Отговори
# 225
За да не направя някоя простотия се хванах тука да поизчистя и сготвя! Дано настроението ми не се отрази на вкуса на храната! Опитах се да изляза, т.е. да отида до магазина да си купя нещо сладичко примерно/дрехите не ми позволяват да изляза по-на далеч/, но те пък правели ревизия. И на тях им теглих една майна, чак ме гониха да ме питат какво все пак искам... Горките хора, те какво са ми виновни! Та се прибрах пак в къщи! Сега редя мъжа ми по Кю-то и той се чуди милия какво става... Дано премине по-бързо, че ще настръхне цялата къща от мен!
Благодаря, че сте до мен!!!!!!!!!!

# 226
  • Велико Търново
Шики, само на мен ли ми се струва или доста си приличате с твоята племнничка? Много интересна рокля междудругото Simple Smile

# 227
Шики, и мен ме друсат страшни нерви. Хубаво че клиенти ме затрупват с работа и не ми остава много време да се ядосвам. Иначе свободна ли съм всичко ме дразни. Утре съм при доктора за финални уговорки и това ме довършва направо.

# 228
Ама какви са тези нерви накрая,я по-спокойно!Радвайте се на бременността, че скоро няма да сме бременни и тогава цялото внимание ще е насочено към бебока а и ние вече няма да сме глезанки и всички да ни търпят.Така че ,докъто може нека се възползваме от всички екстри на бременността!!! Hug
А днес май трябваше да изписват и Съни ,дано успее да се включи че вече нямам търпение да чуя нейната история!

# 229
  • София
Шики, и мен ме друсат страшни нерви. Хубаво че клиенти ме затрупват с работа и не ми остава много време да се ядосвам. Иначе свободна ли съм всичко ме дразни. Утре съм при доктора за финални уговорки и това ме довършва направо.
Мими, добре че не те изнервят клиентите, да ги подпукаш и тях  hahaha
Избра ли вече дата? Така като гледам ще сме по едно и също време с теб на няколко метра разстояние...ако бебо не тръгне да излиза на своя глава по-ранко.
Няма да се шашкаш, всичко ще мине и замине, после с бебончо ще се гушкате!
Шики, недей така бе мила, успокой малко топката  Heart Eyes. Пусни си някой любим филм и се наслаждавай на последните седмици спокойствие!
Хайде успех на Инчето с прегледа и дано да чуем хубави новини за нея тези дни  Laughing
Адинка, ти намери ли пеленки? Казвай ако трябва да помагам, мога да ти взема от наше село  Mr. Green

# 230
Здравейте, мами
аз се прибрах от доки, всичко е ок, тежим 3180 и ми каза че до събота съм готова. Дай боже.

Рени79 аз ще ходя на лекцията утре в ЦУМ. Ще бъда с бежов шлифер и сини дънкови панталони.

Моето момченце нещо е доста неспокойно и ме рита много болезнено.

# 231
Мисля, че точно бездействието ме побърка! Ама до сега държах! Така бях в началото на бременността, когато спрях да работя и трябваше да лежа до четвърти месец. Не смееха хората да ме питат как съм! Явно бушоните ми вече прегарят. Ама така като споделям с вас някак се изливам и се поотлагат нещата! Да видим манджата дали няма да горчи! hahaha
Наде, роклята сама си я измислих и ми я уши едно момиче, исках да е като на Снежанка  Grinning! Приличаме си с племенницата ми, да само дето тя е с 20тина см. по-висока, абе голямо си е момичето, ама на татко си прилича Joy! А ние с брат ми също много си приличаме, ама на снимките не си личи много Wink.

# 232
  • София
Ей, Шики, аз също тези дни съм така, бомба със закъснител ми вика мъжо! Ама вече съвсем съм изтрещяла! Нема да се плашиш...... Hug И наистина добре, че е форума да споделим какво ни тежи, че на моменти може да полудее човек!
Инче, стискам много силно палци!  Peace
Галче, ама как така до събота си готова  #Crazy ами лекцията във вторник???  Joy hahaha Успех, миличка, знам, че си нетърпелива вече!!!
Гери, ти как си?
Капучино, браво, радвам се, че си по - спокоина вече!

# 233
Мъжа ми ме поздрави с един виц!
Седи си един в кръчмата. Влиза един тичайки и вика:
- Пешо, там таковат жена ти!
Мъжът скача, тича навън и в този момент го блъска една кола.
Идвайки в съзнание в болницата си мисли:
"Много нервен съм станал, нито съм Пешо, нито съм женен!"

