Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 624
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Дидкапан  Joy ама вие нямате ли пердета/щори/  Thinking

Честит Имен ден на всички празуващи!

Нани как е малкия ?

# 181
  • somewhere over the rainbow
Дидкапан, подсети ме...
И ние сме така с хорАта. Като чуе народна музика и се започва лудото скачане и всички трябва да стават на хорото. Ако някой се скатава седнал, не е хванал другия за ръка, няма кърпа /дреха, чорап/ и не скача и не вика "Иху" се сърди яко наш'то момиче. А за кърпите все разправяме, че само първия трябва да има, не та не, всички Crossing Arms Една вечер се измъкнахме с Павката за малко от вкъщи, а тя остана с баба си /майка ми/ и двама нейни приятели. Връщаме се след 30 мин и какво чуваме 50 метра преди къщата: яко музика, подсвирквания, подвиквания Crazy Представете си какво си мислят случайните минувачи - тези всяка вечер са на черешата Joy

Друг случай. Една сутрин, беше към 8ч., тъкмо бяхме станали, идват две приятелки /майка и дъщеря/ да пием кафе. Пускат по телевизията някъв върл кючек Sick Даяна веднага почна да върти гъза и да вдига всички. Двете гостенки са емоционални такива и само това чакат. Започнаха подвиквания: Айде, Върти, Опа, Са, Ситно, ситно Joy В тоя момент виждам през прозореца двете най-големи клюкарки на махалата, спряли се пред нас и облещили ей такива очи Shocked  Викам на майка, ей ся се разчухме, как се подкарваме от рано Joy

# 182
Честит Празник на всички празнуващи днес!

Да почерпя и за мое здраве:

Дидкапан, хехе, сега му казвам на Дани да повтори "октопод" и той като твоята  Биби вика"потот'. А на мечо Пух се радвай, че му казва така, а не мечо Кух например. Joy

Рени, Дани си поддържа Т между 37,5 и 38,5. Нещо и нослето му супер много хърка и се е задръстило. Tired

Мерси за пожеланията! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
Ухааа,Нани облизах си чак пръстите  Heart Eyes
Бързо оздравяване на Дани!

# 184
  • Варна
Nanny,честит празник    bouquet
Знам,че е трудно но все пак използвай всяка свободна минута за да си почиваш. Hug

Жорко днес остана да спи в яслата за първи път ,но трябваше да проверя към 1.30 дали е заспал.Като отидох ми казаха ,че до обяд акал 4 пъти и го събудиха,защото се притесняваха да не се обезводни от дрискането.Ама как няма да дриска ,като снощи се спука да яде круши и си хапна подобаващо пиле в сладко кисел сос.Явно стомахчето му не го е понесло.Иначе си ходи на ясла без проблеми,даже днес нещо си приказваше и си сочеше носа,ушите,устата.Явно го е научил от яслата.

Нани,аз може и да се повтарям но съм много доволна от клеевата тинктура.Използвам я и при зачервено гърло и при сополки.

# 185
Нани, честит празник ! Много сбъднати моменти, приятни емоции и здраво бебче догодина Hug

Та така. Днес нищо не направих. На конкурса и събеседването съм втора и познайте кой зае длъжността Rolling Eyes разбира се връзкарката Laughing Та не съжалявам никак, защото директорът ми каза в очите, че ще трябва да се заобикаля закона Shocked Благодаря от такава работа. Предпочитам да вземам мизерните пари в момента, но да спя спокойно и  че няма да вляза в затвора. Та така ще търся друго място за реализация Crazy

# 186
Ама и аз съм една, вместо ЧИД съм написала ЧРД doh doh doh

# 187
Ама и аз съм една, вместо ЧИД съм написала ЧРД doh doh doh
  Laughing Еее, няма сега да правиме проблем за една буква, я! Важно е поводи за празнуване да има! Hug

Ети Всяко зло за добро, нали си знаеш! Wink

Сузи чувала съм за тая клеева тинктура, ама няма ли спирт в нея? newsm78

Ама много хубави пожелания и букетчета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 188
Петя, честит имен ден. Желая ти много здраве, семейно щастие и много сбъднати мечти! Hug

Ети, желая ти късмет в търсенето на "твоята" работа.

Пффф, исках още да пиша, но Ема ме дърпа.
До утре! Hug

# 189
  • Варна
Nanny вярно ,че има етанол  но един от лекарите в Часът на мама много го препоръчва.А и аз не злоупотребявам с него.Преди време на Жорко гърлото му беше алено червено и само от една доза се оправи,чак не ми се вярваше.

Ети,не се ядосвай.В повечето случаи при такива конкурси всичко е решено предварително.А и щом така стоят нещата с работата въобще не я мисли.Сигурна съм ,че ще си намериш такава която да те удовлетворява и финансово и да ти е по сърце. Hug

# 190
  • София
Честит Имен ден и от мен,мила Петя/Нанни/!
Да ти е живо и здраво името,много да се пазиш,че ще чакаме здраво бебче и здраво майче на пролет!
Много обич ти желая!
Дано малкия се подобри.И аз съм давала клеева тинктура преди време на малкия.Имаше страшно зачервено гърло и му предписаха антибиотик-мъжа ми е върло против и започна да спори с лекарката,че детето не е чак толкова зле-просто има зачервено гърло-да му изпише нещо друго-тя предписа тинктурата.Честно казано тогава много се карах с мъжа ми,беше ми много неудобно от лекарката,но в крайна сметка Влади се оправи за два дни.Много се подразних тогава,първо,че лекарката побърза ей така да предпише антибиотик,и второ,че мъжа ми се оказа прав,а аз го мразя това. Mr. Green
Мислех,че само Влади си пада по народните танци,а то какво се оказа-все танцьори сме ги събрали тука. GrinningМайтап няма-с мъжа ми сме решили като поотрасне да го запишем,пък ще видим дали ще го влече толкова тогава.
Ети-сори за работата,толкова се надяваше,но пък при тези условия...дето викаш-по-добре да спиш спокойно,отколкото само да трепериш дали няма да заведат някое дело срещу теб,пък ходи тогава да си търсиш работа...Всяко зло за добро!
Ронка-как си?

# 191
Добро утро.  Hug
Нани, честит празник с малко закъснение! Много здраве, щастие и здраво бебе догодина!!!
И аз съм ползвала клеева тинктура. Много съм доволна. Нани, не е проблем, че има етанол. Капките се определят на навършени години - за нас по 2 капки. Аз ги слагам в мляко с мед или сок, не се усеща въобще.

И ние сме от любителите на народната музика.  Laughing Хора, ръченица с ръцете на кръста, приклякания всякакви екстри са ни в репертоара. Дидито, и ние мислим да я записваме на народни танци като му дойде времето, пък да видим.

# 192
  • somewhere over the rainbow
Явно народната музика ни е в кръвта, както на турците кючека Mr. Green Нямам друго обяснение защо дребните, още неосъзнали се, се радват на тази музика.

ПП. Слънчев ден от мен!: http://vbox7.com/play:4efffc39

# 193
Nan тъкмо и аз се възхищавах, по Битиви даваха репортаж че ще има концерт,страхотна мелодия  Hug

Аз нали сега учим солфеж,пиано,и настръхнах поне ако можех да си я изсвиря дори и фалшиво,ама за сега знам само ре и ми  Rolling Eyes

# 194
Как е студентката? Ели,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт