Отговори
# 195
Здравейте момичета.
Не мога да Ви насмогна, много сте активни.

Първо да честитя малките принцеси и принцове на Lora_mum , sunny_77 , mandragora и ssissi.   bouquet
Да са живи и здрави, много да Ви радвате, очакваме Ви скоро  Hug
sstea, честита годишнина, много да се обичате.

Моя мушморок е много активен. Явно му е тясно и ме разпъва отвсякъде.
Най-странно е усещането ниско долу, имам чувството, че си бута глацичката и иска да
излиза, не е болезнено, просто е странно като усещане. Някоя от Вас има
ли подовно чувство?

# 196
честито на всички новоизлюпили се майчета!Пожелавам всичко най-хубаво и много щастие!
Всички на терсене,аз на обратно.Нямам никакви болки,освен обичайните.Даже с целия си мозък преди няколко дни се юрнах на Чудните мостове.Е,после съжалих,щото се оказа по-далече,отколкото мога да понеса.Ето вижте красота:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225039&pid=7832214

Днес любимото ми братче има рожден ден и ви черпя каквото ви душа иска!

# 197
  • Варна
Ох че се развълнувах. Моя приятелка от Ноемврийки е родила тази сутрин.Но без нейно съгласие не мога да пиша в темата им да съобщя новината.Ако ми каже че мога, тогава. Не смея да й звънна , че е в реанимация след операцията, а искам да знам добре ли са. Ще й пиша СМС.

# 198
Честито на мама ssissi, да и е жив и здрав малкият Александър! Да е послушен и да папка много! Бързо възстановяване на мама.
Инче на колко минути са ти контракциите? Гледай да си почиваш между тях.
Lauren и ти също. Стискаме ви палци, с вас сме!

# 199
vanche_mamche ми различно са, има и през 2-3 минути има и през 30... не са регулярни. През нощта ми бяха през 10 минути. Но някои така болят, че  #Crazy При теб как е положението.

Гери, мерси за СМС-а  Heart Eyes

# 200
Здравейте, сладурки! Днес първо минавам да се запиша, а после изчезвам. Тъкмо станах, хапвам и отива пак на лекар. Дано вече този да ми помогне, че ми се реве  Cry

Видях, че ssissi e родила.

ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА, СИСИ! МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МЪЖ!

# 201
  • Габрово
Лелееееееееееее, честито на всички вече родили! Пожелавам на бебетата и на родителите им всичко най-хубаво! Това е първата тема, която изчитам от край до край и направо ме стреснахте.... Аз съм с едно такова кравешко спокойствие, ни багаж съм стягала за болницата, нито нищо... Сигурно защото предния път преносих с 12 дни, ама сега след толкова бебета... От утре започвам и аз да тъпча сака!
На мамите с контракции пожелавам да им е по-леко и по-бърза развръзка на нещата  Mr. Green
Стискам ви палци момичета...!
А и още нещо - АНАНАСЪТ предизвиква контракции и не е препоръчително да го ядат бременни, така че който иска да ги предизвиква - да яде! Това го вмъквам, защото по-нагоре прочетох, че обсъждате разни билки и стойки  Blush

# 202
При мен нищо  Sunglasses. Имам някоя друга болезнена, ама не ги меря не са на често просто. Гледам да си върша задачите, а такъв глад ме гони сега.
Да знаете днес съм на курс вечерта, да не си помислите че съм отишла да раждам  Wink

# 203
  • Варна
Севко, ще чакаме да пишеш после. Аз си спомних че при първата ми бременност в края имах такъв ужасен като твоя обрив. Тогава ми изписаха някакво гадно мазило, ужасно миришещо ooooh!да се мажа. Не помня какво беше, но помня че се мажех в банята с него, стоях малко и се къпех. Ей така като тебе не ме свърташе направо и не можех да спя от сърбел.

Ох , аз се чудя да ходя ли днес да садим лалета. newsm78Ама май ще вали пак.
Мъжа ми купил 70 луковици. Той като бебе има една снимка потънал в лалета и много държи сина ни да има същата снимка напролет. LaughingАма не се сетил че може да ползваме и чужда градина за снимката.  Rolling Eyes и сега ще му гледам сеира как се дупи над 70 луковици.

# 204
Аз да задам един въпрос, че като гледам има кой да ми отговори Laughing! Нищо обезпокоително, но все пак снощи за първи път ми се случи да получа контракция, дълга и едни ужасяващи бодежни болки. Само една беше и не се повтори, но искам да знам такива ли са болките при родилните контракции? Принципно ми е доста рано да се притеснявам, ама знае ли човек! Като гледам всички как се юрнаха вече, може от съпричастност да ме присвива Joy! Та, моля кажете какви са болките при тези контракции?

# 205
Малеее!!!
Екшън се е заформил тук докато съм спяла!!! Девойки, не жалете докторите, и не рискувайте да не им се обаждате при най- малкото съмнение....

Честито ни второ мъжле и да се оправят бързо с мама  Hug  bouquet!!!!!

И аз бях против повиването на бебоците като вързопчета, докато с очите си не се уверих, че така повити са доста по- спокойни... всъщност моя в болницата само така се успокояваше, само дето аз не успявах да напъхам във вързопа вечно размахващите се малки ръчички, та при моето повиване ефекта беше нулев.

Още не съм взела това чувалче, но имам време- краката не са стегнати Wink...

# 206
Хайде хайде и мъжлетата започнаха  Laughing

Честито момченце на Сиси    bouquet.Да е жив и здрав малкият Алекс и бързо възстановяване на мама.

# 207
 Hug Върнах се преди малко от Майчин дом, след разговор с д-р Борис Яков, който каза, че всичко показва, че няма никакъв проблем за нормално раждане. Тъй че вече си харесах болница, лекар и таткото ще присъства. Малко по-спокойна съм. Simple Smile

...и наште бебета все през нощта се раждат май. Simple Smile едно дневно си нямаме.

# 208
Hug Върнах се преди малко от Майчин дом, след разговор с д-р Борис Яков, който каза, че всичко показва, че няма никакъв проблем за нормално раждане. Тъй че вече си харесах болница, лекар и таткото ще присъства. Малко по-спокойна съм. Simple Smile

...и наште бебета все през нощта се раждат май. Simple Smile едно дневно си нямаме.
Много се радвам за теб, Cappucino! Сигурна бях, че ще чуеш такова мнение. Не съм капацитет в областа ама тва дето са ти го наприказвали в Окръжна просто е нелепо!

# 209
  • Велико Търново
Cappucino, много се радвам за теб  Hug Сега по-спокойно можеш да очакваш бебчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт