Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 814
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
  • Ланкър, планините Овнерог
Ейййй, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Тъща 3!!!

# 241
 Честит рожден ден, Тъща 3!!!   bouquet
Dundrela, в Младост сме на квартира, правилно си запомнила. Новото жилище е близо до училището, то това бе причината да изберем 21 СОУ. Но нещата се случиха така, че закъсняхме с обзавеждането и сега пътуваме доста. Поне сме с кола, с градския транспорт щеше да е убийствено (нямаше да върши работа ставането в 6), но пътя ни е бая - от Младост до 21 СОУ, след това на работа на бул. Стамболийски и вечер обратното. Ще се справяме, няма начин.  Grinning

# 242
  • София
Нямам си идея като започна работа как ще се оправяме с училището newsm78,той и от 8:10,а аз в 8:00трябва да съм на работа,а е едно задръстване......,днес ходих до хипо да ме взема обувки,горкия,сутринта докато стигнем да училището му се намокриха краката Confused,сега вече ще е сух.Преди малко отиде доволен на тренировка Wink

# 243
Можете да ни честитите първата официална забележка в тефтерчето за " добро" поведение по време на час.  Mr. Green

# 244
ОООО СВАКЕ  ТЪЩА 3 да си ми жива и здрава че да ми (чуваш чаве Mr. Green  Mr. Green)[Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите, толкова любов, че да не може да я запише историята!/color]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Криси също ляга късно но става лесно сутрин bowuu

# 245

ТЪЩА3
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  bouquet

Флор,честита ви "забележка".

# 246
  • София
За много години на Тъща 3!   bouquet

Флор, честито! Български научи ли детето?
И аз получих оплакване, но устно. Възпитателката си позволила да не му удоволетвори желанието, представете си! Добре че жената, е мила и с чувство за хумор.

# 247
Им, всяка сутрин си повтаряме, какво не се прави в училище. И всеки ден получавам по още едно оплакване на различна тематика. След като отстранихме английските поздрави и съгласия, сега имаме за задача да не правим хватки от айкидото и каратистки стойки. Това, че вече стои сам на чин очевадно не дава резултати. Баща му му измисли зловещо наказание. Един час да стои на бюрото в къщи без да говори и да става. Може да пише, да чете, да спи, но не бива да му се чува гласа и не бива да става от стола.  Laughing

Тъща 3, весел празник и от мен!   bouquet

# 248
За сините и червените квадратчета - и аз сама ги изрязвах, нашите ги искат 2х2 см. Обаче на мен ми отне цели 2 часа и накрая доста се бях поизнервила. Ама от малка най-зле съм била по трудово и рисуване Mr. Green

Можете да ни честитите първата официална забележка в тефтерчето за " добро" поведение по време на час.  Mr. Green

Честита забележка, ние още нямаме, но сутринта първокласникът ми каза "Мамо, много ми се иска и аз да се сбия с някой, обаче нали в училище не може..." Доколкото разбирам другите момченца редовно се бият ( на игра разбира се ), но моят засега устисква.

# 249
  • София
Току що ми се обади госпожата от инспектората и явно решение на моята драма няма да има, защото нямало нормативни документи изискващи придружител. Единствено родителите можели да изискат от фирмата и училището да осигурят такъв човек, но се съмнявам да стане. Вчера на РС само аз бях недоволна от това, че децата ще пътуват сами, така че май е обречена кауза ... И много ме е яд, защото буса беше една от причините да избера училището. Исках да ходи на плуване покрай буса и то отпада, ще видя дали ще успея да се организирам аз да си го водя.

Айде стига бе, 6-7 г. деца да пътуват в бус без придружител?! Shocked И за това няма нормативно изискване, абсурд! И кой тогава носи отговорност за тези деца, шофьора?! Това не може да е така, сигурна съм, за кой ли път се убеждавам в абсурдността на това министерство и служителите в него. Не мога да се сетя към коя друга институция да се обърнеш, над този инспекторат няма ли други отговорни?

Аз също бях много учудена, но факт! Единственото, което ме посъветва инспекторката е да искаме да се впише в договора с фирмата изискването за придружител.
Относно частните училища, поне тези които аз знам всички са с учител в буса. А за тези без придружител от фирмата дават едни декларации на родителите, че на тяхна отговорност се возят децата. Щом родителят е съгласен всичко е ОК...  ooooh!

И да попитам вашите деца изпитват ли ги на дъската. Как се отнасят към изпитването - че е нещо лошо, нещо страшно или е нормално да те изпитат ?

# 250

И да попитам вашите деца изпитват ли ги на дъската. Как се отнасят към изпитването - че е нещо лошо, нещо страшно или е нормално да те изпитат ?

Наш'те май не са ги изпитвали така още. Или поне не знам да са.

Днес разучвахме една песен за по Музика  ooooh! Баща й я свали, първо учихме като стих, после 15-16 пъти заедно с песента. Гадното е, че на едно място текста от учебника е малко по-различен (една дума разлика) от това, което пеят. Много объркващо е така. Опитах да й насваля всички песни, които ще учат, но малко намерих. Много народни песни, много нещо.

# 251
  • София
Тъща   bouquet  bouquet  bouquet

Дияна не ми е казвала да ги изпитват, и то на дъската.
И квадратчета не са искали. Гледах вчера в тетрадката си бяха рисували квадратчета, сини и червени.

# 252
Децата в нашия клас са от двете групи от детската градина,съответно и разделението в момента е на тази основа.Вчера се прибра с ожулено око.Наказанието ни действа безотказно-без телевизия и компютър.Предложих вместо да се дразнят да се обединят и играят заедно.
Реших да се "отлъча"от събирането на пари и си купих нещата сама.Излезе ми доста по-евтино.Учителката не е особено доволна,но няма какво да каже.Трябвали им консумативи за стаята.Казах,че лично ще им занеса течен сапун и каквото още трябва. Whistling

# 253
Нашите още не са ползвали тетрадки с Т/Шр или Г/КВ.

# 254
Кристиян не ми е казвал досега да са го изпитвали!
Квадратчета не са ни искали,но им искат една тетр. с големи квадратчета за звук. модели на думи.Снощи в бележника пишеше да се носи тетр. за модели Shocked Аз въобще не вдянах за какво иде реч...Викам си,бре,какви са тез модели,гланцово блокче ли... newsm78

А имате ли си вече любими предмети?Ние да - англ. език Grinning Дано и занапред да му е любим...

Общи условия

Активация на акаунт