Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 611
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Диди, добре съм. Не много, винаги може и по-добре. Wink
Още съм с мойте си терзания, но мисля, че скоро всичко ще се оправи.
Благодаря ти, че попита! Hug

Ема също много си пада по народната музика. Както и по чалгата, кърши снага яка работа. Joy
Също така много се заглежда по игрални филми. Все още на говори много, не иска да се отпусне. Като я уча на нещо и я помоля да повтори не иска.

Няма нищо интересно покрай нас.

Хубав ден, сладурки. Hug

# 197
Диди, Сузи, Дю, дозата на клеевата тинктура по 2 капки дневно ли е или няколко пъти х2?

И как точно помага при запушен нос и най-вече при задна хрема? Щото не виждам гърлото му да е зачервено...но нослето му хърка страшно, а сополи не текат. Днес му взех и Низита да го мажа освен Стеримара. Това седи по-мазничко и не се стряска, както от спрейчетата. Хубавото е, че днес само сутринта имаше 37,3 Т и я свали. Дано това да е последния ден с Т.

Дайте да се посмеем малко, пуснете някое ваше хорце, кючек...според предпочитанията на малките. Wink

Мойто диване още спи. Събуди се към 16ч с рев и ритници, след което ми заспа на рамото...та до сега. Shocked

Приятна вечер и спокойна нощ! Heart Eyes

# 198
  • Варна
Нани,това правя аз  -10 мл физиологичен р- р + 5 капки клеева тинктурара 5- 6 пъти дневно по 3- 4 капки в лявата и дясната ноздра.
А това с 2-те капки на килограм тегло е за целия ден и се приема вътрешно.Peace

Ронка  Hug

# 199
Нани,това правя аз  -10 мл физиологичен р- р + 5 капки клеева тинктурара 5- 6 пъти дневно по 3- 4 капки в лявата и дясната ноздра.
А това с 2-те капки на килограм тегло е за целия ден и се приема вътрешно.Peace

Нани, не ми се е налагало да капя в нослето, но това са пропорциите и дозите. Но вътрешното приемане знам, че е според годините, а не според килограмите. За деца дозата е по 1-2 капки на навършени години. Аз давам по 2 капки разтворени в прясно мляко или сок еднократно за деня, предимно сутрин след ставане. Пие млякото и тръгва на ДГ, там, закусва. Хубаво е да е на гладно, но понякога не иска да пие мляко сутрин и тогава след градина ги слагам в сок. Понякога даже забравям. Това е вид профилактика. Ако има симптоми, може да се дава по 2-3 пъти на ден. 

Рони, чакаме всичко да се оправи и да се похвалиш!

# 200
Дю, Сузи, мерси за поясненията! Hug

Да ви кажа мойто диване днес какви ги върши. Събуди се сутринта и не иска да пишка, хем цяла нощ се налива с вода. Карах го на няколко пъти, накрая се разрева. Питам го: "Боли ли те? Щипе ли те?" Той: "Не". ooooh! Гледам, всичко му е наред с пишлето. ПОсле тръгнахме да закусваме, яде, пи, яде, пи и на последната хапка каза...Буаааааааа Sick и върна абсолютно всичко. Аз тамън се зарадвах, че започна отново да си хапва. Ама и той е един, като реши, че вече не иска, започва да плюе и ако не успее да изкара залчето, се дави и започва да повръща. Сега яде солети с дядо му навън....но поне се изпика де.

Весел ден на всички и намерете време да се разпишете и тук! Амаха! Crossing Arms

# 201
Добро утро, момичета.
Ние с Ема пак къртихме до късно. Та все още си пия сутрешното кафе.

Нани, бързо да се оправя Данката. Ти как си, как се чувстваш?

Ели, нищо не казваш за училището. Сподели как е с младежите? Wink

Много момичета не са се разписвали скоро. Лала, Ивичка(съвсем ни забрави), Джорджито(ела се похвали с новата стая на Друнди), Пингвина....и още много девойки не са ни навестявали скоро. Хайде момичета, не сме ви забравили. Hug

Ние в събота сме на РД. Малко разнообразие добре ще ми се отрази.
Тези дни мисля да се поразходя по магазините, дано си харесам нещо и да разпусна малко по този начин.

Ема няма пропуски с тоалетната. Нали преди време й купихме седалка за тоалетната със стълбичка. Уж да й е по-лесно, но все още не може да се качва сама. Но определено е по-удобно и чисто.

Сега да похваля малко и себе си. Умря ми циганката... Joy Та, аз продължавам да слабея бавно, но славно, без диети и ограничения. Апетита ми се губи някъде по трасето. Този начин определено не е хубав, но аз се разхубавявам, на пук на всичките ми терзания. Flutter Joy И така....както виждате поне самочувствие не ми липсва. Mr. Green

Писах, писах и май нищо съществено не казах...Де ме прощавате, за което. Wink

Хайде хубав ден, сладурки.  bouquet

# 202
Аз съм тук,само чета че нищо ново няма покрай нас. Rolling Eyes Много се караме с мъжо и така..

# 203
 CryОх Юл е с Т 38,щях да тръгвам за лекции,нищо и нямаше сутринта и наобяд се лигавеше ревеше,мрънкаше и като я пипнах топла ,дадох и нурофен,сега спи,иначе от 4-5 дена е подсечена, аз така си мислех де и я мажех с бочко-не минава,само се чеше там и ходи разкрачено,може да е нещо възпаление,уговорих се с една приятелка довечера да я заведа Юл в спешното на окръжна,там е майка и(на приятелката) на смяна,та ще ни заведе жената при детски гинеколког,и педиатър,ако трябва ще пуснем урина ,като казах сега на моя викна уууу  до довечера ли съм щяла да чакам,да съм я водила на специалист,-къв специалист къде да го търся newsm78,не съм гледала детето,разболяла съм я,от 5 дена била зачервена сега съм се сетила ужас направи ме на нищо,сега я преобличах потна вир вода,нещо това време болно вирусно,може и грипа да е хванала,и направо ще откача сега ако трябва някъв антибиотик да пие Cry

Рени вие защо се карате? Rolling Eyes

# 204
Здравейте! И аз скоро не съм се  разписвала в темата. Да се похваля вече имаме пълен комплект зъби. Миналия ден и проби и последния кътник  Mr. Green . Исках да ви питам по колко време оставяте децята пред компютъра и пред телевизора, че имаме малък спор с мъжа ми по тоя въпрос.
И аз съм от мамите , които ще си гледаме децата в къщи. Понякога направо си късам нервите с малката пакостничка и ми се дощява да съм на работа, друг път пък като се замисля си ми е добре с нея.
Относно памперсите , ние почти ги махнахме. Нощем става да чишка, но аз за всеки случай си и слагам да не я проверявам дали се е изпуснала цяла нощ.  Скоро не сме имали пропуск.
И ние сме големи бърборани. Вече няма нищо скрито-покрито в къщи. Пламена разказва на всеки ,къде е тате ,бабите и дядовците. Просто сутрин явно е запомнила кой на къде е тръгнал. Станала е голяма умница.  Heart Eyes
Е, похвалих се!  Wink
Доскоро от нас!

# 205
Ели, дано се оправи бързо Юл, без АБ. Praynig А това време наистина е смахнато. Аз хем пазех Дани, нали му бихме менингитната ваксина, никакъв контакт с деца и хора и пак лепна нещо.  ooooh!
Рени, ей, ще ви се карам на вас с твоя мъж! Naughty
Рони, ами добре съм сега, ама не смея да се хваля, да не чуе дявола. Praynig Hug
Само дето гъби трябва да лекувам... ooooh! ама това да е.
mirostanka Hug

# 206
Исках да ви питам по колко време оставяте децята пред компютъра и пред телевизора, че имаме малък спор с мъжа ми по тоя въпрос.

У нас е строго забранено  Mr. Green да се пуска специално за Гергана ТВ или компа. Ако случайно погледа нещо, което ние гледаме, разрешавам, но иначе не. Тя даже до скоро не знаеше за съществуването на анимации, детски филмчета, но в ДГ им пускат май всеки ден по някое филмче. Мисля, че за сега И стига толкова. На компа сядаме, когато я няма или спи, случва се понякога да е там, но рядко и за малко. На ТВ-то само музика за танцуване.
Много ли съм строга?

# 207
Аз моят мишок не го ограничавам от ТВ или комп  Rolling Eyes Но той много не се застоява на едно място и бързо му омръзват.
Ели ами за глупости бе,за всичко се караме.В такъв период сме че всичко ни дразни и двамата и така,само се чепим.  #2gunfire
Скорошно оздравяване!

# 208
Варненски мамита имам молба към вас бихте ли ме опътили към новата очна клиника "Св. Николай Чудотворец" на д-р Хубанов. Намирала се в бившата сграда на Електрон ,но не можах да разбера точно улицата. В понеделник пътуваме с Иван за Варна за да ми направят цветна снимка на очите.Благодаря ви предварително Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 209
  • Варна
Иси ,в интерес на истината незнам  къде се намира клиниката но бившата сграда на Електрон е на Ген.Колев.Ако си запозната с града ,пада се след Окръжна болница в посока Майчин дом,преди бензиностанцията на ОМV на ул.Мир.Ако има нещо питай още. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт