Гледам, всичко му е наред с пишлето. ПОсле тръгнахме да закусваме, яде, пи, яде, пи и на последната хапка каза...Буаааааааа
и върна абсолютно всичко. Аз тамън се зарадвах, че започна отново да си хапва. Ама и той е един, като реши, че вече не иска, започва да плюе и ако не успее да изкара залчето, се дави и започва да повръща. Сега яде солети с дядо му навън....но поне се изпика де.

Та, аз продължавам да слабея бавно, но славно, без диети и ограничения. Апетита ми се губи някъде по трасето. Този начин определено не е хубав, но аз се разхубавявам, на пук на всичките ми терзания.
И така....както виждате поне самочувствие не ми липсва. 

Ох Юл е с Т 38,щях да тръгвам за лекции,нищо и нямаше сутринта и наобяд се лигавеше ревеше,мрънкаше и като я пипнах топла ,дадох и нурофен,сега спи,иначе от 4-5 дена е подсечена, аз така си мислех де и я мажех с бочко-не минава,само се чеше там и ходи разкрачено,може да е нещо възпаление,уговорих се с една приятелка довечера да я заведа Юл в спешното на окръжна,там е майка и(на приятелката) на смяна,та ще ни заведе жената при детски гинеколког,и педиатър,ако трябва ще пуснем урина ,като казах сега на моя викна уууу до довечера ли съм щяла да чакам,да съм я водила на специалист,-къв специалист къде да го търся
,не съм гледала детето,разболяла съм я,от 5 дена била зачервена сега съм се сетила ужас направи ме на нищо,сега я преобличах потна вир вода,нещо това време болно вирусно,може и грипа да е хванала,и направо ще откача сега ако трябва някъв антибиотик да пие 

А това време наистина е смахнато. Аз хем пазех Дани, нали му бихме менингитната ваксина, никакъв контакт с деца и хора и пак лепна нещо. 

ама това да е.
Препоръчани теми