Дано ви развеселя малко, след като се излях върху вас!
И още един:
- Сине, ела да пием една ракия заедно.
- Ама тате!
- А аз ти помагах за уроците...

# 234
Ариана утре в 9,30 съм при доктора и ще решим датата. После ще докладвам.

# 235
Ариана аз не ги знам даже как изглеждат тея пелени  newsm78 Мен ми трябват за забърсване, попиване такива неща-може би тензухени са най-тънките.Понеже не са ми се набивали на очи по магазините, та се чудех да не са излезли от мода.

Шики много хубава булка си   married , роклята е супер  Peace

И мен ми е нервно едно такова, и май по-добре е нещо да се прави, за да не се мислят глупости  Rolling Eyes
Аз си поспах, въпреки, че бебчо яко ме рита когато съм в хоризонтално положение.Чак се замислям дали нещо не му е кофти като легна, че ме рита  newsm78 или вече почна да ме командори  Blush
В тази връзка нали имаше нещо такова-колко пъти и често трябва да рита бебето, за да се обърне човек към лекар  newsm78

# 236
Прочетох най-после всичко, ама като ставам по обяд и едва наваксвам. Днес много събития, много емоции.

Инче, стиска палци всичко да е наред при теб и ако е започнало раждането всичко да мине бързо и безпроблемно!

Лауренка, на теб вчера ти казах всичко. Сега само ще чакам и ще стискам палци и за теб.

Гери
, хайде поне дано до утре да потърпи твойта бебка  Praynig

Сега да кажа аз как се развиват при мен нещата. Надявах се днес за последно да ви пиша за моите проблеми, ама ... Та, вчера пак ходих при онзи дерматолог, който стигнах до извода, че не е много компетентен. Каза ми да пия Ксизал още 3 дни при положение, че не ми действа. Оня ден си взех едно мазило (направиха ми го в една аптека от няколко съставки) и като се намазах кожата ми се зачерви и започна да ме сърби, явно съм направила алергична реакция. Та, изписа ми и в чист вид само едно от въпросните съставки с риск, че мога пак да получа алергия  ooooh! Нито съм пила Ксизала, нито съм взимала мазилото, нещо хич не му вярвам на този лекар, а и той нищо конкретно не ми казва. Всичко дето ми обясни аз вече си го бях намерилав нета и прочела. Днес свекърва ми ме изпрати при някакъв много добър лекар, ама там дето ме прати нямаше такъв  Crazy Май ще си търся аз някой. Взех си ментолов спирт да се мажа и пия витамин С и се надявам поне малко да облекчи положението. Това, което ме притеснява е дали не е опасно толкова време да стоя с обрив без да е лекуван.
Моят обрив е такъв като на снимката по-долу в тази статия http://www.pramed.com/urticaria.htm.
Пуки, малко ме успокояваш, с това което казваш за предишната ти бременност. А при теб обривът мазилото ли мина или след раждането се изчисти?

# 237
Шики, много си красива  Hug Хем хич не долюбвам сватбите!

И аз по реда си минах през нервните кризи - миналата седмица нямаше ден без рев. Сега с конюнктивита смея ли Simple Smile

Това затишие ми намирисва на бебета, момичета, да си кажа...

Севче, доколкото изобщо знам нещо за тия неща, твоят обрив е ОТ бременността... и по никакъв начин не би могъл да навреди на бебето, но пък твоите нерви да скъса - да. Мен така до края на петия месец ми "лекуваха" лицето - беше цялото на червени петна... Накрая мина от само себе си. Знам, че няма да те успокоя много, но с раждането ще изчезне!

# 238
Сев не се мъчи с некомпетентни лекари. Отивай в Александровска в клиниката по дерматология. Там са невероятни специалисти.

# 239
  • София/Търново
Nadejda:))) крема на Авент за зърна го има в "Лъки" /имам карта за намаление, ама се рових и не успях да ти я намеря за точното име/. Намира се под спортното. Ако го нямат /преди месец или два го гледах там/ може да се поръча-идва за отрицателно време, но дали ще е на препоръчителна цена не отговарям вече аз.

За помпите Гери ми беше писала /голямо и искрено  Heart Eyes Hug  bouquet/, но не го пазя на лично. Ако го намеря ще ти го пратя. За първо време съм на стъклария, дето трябва да се изварява. Ако стане да ми дотрябва, компромис няма да правя-помпата ще е на Авент, но предварително близо 100 лева за нещо, което може да не ми дотрябва не давам.

Общи условия

Активация на акаунт