото и отнася, каквото докопа, ако не я видим на време. Учено от малко, само с книги се разхожда из къщи.

# 107
здравейте Hug
купонът за стол при нас е 1.85лв
При нас  чиновете са единични,в час не приказват много,много децата,но в междучасието е .... #Crazy
гоненица ,пищене як купон цари Laughing

# 108
Хайде дойде и моят ред да почерпя за здравето на дъщеря ми Миранда

А какъв купон си спреднахме в часа по физическооо,направо не е за вярване
Милата каза"мамо това ми е най-хубавия рожден ден досега"
Снимки ще кача по-късно

# 109
Честит рожден ден на Миранда!!! newsm59

# 110
  • Между гори и планини
Честита рожденничка!!!! Да ти е жива и здрава, много послушна и пълна отличничка!

Нашите чинове са единични, малки масички и столчета за по едно дете. Учителката казва, че размества. Само тези с проблеми в зрението седят винаги отпред. И тък=й като на моят хубавец му омръзнало да внимава в час, 100 пъти ходил до кошчето да си остри молива, все едно няма други подострени  ooooh! За сметка на това, сега има да пише повече и да си дооцвети в Буквара.
Тъкмо като започна домашното се опита и мен да мине с номера за молива, но не се получи!
Прозява, се, подпира се и мрънка колко мрази училището ...ууууффф  Twisted Evil

# 111
  • София
ЧРД Миранда ! bdbaloni
ZuzyM да ти е жива и здрава и много да те радва!  smile3510

При нас за сега всичко е ОК, вчера сам си е написал домашните.  Wink
Вече има и сърдечни емоции, харесал си е една мома и днес и занесе подарък - химикалка.  Heart Eyes

# 112
Весел празник на Миранда!   bouquet

# 113
ЧРД на Миранда! Щастливо детство и пожелавам!   bouquet

Ани вчера реши да се изтарикати и да ме метне, че всъщност няма домашно по математика.Аз пък се направих, че и вярвам. Съответно госпожата и е направила забележка и сега пише старото и новото домашно на куп, този път без обичайното съпровождащо го мърморене. Grinning

# 114
  • На черешата
  Честито на Миранда!
  Да е жива и здрава малката сладурана.
  Весело и усмихнато детство и много шестици!  bouquet

# 115
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРАНДА!

# 116
честит празник на МИРАНДА (прекрасно име)Да расте жива и здрава и засмяна да носи на мама и тати радост и 6 тици  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
Да се запиша и аз при Вас. Grinning
Честит рожден ден на Миранда и от мен.Весело и безгрижно детство.  bouquet

# 118
  • София,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРАНДА! ЖЕЛАЕМ И ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И САМО ШЕСТИЦИ ДА НОСИ В КЪЩИ! Tada bdbaloni Tada

# 119
Честит празник на Миранда, да е жива, здрава и много щастлива!
Вече има и сърдечни емоции, харесал си е една мома и днес и занесе подарък - химикалка.  Heart Eyes
Ха, ние пък сме на обратния принцип. В неговия клас е и дъщерята на една от най-добрите ми приятелки, както и едно момиченце от неговата група в  градината, други познати деца няма. Когато го питам, защо не си играе с тях, той ми отговаря " С жени не искам да се занимавам!"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт