Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 647
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Крис, честито ти малко сладко бебче! Да расте здраво и послушничко!

Честит Рожден ден и на Диди / с мъничко закъснение/ Много късмет, разбирателство с половинката и сбъднати мечти ти желая от сърце!

Оф, мацки тоя седмица беше много интересна емоционално около мен, но за сега ще си затрая с мъничките си проблемчета  Crazy
Иначе мъника си слушка, баткото на училище е повече от добре. Чук-чук все да е така  Wink
Оле Бета ние сме на светлинни години от вас. Венци прави най-много 4 думи в изречение и то в един род.
Ели-изкефи ме с твоето физическо Joy
Nanny-някои от тях горчат по принцип. Ти не си сгрешила. И аз съм попадала на такъв лапад.

# 166
  • somewhere over the rainbow
Даяна още не се оправя с родове и числа. Вчера ми слага 2 парченца домат в една чиния и вика: "Айде, ядИ"/демек "Яж"/. В яслите пък имало "баткита" /батковци/. Понякога вместо "Ела", казва "ДойдИ". Ей такива ги ръси Crazy

Отивам да гледам мача Whistling

# 167
  • През девет земи в десета
 Здравейте момичета,около нас пък нищо интересн,шетат разни майстори у дома и няма мърдане,разходките си ги правим около вкъщи,Цвети спи навън в количката,защото е някакво тропане и блъскане безумно и така по цял ден изперквам,а вечер не мога да изрина боклука дето са ми направили.

Бетта,не съм забравила и другата седмица като приключим  с майсторите ще ти звънна Peace

Ронка,ние сме с теб каквото и да решиш,като не става,недей да си мъчиш душичката Hug

И на Цвети вече почти всичко и се разбира,единствено дето не ще да казва р-то,а може и много ме е яд,говори за себе си в първо лице и много рядко казва Цвети това или онова,брои нещата ако са не повече от три и казва две ябълки,три котки в множествено число,абе в общи линии не млъква,ако няма слушатели се прави,че говори по телефона или пък си говори сама Mr. Green

Нани,стискаме палци Peace

Отивам да лягам,че сутрин майсторите пристигат в седем и хем съм отпуска,хем не се наспивам.

# 168
Здравейте момичета,
на Гали му отминава,но аз съм мн зле.Не го пожелавам на никой.Но никакви АБ.Утре сме при хомеопатичката.Да е жива и здрава,ако не  е тя,незнам.Очите ми са толкова подути и сълзят-все едно че плача.Ходя навън с очила.  newsm08

Гали казва аз,ти и то мн на място.Казва АШ  Joy много е смешен.Иска да се обува и да се закопчава сам.Или пък като неще нещо да яде ми го дава и вика мамо ти  Joy

Нани пиши как е бебока  Hug

# 169
Наниfingerscrossed fingerscrossed Чакаме те с хубави новини  Hug

# 170
  • София
 Hug
Цеци също много напредва с говоренето, с обличането и събличането сам, даже вчера си обу едната маратонка сам Simple Smile Бяхме вчера на една площадка, където ходи с детегледачката и направо ми скри шапката. Катери се по едни въжени стълби, пуска се сам, скача, а аз тичам след него като шантава:) Направо не знам, какво може да прави моето дете само.
Ние продължаваме да гледаме "Колите" денонощно, купуваме всичко с Макуин светкавицата (това е главния герой). Обзаведохме детска стая и по негово настояване купихме одеало с Макуин, а то въобще не си вървъ цветово със стаята, ама това е  ooooh!
Рени, бързо оздравяване мила, аз като студентка бях нон стоп с конюктивит и знам за какво става въпрос, ужасно е  Hug

# 171
 smile3532 Ивка голям фен на Макуин твоят син.Ние още нямаме такива мании.
Днес съм по-добре.Нищо не съм пила,нито слагала на очите.Но доколкото разбрах и с АБ и без пак не минава по-скоро.
Ходих до личната лекарка за да взема болничния,опита се да ми пробута Тобра Декс.Пита ме с какво се лекувам,казвам с нищо.Ще ти напиша тук едно кремче,ако не мине купи го.   newsm11

Даде на Галко направление за изследвания на акото.Трябвало да се правят всяка година.Та и с това ще се занимавам сега..

# 172
  Здравейте и от мен! Hug

Нещо много оредяхме тия дни... Thinking
Аз в събота ходих да се регистрирам за женска консултация, тъй като беше събота- нямаше и лекар да ме погледне, та само попълвахме картона. Crossing Arms Днес ходих да дам секрет за микробиология, а между другото и малко по спешност, тъй като снощи отново изкървях. Слава Богу всичко с бебчо е наред, видях го, махаше с ръчички. Обаче май плацентата ми се формира ниско долу, което хич не е хубаво. Все пак тепърва започва да се оформя, понеже съм в 13-та седмица, дано да се вдигне, че иначе трябва лежачка. Сега почнах да пия магнезий, отново лекарства... ooooh! Като си помисля, че с Дани едно хапче не съм изпила и съвсем безпроблемно го носех. Tired Ми това е покрай мен...

Рени, бързо да се оправяш!  Hug

Отивам да полегна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 173
оох Нани  пази сеее,аз със Юлия само лежах постоянни контракции,пиех 3 пъти на ден по два магнерота ,ти имаш отлепяне и кърви,, лягай и не мърдай от леглото,не даваме да ставаш чу ли? Rolling Eyes Praynig Praynig Praynigдано всичко е наред и бъде наред

аз сега чета една "луда" книга и ако взема да ръся бисери да знаете,ама по психология си имаме психопат и ни накара ДА ЧЕТЕМ ЕДНИ КНИГИ ooooh! НЕ Е ЗА РАЗКАЗВАНЕ  Crazy СЕГА СЪМ ИЗВЪН ВСЕЛЕНАТА  Crazy

# 174
Нани-аз бях с ниско прикрепена плацента. Това не бива да те притеснява и наистина трябва повече лежане.  Hug
Мацки, влизам да ви помоля за малко позитивна енергия и да стискате палци утре. Praynig На интервю съм за работа. Много добри условия, добро заплащане. Отговарям на изискванията, но има една "връзкарка" Rolling Eyes и ще трябва да се преборя с нея само с моя опит и знания. Дано да успея  Praynig  Ще съм най-щастливата на света Simple Smile

# 175
Данката ми е с Т. Tired

Ети, fingerscrossed

# 176
Ети, стискам палци! Много късмет ти желая!!!

Нани, бързо да се оправя Данката!

# 177
  • София
Eti  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Nanny, момичетата са казали, ама да се включа и аз, пази се, почивай и дано всичко е наред  Praynig Hug
Рени  Hug
Момичета  Hug

# 178
Честит имен ден,Пете!/Nanny/

Желаем ти много здраве,спокойствие и смелост.На пролет-прекрасно здраво бебче да гушкаш.Обичаме те. Hug

# 179
Здравейте на всички, не съм писала отдавна, не помня вече от кога...  Confused

ЧРД на Nanny пожелавам ти винаги да си обградена със щастие и любов !
и едно красиво и здраво бебче да гука скоро

Да ви разкажа набързо за нас. Биби не ходи все още на ясла, на бавачка е, расте здрава и усмихната, дано все да е така. До преди 4-5 месеца не говореше много, много, но сега е такава бърборана, даже спори с мен: " Мамо, не така - така"  Laughing Запомнила е всяко нещо каде се намира у дома и недай си боже да му сменим мястото, се започва: " това не тук, ееееето там мамо"  Местоименията ги използва доста успешно засега, но има и реплики " Биби не мой" /не може/, е по-сложните думи все още ги доизмисля, като октопод, казва уверено и силно "потот", буквите "р" и "ч" са ни сложни, на мечо Пух му казва "меко Пух" , понякога става голям смях със усърдието, с което повтаря думите.
Ние също сме големи фенове на Маккуин светкавицата, даже купихме голям несесер с флумастри, моливи и пастели с картинка на  Маккуин светкавицата Laughing, когато се храним гледаме и "бабитата"/барби/ или "питетити"/принцесите/- поредицата анимации с Барби.
Но най-смешното от всички е като стане 21:00 часа, трябва да се пусне "фолклор тв" и се започва едно танцуване на ръченица и хора, като трябва да ставаме и ние с тати, и да имаме кърпи като каките на тв, всичко ок, обаче живеем в кооперация където другите кооперации са много близо и се вижда всичко. Представете си как аз и мъжа се виждаме,а Биби не  Joy кой знае какво си мислят като ни видят така, а представете си мъжа като е на плаване и се виждам само аз  Confused

Общи условия

Активация на акаунт