Отговори
# 210
  • Варна
Hug Върнах се преди малко от Майчин дом, след разговор с д-р Борис Яков, който каза, че всичко показва, че няма никакъв проблем за нормално раждане. Тъй че вече си харесах болница, лекар и таткото ще присъства. Малко по-спокойна съм. Simple Smile

...и наште бебета все през нощта се раждат май. Simple Smile едно дневно си нямаме.

Капучино,  много се радвам че отиде до Майчин дом и видя с очите си че там няма от какво да се боиш. Яков е най-добрия и е факир за ражданията,както бащата, така и сина.Ти си видяла сина. Така раждането наистина ще е прекрасен спомен за тебе, без болка и лоши емоции.   bouquet Може да се засечем там. Зависи кога ще раждаш. С Мими от Варна със сигурност ще се засека. Щом таткото ще присъства, трябва там в лабораторията да му вземат секрет от носа и гърлото две,три седмици по-рано.

# 211
Капучино много се радвам че си спокойна вече Hug
Аз също искам таткото да присъства и ако е заета ВИП залата ще стискам докато се освободи Laughing (ако е нормално де) ама как стои въпроса със секциото ще се поинтересувам утре ако ми се наложи Simple Smile

# 212
Simple Smile Пуки, казаха за изследването и ще го направим. Оказа се, че таткото има позната съседка там /акушерка май/, която се занимава предимно с ин-витро забременяването и веднага се сети коя е Пуканка. Simple Smile
 Наистина обстановката е коренно различна в болницата и дано всичко мине ок. Simple Smile Ще е хубаво да се засечем, обаче при мен с тия +/- една седмица си нямам никаква идея кога точно ще стане. Иначе се очаква около 16 октомври да е голямото събитие, но да видим.

Момичета, някой има ли някакъв телефонен номер на barabina? От варненки май само тя не е писала от сума ти време или нещо аз поне не съм и мяркала ника.

# 213
  • Варна
Капучино, сигурно говориш за Десито. Аз на лекарите съм казала че без нея не отивам да раждам  и те ми казаха че ако трябва ще я викнат извънредно. Така си я обичам. Grinning

# 214
Hug Върнах се преди малко от Майчин дом, след разговор с д-р Борис Яков, който каза, че всичко показва, че няма никакъв проблем за нормално раждане. Тъй че вече си харесах болница, лекар и таткото ще присъства. Малко по-спокойна съм. Simple Smile

...и наште бебета все през нощта се раждат май. Simple Smile едно дневно си нямаме.
Хубаво, всичко е наред сега, нали  Wink
И аз раждах през нощта, около 1 едната нощ започнаха болките, в 1 на следващата родих  ooooh!. Да не помислите, че 24 часа беше нетърпимо, отначало болките ми бяха съвсем леки, дори поспах, после филми гледах, книги четох, гоблен ших  Mr. Green и така до 19 ч., когато ми спукаха мехура в болницата. Е тогава започна екшъна  Confused
Първо поглеждах августинките, доскоро влизах и при септемврийките, сега си чета само нашата тема, събитията вече са при нас, личи си и по гостите  Laughing

# 215
  • София
Капучино, радвам се, че нещата се наредиха при теб  Peace

# 216
Много отихнахте нещо! Laughing
Да не се ослушвате за новини Wink? Нещо ме е хванала нервата! Обикновенно се успокоявам като ви чета, ама пък вие не щете да пишете! Отивам до магазина да се разходя малко... Пишете!

# 217
  • София
Аз се сдобих с помпа днес...ама понеже е без стерилизатор да попитам раждалите вече - вкъщи ясно как ще стерилизирам, ама в болницата... newsm78. Мъж ми ще я донесе след като родя, но дори и да я е стерилизирал вкъщи като я сложи в кутията вече няма да е стерилна....та съм в чуденка сега  Rolling Eyes

# 218
  • Варна
Ариана, в болницата помпата ще я ползваш за облекчаване на гърдите, няма нужда да е стерилизирана  Peace.

# 219
  • София
Капучино, много се радвам за теб Hug

# 220
  • Велико Търново
Момичета, можете ли да ми препоръчате друга помпа освен на Авент? Ще ми се по-малко парички да похарча, че са ми ограничени средствата. Кои други са добри? Предполагам и за стелиризаторите ще важи  newsm78

Иначе къде освен в бебешки магазини да търся козметиката на Авент. Исках да си взема крема за зърна, ама тука не го намерих. Като не е медицинска козметика, ще го има ли в аптеките?

# 221
Какво ми става незнам! Мисля, че ме заля хормонално цунами! Направо съм Twisted Evil! Такива нерви ме тресат! От скука накачвах малко снимки от сватбата си в албумчето. Ако ви е скучно и на вас може да ги разгледате:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225039&pid=7837234
Кога ще премине това незнам!
Извинявайте, че ви товаря с емоционалното си състояние, ама вие най-добре ще ме разберете!  bouquet

# 222
  • София
Шики, споко и аз съм така! Толкова ми е смотано, а като се чуя с някой ме дразни. Угодия нямам. Днес се оплаках на сестра ми че единствените дрехи които ми стават става такава циганска комбинация, а тя обърна всичко на майтап и си правеше за моя сметка смешката. Осъзнавам, че виждам ситуацията изопачено, но ми става все по-криво.

Надежда, ако не намериш Авент и Лансинокса ще ти свърши същата работа. За помпите знам, че най-добрите са на Авен и Медела. Според мен по-добре направи компромис със стерилизатора (ако говорим за микровълнова). На всички марки представлява едно и също-пластмасова кутия с решетка на дъното. Няма никаква технология или нещо специфично.

# 223
Шики, много красива булка си  Heart Eyes! И....много си щура, ама ти си го знаеш  Mr. Green
Колкото до хормоните - няма ли къде да ги поизмориш, някъде да щъкнеш на разходка. Тук е много слънчево и приятно време, не знам при вас, на плажа сигурно е приятно меланхолично, или бъркам?

# 224
Инче какво става с теб ?Аз днес нямах интернет ,но като го включиха започнах да чета,за да разбера какво става с теб.Май наистина трябва да отиваш.

Общи условия

Активация на акаунт